Căutare Live

Vulpiţa s-a apucat de cântat! A înregistrat deja prima piesă, cu care face senzație! Cum sună melodia „Hai la București”

Vulpiţa a înregistrat prima ei melodie și fanii sunt mai mult decât surprinși de rezultat! Veronica nu s-a gândit vreodată că își va vedea acest vis devenit realitate! Cum sună piesa? 

Nedezlipit de soţia sa, Viorel a fost şi el prezent la studioul de înregistrări, fericit că Vulpiţei i s-a oferit această şansă.

Înainte să înceapă să înregistreze, Vulpiței i-a s-a explicat ce trebuie să facă, iar ea a fost numai ochi şi urechi. După probe și detalii tehnice a venit, în cele din urmă, şi rândul Veronicăi.

citește și: S-a aflat ce viitor vor avea Vulpița și Viorel! Celebrul astrolog Minerva a dezvăluit totul

În faţa microfonului şi cu căştile pe urechi, Vulpiţa a început să cânte!

Vizibil emoţionată, însă mereu cu zâmbetul pe buze, Veronica nu s-a lăsat descurajată, chiar dacă nu i-a ieşit din prima. Încurajată de cei de la studio, tânăra a făcut exact cum i s-a spus.

citește și: Viorel și blonda dansatoare au un cod secret! Vulpița, scene de gelozie extremă: „Să te duci la ea!”

La fel cum fac şi artiştii cu experienţă, Vulpiţa a cântat de mai multe ori, până când cei din studio au fost mulţumiţi de rezultat!

Cum sună piesa cântată de Veronica? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea Acces Direct!

S-a aflat ce viitor vor avea Vulpița și Viorel! Celebrul astrolog Minerva a dezvăluit totul... Veronica Vulpița a dat lovitura în muzică. Videoclipul pe care l-a lansat a depășit un milion de vizualizări pe Youtube...
Ultimele știri