Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Soții Stegaru au renunțat la scandaluri și s-au pus pe treabă! Vulpița și Viorel, pregătiri intense pentru lansarea piesei lor! |VIDEO

Au dat scandalurile la o parte și s-au apucat de treabă. Cei doi soți Stegaru au făcut front comun și s-au pus pe cântat o melodie împreuna, doar ei, făra alți artiști.

Mândrii de melodiile lor precedente, cei doi soți au lansat împreună o noua piesă. Veronica și Viorel speră că vor ajunge din nou pe locul întâi. Sunt atât de hotărâți, încât nimic nu-i poate descuraja.

Sper sa iasă totul bine șă fie din prima pe locul I , spunea Viorel, care este mândru de realizările Veronicăi.

Vulpița și Viorel, vedete la Bârlad! Soții Stegaru, asaltați de admiratori, mai ceva ca vedetele consacrate! |Video

Așa ca s-au mobilizat și au pornit la treabă, spre studioul de înregistrări. După ce Viorel a înregistrat partea lui de melodie, Veronica a fost curioasă care dintre cei doi este mai bun. Însă, se pare că soții Stegaru s-au descurcat de minune, motiv pentru care au fost tare mulțumiți, dar si lăudați.

Melodia pe care au pregătit-o cei doi, are niște versuri care îi reprezintă pe fiecare în parte. Așa că au făcut și niște dezvăluiri despre ce spun versurile din melodia lor.

"La mine-i o vorba lege, câinii latră, vulpea merge!

Și vulpoiul schimbă părul, asta este adevărul."

N-ai mai văzut atâta zâmbet pe fața ei niciodată! Vulpița, în culmea fericirii la reîntâlnirea cu familia ei din Blăgești! |VIDEO

Pentru a da startul primului videoclip în familie, cei doi s-au trezit dis de dimineață și au pregătit filmările pentru videoclipul lor. Au început cu machiajul, întocmai ca doi profesioniști.

Convins ca totul va ieși bine, Viorel este mai optimist ca niciodată.

De asemenea, și Veronica, este de aceeași părere, amândoi sunt convinși că vor ajunge pe locul I.

Vulpița și Vulpoiul este rolul celor doi, pe care îl vor juca în propriul lor videoclip.

Vero și Viorel, pe buzele tuturor! Veronica Stegaru are cont de Instagram și un număr impresionant de urmăritori! Vulpița lui Vio face senzație pe internet, nu doar la televizor |FOTO

Cei doi soți s-au comportat exemplar unul cu celălalt, la filmări. Și pentru ca toate artistele au mai multe ținute, Veronica s-a schimbat la un moment dat, de asemenea și Viorel. Fiecare dintre ei au îmbrăcat câte patru costumații și sau comportat ca doi profesioniști.

Vulpița este de părere că ea este mai talentată decăt Viorel.

Revedere cu scandal în casa Stegaru! Vio și Vulpița, alungați cu pietre din Blăgeșți! |Video

Cei doi s-au jucat și cu măstile venețieni, care făceau parte din recuzita videoclipului.

La final cei doi au primt o provocare. Viorel și-ar dori să savureze o cafea cu toți artisții, pe când Veronica ar vrea să savureze o cafea cu idolul ei, Tzancă Uraganul.

Urăriți cum au decurs pregătirile pentru filmarea videoclipului melodiei celor doi soți Stegaru, accesând clipul video de mai sus.