Căutare Live

SFÂȘIETOR! Copilul de 6 ani care luptă pentru supraviețuire în munți! Cum arată viața micuțului. „Ca ursul sunt de rău”

Departe de civilizație, undeva la poalele munților Mehedinți, în sălbăticie, trăiește un copilaș de numai 6 ani, al cărui nume este Ionuț Rafa. Cu un toiag în mână, ca un mic „prinţ al naturii”, băieţelul luptă pentru supravieţuire zi de zi.

Departe de civilizație, undeva la poalele munților Mehedinți, în sălbăticie, trăiește un copilaș de numai 6 ani, al cărui nume este Ionuț Rafa. Cu un toiag în mână, ca un mic „prinţ al naturii”, băieţelul luptă pentru supravieţuire zi de zi.

Copilăria lui Ionuţ se învârte în jurul acelui loc pustiu. El muncește ca un om mare, stă cu animalele la păscut, le hrănește și se războiește cu „balaurii”, aşa cum le spune el şerpilor şi viperelor care îi ies în cale.

„Ca ursul sunt de rău”, a spus micuțul neînfricat, viteaz și mai serios în vorbă și în comportament decât un adult.

Rănit nu a fost niciodată și mai mult decât atât, Ionuț a reușit chiar să se „înțeleagă” cu unele animale care i-au devenit prieteni. Cățelușii din ogradă, vacile pe care le îngrijește cu toată inima și un porumbel cu aripa rănită sunt singurii amici ai lui. Iar atunci când vrea să se joace cu prietenii săi, Ionuț își imaginează că e și el un animal.

Copilul trăiește împreună cu tatăl și bunica lui în colibă, la poalele munților Mehedinți. Coliba nu are curent și apă curentă. Nici podea nu există în casă, ci doar pământ.

Pentru că nu au apa în casă și nici în curte nu au o fântână, ei merg la un izvor care este la câteva sute de metri distanță de căsuța lor și cară de acolo apă. Inclusiv Ionuț merge cu peturi de doi litri.

Ionuț este stă cu animalele la păscut, cosește și chiar dacă are o coasă mică și una mare, el a spus că o folosește pe cea mare, pentru că are mai mult spor.

Mama copilului a plecat de acasă când el avea doar 2 ani si jumătate, de atunci nu l-a mai vizitat. Până anul trecut, Ionuț spera ca mama lui să se întoarcă la el, dar acum deja s-a obișnuit cu gândul că mama lui nu vrea să-i fie alături.

Tatăl lui Ionuț muncește ca și paznic în fiecare noapte.

Copilul a fost înscris la grădiniță, a fost de câteva ori, însă drumul greoi până la grădiniță l-a împiedicat să frecventeze grădinița asta chiar dacă lui Ionuț i-a plăcut mult la grădiniță.

De la toamnă, Ionuț ar trebui să înceapă școala, dar bunica și tatăl nu știu cum să facă să poată să îl susțină pe băiat să meargă. Nu vor să îl lase fără școală, dar va fi foarte greu să poată să îl ducă atâta drum până la școală, mai ales iarnă. Ionuț spune că își dorește tare mult să învețe și să își facă prieteni.

Tatăl lui Ionuț a spus că băiatul vrea să se facă pilot de aeromobilă, asta chiar dacă Ionuț a văzut doar pe cer un avion sau un elicopter.

Și-au văzut moartea cu ochii! Doi părinți și copiii lor, atacați cu o CRUZIME ieșită din comun. Motivul HALUCINANT de la... Dispariție misterioasă! Un tânăr în vârstă de 20 de ani parcă a intrat în pământ. Mesajul tulburător pe care l-a publica...
Ultimele știri
x