Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

S-a aflat ce viitor vor avea Vulpița și Viorel! Celebrul astrolog Minerva a dezvăluit totul

Vulpiţa şi Viorel din emisiunea Acces Direct au vrut să se relaxeze puţin şi să se gândească la relaţia lor. Şi pentru că în ultima vreme tensiunea dintre ei a atins cote alarmante, soţii Stegaru au vrut afle ce le rezervă viitorul, chiar de la celebrul astrolog Minerva, care a făcut previziuni surprinzătoare celor doi soţi! 

În timpul emisiunii Acces Direct am aflat că Veronica este scorpion, în timp ce Viorel este în zodia leu.

Celebrul astrologul Minerva le-a făcut astrograma celor doi soţi, ca să afle ce îi caracterizează.

„Tu, Viorel eşti un leu cu ascendentul în leu, iar tu Veronica eşti un scorpion, cu ascendentul în rac. Aş tinde să cred, în poziţia în care este ascendentul tău, că mai degrabă tu eşti un geamăn decât un rac veritabil. Asta nu înseamnă că nu ai instinct matern şi că nu îţi iubeşti copilul, Doamne Fereşte!

Din păcate, voi nu v-aţi continuat studiile, deşi poate ar fi fost bine să faceţi acest lucru. Mă uit unde este Mercur, Mercur este în săgetător, stăpânul ascendentului, eşti foarte repezită. Tu, când te enervezi, ferească Dumnezeu. Dar, pe undeva, pe tine de avantajează treaba asta, că eşti înfiptă.

Dacă tu ai trecut sau ai făcut ceea ce ai făcut, probabil că aţi trecut, ai trecut printr-o perioadă în care efectiv aţi avut lipsuri.

S-a aflat ce viitor vor avea Vulpița și Viorel! Celebrul astrolog Minerva a dezvăluit totul

Celebrul astrolog Minerva a discutat cu Vulpița și Viorel

Eşti tipul de femeie care face orice, ca să îşi întreţină familia (…) Părerea mea este că ai să te angajezi. Am înţeles că vreţi să rămâneţi în Bucureşti.

Tu, din naştere, ai un foarte mare noroc, dacă îţi vine problema angajării. Şi s-ar putea să îţi găseşti ceva, să lucrezi. Foarte multă lume blamează, în special socrii tăi. Dar să ştii că nici părinţii tăi nu sunt în regulă cu ceea ce se întâmplă. Deocamdată, prezenţa lui Saturn în pătrat cu Saturn aduce tot soiul de probleme, de piedici. S-ar putea să nu dorească să vă dea copilul. Acum, să vedeţi cum o să faceţi, dar eu zic că lucrurile se liniştesc. O să aveţi şi casa voastră, dar trebuie să mai aveţi un pic de răbdare.

Şi, totuşi, casa voastră va fi undeva la drum, deci nu o să fie în Bucureşti. Probabil, tot de acolo de unde sunteţi voi. O să reuşiţi să vă cumpăraţi o căsuţă, ceva şi să o faceţi, dar nu e acum momentul. Momentul, probabil, va fi undeva anul viitor pe vremea asta.

Uranus îţi va aduce numai neplăceri şi toată imaginea şi tot scandalul care s-a creat în jurul tău, să ştii că ţi-a adus şi nişte dezavantaje în sensul că cei despre care ai crezut că te ajută ţi-au întors spatele.”

Ce alte detalii a mai dezvăluit celebrul astrolog despre soția-vulpiță Veronica și partenerul său, Viorel? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Acces Direct!

Video