Hocus pocus, Viorelus! Ce trucuri au făcut soţii Stegaru. Viorel, cu săbiile la capul Vulpiței

Au decis să pună certurile casnice pe pauză şi să se concentreze pe lucrurile care-i fac să zâmbească. După multe zile de foc, azi, îi veţi vedea pe Veronica şi pe Viorel, aşa cum nu i-aţi mai văzut de mult timp. Fericiţi, liniştiţi şi puşi pe glume.

Veronica şi Viorel au avut parte de o experienţă inedită. Cei doi au mers în vizită la un celebru magician, ca să înveţe câteva. trucuri.

Pus pe glume, Viorel a urcat împreună cu Vulpiţa către atelierul magicianului. Dar înainte de a sta de vorbă, Viorel a trecut printr-o transformare!

"Eu oricum am nevoie de magicieni la Teatrul de Magie. La prima vedere, dupa cum aratam cred ca suntem deja pe drumul cel bun", a mărturisit Andrei Teasca.

Viorel și-a luat rolul în serios și a trecut la fapte: "Vezi ca sumt si mentalist. Trage o carte usor, usor, usor te rog. Sa o arati la camera acum. Asa, sa tii minte ce camera ai ales. Te rog frumos draga asistenta sa o pui inapoi aici. Eu nu ma uit la ea. Deci nu mai avem nevoie de aceste carti. Si eu am ghicit ce carte ai in mana. Ai avut un 7 de trefla."

Pentru a vedea ce au mai învățat Veronica şi Viorel înainte de a pleca, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri