Trei frați cresc și se joacă în cimitir, după ce mama a plecat cu amantul! Tatăl bolnav are grijă de cei mici, printre cavouri și lumânări

Lângă un tată bolnav, trei frați abandonați de mamă îşi împart viaţa printre cavouri şi candele. Cu un picior amputat şi cu sufletul decimat, tatăl abia mai poate să-şi privească pruncii cum se plimbă printre mormintele reci, în timp ce mama lor s-ar relaxa acasă la un nou iubit. 

Lângă un tată bolnav, trei frați abandonați de mamă îşi împart viaţa printre cavouri şi candele. Cu un picior amputat şi cu sufletul decimat, tatăl abia mai poate să-şi privească pruncii cum se plimbă printre mormintele reci, în timp ce mama lor s-ar relaxa acasă la un nou iubit.

Singuri, printre morminte, cruci, jerbe uscate şi candele, cei trei frați şi tata Alexandru îşi simt inima ca o lumânare a durerii. E frig în sufletelor lor. E frig și afară. Iar ei nu pot decât să viseze la pereţii unei camere de cămin adevărat. Să viseze că vor scăpa, la un moment dat, dintre cavourile sumbre. printre care copilăresc. Dacă o putem numi. copilărie.

Nu mai are nimic în afară de cele trei minuni şi o speranţă aprinsă cât o lumânare. Aici, mai aproape de Dumnezeu, în locul unde cei plecaţi la Ceruri îşi dorm somnul de veci, tata Alexandru şi cele trei suflete plăpânde caută Lumină, dar pentru a le călăuzi viața aici, pe pământ!

La răscruce dintre viaţă şi moarte, cei trei frați care ar fi trebuit să zburde în parcuri pline cu flori şi jucării, se joacă de-a v-ati ascunselea printre morminte. printre crucile reci.

Ionuț, Raul și Ștefania au fost abandonați de mamă și au ajuns în grija tatălui. Acum, la emisiunea „Acces direct”, Simona Gherghe și invitații săi încearcă să facă lumină în acest caz.

Ce are de declarat mama celor patru frați? Află urmărind clipul video de mai sus!

Ultimele știri