Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Veronica și Viorel, de la bogăție, la sărăcie! Soții Stegaru au ajuns în cartierul Ferentari! Cum i-au primit locatarii | Video

Veronica şi Viorel sunt într-o continuă descoperire a locurilor! De data aceasta, cei doi soţi au fost să vadă cum trăieşte lumea în cel mai rău famat cartier al capitalei, Ferentari.

Dacă în urmă cu o zi au viziatat locurile scumpe din localitatea Snagov, astăzi Veronica și Viorel au mers împreună și în cel mai sărac cartier din București. Ce părere și-au făcut soții stegaru despre Ferentari!

Pentru că Ferentariul este considerat o zonă periculoasă, Vulpiţa şi Viorel au avut-o ca ghid pe Geanina, o tânără jurnalistă care s-a născut şi trăieşte în acel cartier. Prima oprire a fost pe strada Livezilor.

Adriana Ochişanu, despre anii de suferinţă în tăcere: "Am plâns foarte mult. Am suferit foarte mult"

Vulpița și Viorel au pornit cu pași timizi către cartierul sărac al Capitalei, știind povești triste, dar și lucruri care i-au îngrozit de-a dreptul despre această zonă.

Veronica a fost destul de tristă de ceea ce a văzut și a afirmat că nu va putea niciodată să stea într-un așa loc, deoarece nu este nimic pe placul ei.

”Eu n-aș putea să stau aici. Mi-ar fi teamă de vecini, e prea sărăcăcios”, a spus Vulpița chiar în timp ce se afla în Ferentari!

Cei doi soți nu au fost deloc încântați de cele văzute, iar chiar dacă au încercat să pară că le place, imediat după ce oamenii s-au depărtat de ei, Veronica și Viorel au ținut să menționeze că totul arată foarte urât.

Mai mult de atât, soțul Veronicăi spune că i-ar fi frică să stea în așa cartier.

”E o zonă cam periculoasă din punctul meu de vedere”, a spus Viorel.

Neta Soare și-a văzut moartea cu ochii! Cum a reușit cântăreața de muzică populară să treacă până la urmă peste acest episod cumplit

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca să descoperi ce au făcut Veronica şi Viorel în Ferentari!