Căutare Live

Gata! S-a stricat prietenia! Trioul Rafa-Vero-Vio s-a destrămat! Viorel, acuzaţii dure la adresa celor doi! |Video

Prietenie, pe muchie de cuţit! Soţul Vulpiţei a făcut acuzaţii extrem de grave la adresa colegului său de scenă, Rafaelo. Cel care, până ieri, îi era bun prieten, după cum chiar Viorel a zis, în repetate rânduri.

Aseară, deşi, ar fi trebuit să fie o seară frumoasă şi plină de veselie, pentru că cei trei au fost invitaţi să cânte în platoul emisiunii ShowBiz Report, de la Antena Stars, Viorel a luat foc şi a declanşat un scandal de proporții.

Ședinţă foto incendiară!Veronica Stegaru a pozat ca o adevărată divă! |Video

Deși, la începutul serii păreau mai fericiți ca niciodată. Trioul Rafa-Vero-Vio au dat interviuri și s-au comportat ca niște vedete veritabile, până la un moment când lui Viorel i-a sărit țandăra.

Scandalul ar fi pornit de la reacția Vulpiței care l-ar fi scos pe Vio din camera de protocol, unde ea voia să se schimbe. Problema a fost ca el a fost dat afară în timp ce Rafa era de față.

Viorel, foc și pară! Acuzații fără precedent! Bărbatul a sărit la gâtul Vulpiței! |Video

Viorel susține că între soția lui și Rafaelo e mai mult decât o relație profesională. El acuză ca cei doi s-ar fi sărutat.

Aseară în camera de protocol, ea stătea cu capul pe umărul lui Rafaelo,”a acuzat Viorel Stegaru.

E sărmană în Blăgești, dar divă la București! Vulpița, Viorel si Rafa, un trio de succes! Cei trei se plimbă între televiziuni și fac senzație pe unde trec! VIDEO

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Acces Direct!

Dispariție misterioasă în casa Stegaru! Verighetele soților nu mai sunt! Viorel o acuză pe Veronica!... Martorul lui Viorel Stegaru face dezvăluiri! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Vulpiţa şi Rafaelo? Cuvinte acide într...
Ultimele știri
x