Vulpița Veronica Stegaru a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni

Vulpița Veronica a revenit, după o absență de câteva luni, pe rețelele sociale. Tânăra nu mai postase, pe Instagram, nicio imagine din martie 2021.

Vulpița Veronica a revenit, după o absență de câteva luni, pe rețelele sociale. Tânăra nu mai postase, pe Instagram, nicio imagine din martie 2021

Antena 1

Vulpița Veronica a devenit mamă în urmă cu câteva luni. Cu toate că mai postează imagini vechi pe InstaStories, tânăra nu a mai urcat pe internet nici măcar o imagine recentă cu ea de când a adus pe lume un băiețel.

Ce a postat Vulpița la revenirea pe rețelele sociale

Micuțul pare să-i ocupe tot timpul, însă Vulpița și-a găsit puțin timp pentru a-i pune la curent pe fani cu situația lor. Veronica a adăugat o imagine pe feed-ul său de Instagram și a notat la descriere că toată familia ei este bine.

Nu cu mult timp înainte să nască, Vulpița întâmpina dificultăți în relaționarea cu socrii săi, care o acceptau cu greu după toate isprăviile sale.

Citește și: Vulpița Veronica, imaginea de la plajă apărută pe rețelele de socializare. Ce au observat fanii

Cei care-i urmăresc activitatea în mediul online s-au bucurat să afle că familia ei este bine și i-au lăsat o mulțime de comentarii.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au doi copii

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești îi surprindea pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil, au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Citește și: Vulpița Veronica, mesaj neașteptat pentru Viorel Stegaru, pe Instagram. Ce i-a transmis tânăra din Blăgești

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Totuși, în ciuda tuturor vorbelor și zvonurilor care au tot apărut de-a lungul timpului, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie.

Acum, Vulpița se bucură din plin de faptul că este mamă a doi copii. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Ultimele știri