Căutare Live

Tzancă Uraganu, bătut măr la o petrecere! Manelistul a primit un pumn în față și s-a prăbușit instant

În loc să cânte şi să încânte lumea la petrecerea unde era invitat, celebrul manelist Tzancă Uraganu a fost bătut de unul dintre invitaţi!

Din senin, în timp ce cânta, alături de Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu a primit un pumn direct în figură, de la un bărbat care stătea la masă. Iar scandalul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat.

Manelistul Tzancă Uraganu a luat bătaie, live, pe Facebook, la o cântare. Acesta a fost lovit puternic, în față, în timp ce se transmitea în direct, pe o rețea de socializare, show-ul lui. Chiar unul dintre invitați l-a pocnit pe interpret, care a fost făcut knock out dintr-o singură lovitură. Chefliul a lovit năprasnic și Tzancă Uraganu a văzut stele verzi. Manelistul s-a clătinat serios, după care s-a prăbuşit, pur și simplu, în spatele scenei.

Totul s-a petrecut în ţipetele de indignare ale celorlalţi invitaţi. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit deja virale în mediul online.

Trebuie să știți că Tzancă Uraganu este un obișnuit al petrecerilor ținute de interlopi, acesta fiind chemat mereu să-i distreze și să le cânte până în zori. Nu toată lumea a fost însă încântată de prestația manelistului sau de dedicaţiile strigate de acesta. Unul dintre cheflii l-a lovit cu un croşeu necruţător de dreapta pe cântăreț.

Gestul de a-l lovi pe Tzancă Uraganu a fost îndelung contestat pe internet. Sute de oameni au reacționat pe rețelele de socializare, iar unii vorbesc chiar despre o răzbunare.

Luptătorul Ionel Bontea și-a făcut praf soția, ajutat de amantă! „Mă lega de calorifer și mă bătea...”... Luptătorul Ionel Bontea, încolțit! de soție și amantă, chiar în direct! Ce a dezvăluit bărbatul...
Ultimele știri