Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu se dau în judecată reciproc. Acuzațiile se adâncesc în lumea folclorului

Din prietene la cataramă, au devenit duşmance pe viaţă! Elena Merişoreanu şi-a îndreptat armele spre Saveta Bogdan, după ce i-a adus acuzații grele Mariei Dragomiroiu.

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu

Scandalurile în lumea muzicii populare au atins cote alarmante! După cuvintele tăioase pe care Elena Merişoreanu i le-a aruncat Mariei Dragomiroiu, glonţul disputei a ricoşat spre Saveta Bogdan.

Deşi au fost bune prietene, Elena Merişoreanu şi Saveta Bogdan au ajuns să se duşmănească şi să se amenințe cu instanța.

”Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa...Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, după ce a spus că Saveta Bogdan a vorbit despre ea într-o altă emisiune.

Citește și: Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu își aduc acuzații grave după ce pensia celei din urmă a devenit subiect de discuție

De aici scandalul a luat amploare. Saveta Bogdan a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi despărțită de soțul său de 20 de ani, lucru pentru care a amenințat-o pe Saveta Bogdan, la emisiunea Acces Direct, că o va da în judecată.

Saveta Bogdan se apără și spune că informația potrivit căreia Elena Merișoreanu ar fi despărțită de soțul său de 20 de ani vine, de fapt, de la colegii de breaslă, nu de la ea, care doar a relatat ce a auzit, potrivit informațiilor spuse în emisiunea Acces Direct.

În acest sens, Elena Merișoreanu o amenință cu instanța, însă nici Saveta Bogdan nu se lasă. O amenință pe Elena Merișoreanu că i-a stricat imaginea după ce a spus că ea dansează la bară.

Acuzațiile au curs valuri, iar cele două au rupt prietenia de ani de zile pe care o aveau împreună.

Citește și: Povești de suflet, cu Elena Merișoreanu. Artista trăiești o frumoasă poveste de iubire de peste 45 de ani

Lumea interpreților populari stă pe un butoi de pulbere. Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, acuzații grave

Două dintre cele mai cunsocute cântărețe de muzică populară din România își aduc acuzații grave, după ce pensia și locul de muncă ale Mariei Dragomiroiu au devenit subiect de discuție pentru Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu a reacționat imediat după ce Elena Merișoreanu a declarat, despre cea care îi este colegă în breasla artiștilor de muzică populară, că nu a fost angajată în niciun loc. Totul a pornit de la faptul că Maria Dragomiroiu a vorbit despre pensia sa mica pe care o ia lunar, în valoare de 1.200 de lei.

Citește și: Secretul părului Mariei Dragomiroiu. Cum își îngrijește artista podoaba capilară

După ce aceasta a dezvăluit detalii despre banii pe care îi primește, Elena Merișoreanu s-a sesizat și a declarat despre colega sa că nu poate să se plângă de banii pe care îi ia, atât timp cât nu a fost angajată niciodată la un anasamblu. Aspect pe care soțul Mariei Dragomiroiu îl infirmă. Acesta a intrat prin telefon la Acces Direct și a declarat că soția sa a lucrat.

"Să nu se mai vaite măi, că au câștigat bani cu poala. Nu poți să spui că ai pensie mică, când n-ai fost angajat la un ansamblu (...) ea a cântat liber profesionist", a spus Elena Merișoreanu la Antena Stras. De aici s-a aprins scandalul între cele două cântărețe respectabile.

Maria Dragomiroiu i-a răspuns pe măsură și și-a acuzat colega de breaslă că "a venit pe pământ să își judece colegii", că ar fi "răutăcioasă" și "invidioasă" pe cariera și pe familia ei.

Ultimele știri