Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Vulpița, criză colosală de nervi în mijlocul străzii! Veronica a făcut scandal de zile mari

Când credeam că lucrurile s-au liniştit, o nouă scânteie a aprins războiul. Veronica şi Viorel de la Acces Direct s-au certat cumplit după emisiunea de ieri. Cei doi soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au făcut reproşuri pe bandă rulantă, iar la scandal a asistat şi sexy dansatoarea Emy!

Dansatoarea Emy, blonda care a mai venit în casa Vulpiței și care a avut conversații îndrăznețe cu Viorel, a venit iar în vizită pentru a cere socoteală! Aceasta a vrut să afle de la Vulpiță de ce nu a apărut și ea în videoclipul lansat recent de către Veronica și care se bucură deja de un real succes.

citește și: Soțul Vulpiței s-a apucat de cântat și toți au amuțit! Cum sună vocea lui Viorel Stegaru

De data aceasta Vulpița nu a părut la fel de supărată de prezența dansatoarei Emy. Aceasta i-a adus Veronicăi un costum de dans și chiar s-a oferit să o învețe pe aceasta câteva mișcări.

citește și: Vulpița Veronica s-a dezlănțuit! S-a trezit cu sexy dansatoarea Emy la ușă și a ieșit spectacol

Însă liniștea nu a durat mult, căci Vulpița a început imediat să-i reproșeze lui Viorel că „își ține ochii în altă parte”, adică la Emy!

Și se pare că lucrurile au luat-o complet razna după ce sexy dansatoarea Emy a părăsit locuința celor doi! Reproșurile și certurile și-au făcut apariție, iar între Veronica și Viorel a apărut un nou motiv de scandal!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro