Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă! Ce a putut să-i facă Vulpiței - VIDEO

Viorel Stegaru susține că ar face orice să nu o piardă pe Veronica, însă imaginile descoperite recent arată adevărata față a soțului Vulpiței. Incidentul șocant a fost filmat!

Scene șocante între soții Stegaru! A apărut filmarea pe care Viorel o vrea ștearsă

O înregistrare video cu soții Stegaru a fost postată de curând pe internet. În timpul unei tachinări între soți, Veronica ajunge la pas de o accidentare serioasă.

Vulpița încearcă să îi atragă atenția lui Viorel și i se așează în brațe, însă bărbatu nu o bagă în seamă. Mai mult, în momentul în care vede că Veronica își pierde echilibrul, nu face niciun efort pentru a o ajuta, lăsând-o să cadă pe podea.

Cu toate că filmarea se încheie după câteva secunde, reacția tinerei din Blăgești este evidentă.

Citește și:

@veronica_vulpita_oficial

##accesdirect ##veronica ##viorel ##vulpita ##veronicavulpita ##viral ##șînoiputem

♬ sunet original - veronica_vulpita_oficial

DESPRE VULPIȚA VERONICA ȘI VIOREL STEGARU DIN BLĂGEȘTI

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

Citește și:

Odată ajunși în atenția publicului, Veronica și Viorel au devenit protagoniștii unui serial ce a ținut publicul cu sufletul la gură, săptămână după săptămână.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București și să lanseze și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube

Video