Vulpița şi Viorel s-au spovedit! În faţa duhovnicului lor, soţii Stegaru au primit semne diavolești

Momente extrem de emoţionante pentru cuplul Stegaru. În Joia Mare, Veronica şi Viorel au avut parte de vizita duhovnicului lor.

O vizită care i-a făcut pe soţii Stegaru să-şi deschidă sufletele mai tare ca niciodată.Şi să vorbească despre lucruri pe care, până acum, le-au ţinut doar pentru ei.

Vulpiţa şi Viorel, minune în Săptămâna Mare! În faţa duhovnicului lor, soţii Stegaru şi-au deschis sufletele mai tare ca niciodată.

S-a întâmplat! Viorel Stegaru a bătut-o pe Vupița...în topuri! Veronica a răbufnit, Jador a intrat în direct! Cum rămâne cu pariul pus cu artistul?

Însă spovedania şi lecţiile preotului au fost întrerupte BRUSC de un semn pe care părintele l-a interpretat ca fiind ceva diavolesc. Lumina a început să se închidă dintr-odată.

Momentul când Viorel îi pune mâna pe sân dansatoarei Emy

Vulpiţa, gest neaşteptat cu câteva zile înainte de Paşte! După râuri de lacrimi vărsate şi scandaluri pe bandă rulantă, tânăra soţie a schimbat foaia!

Noi dispute în familia Stegaru. Ce reproș îi aduce Vulpița lui Viorel: "Eu aveam 17 ani, de ce ți-ai pus mintea cu mine?"

Aceasta a decis să-și ierte soțul și să se împace și cu mama soacră.

Urmăriți mai sus toate momentele prin care soții Stegaru au trecut!

Ultimele știri