Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Sărbătoare mare în familia Stegaru! Câți ani a împlinit Vulpița și ce cadouri a primit tânăra

Sărbătoare mare în familia Stegaru! Veronica şi-a serbat, ieri, ziua de naştere. Aşa că cei doi soţi au petrecut frumoasa zi unul în compania celuilalt, dar au avut parte şi de un invitat surpriză. Cine le-a trecut pragul casei, dar şi cum a fost ziua de ieri pentru Veronica şi pentru Viorel, vedeţi în următorul material.

Sărbătoare mare în familia Stegaru! Câți ani a împlinit Vulpița și ce cadouri a primit tânăra

Prilej de sărbătoare în familia Stegaru! Ieri, a fost ziua de naştere a Veronicăi, motiv pentru care, reporterul Acess Direct, Radu Rotaru, le-a făcut o vizită celor doi soţi.

"Multi ani trăiasca, multi ani traiască, la mulți ani. Cine sa trăiasca? La mulți ani! Veronica să trăiască, la mulți ani", așa și-a început ziua Veronica. Deși dormea, soțul său a trezit-o cu un cadou inedit: un buchet e flori de la vecinul și un cocoș!

"Întâi ii facem farsa și apoi îi dau cadoul. Știți că este o vorbă din bătrâni, de 200 de ani, dimineața la țară te trezește un cocoș", spune Viorel.

"Unde e cocosul?", întreabă Radu Rotaru.

"Îl prindem acum!", spune Viorel.

Cu pasărea şi florile în braţe, Viorel s-a îndreptat plin de entuziasm către dormitor.

Soții Stegaru au început pregătirile pentru marea petrecere. Sărbătorita care a împlinit vârsta de 22 de ani s-a pus și ea pe treabă, dar a plecat şi l-a lăsat singur pe Viorel să se lupte cu fumul. Viorel a pus repede carnea pe grătar sub atenta supraveghere a soţiei şi a ţinut cont de toate sugestiile ei. Obosită, Veronica s-a aşezat în braţele lui Viorel, însă nu s-a odihnit prea mult, pentru că a avut parte de o surpriză.

În peisaj a apărut șinașa celor doi, Liliana Moise, care nu a mers cu mâna goală, ci cu un tort şi cu o şampanie pentru sărbătorita zilei!

După ce Veronica i-a aratat încăperile Lilianei, nașei sale, aceasta a avut parte de încă o surpriză. Un vecin i-a adus o boxă portabilă.

La finalul zilei, Veronica ne-a dezvăluit ce şi-a dorit atunci când a suflat în lumânări.

"Să îmi aduc fata. Asta e cea mai mare dorinta șii sper să mi-o îndeplinesc", spune Veronica.

Video