Căutare Live

Cristina Ciobănașu prezintă Adela – Tot ce nu se vede episodul 17. Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial!

Cristina Ciobănașu a lansat provocarea, iar Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Dominique Lăcătuș au răspuns! Hai să vezi cum s-au descurcat!

Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial!

În episodul 17 din seria Adela – Tot ce nu se vede, Cristina Ciobănașu lansează o provocare amuzantă și neașteptată.

Criss i-a surprins la filmări pe Mara Oprea, Dominique Lăcătuș și Alecsandru Dunaev cu un test al detaliilor care apar în serialul Adela!

Cei trei actori au rămas surprinși de vestea că vor da ”examen” chiar din serialul în care joacă, însă au fost curioși și dornici să vadă dacă vor fi ”premianți” sau ”restanți”. Se așteptau la întrebări legate de povestea din serial, însă testul imprevizibil pregătit de Cristina Ciobănașu a cuprins întrebări pe care nici nu și le imaginau! Hai să vezi câte răspunsuri corecte au nimerit!


Tu cât de atent ai fost la detalii? Hai să vezi episodul 17 și să te distrezi!


Criss și Vlad prezintă Adela-Tot ce nu se vede, episodul 16. ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, cele mai grele secvențe filmate


Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman ies din zona de confort în episodul 16 din seria Adela – Tot ce nu se vede! Hai să descoperi tot ce nu se vede în serial și să afli ce nu știi despre cei trei actori!

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Adela - Tot ce nu se vede, episodul 15. Oana Moșneagu și Krem, cele mai grele scene!

În episodul 16, actorii Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman, pe care îi vezi în serialul Adela interpretând personajele ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, dezvăluie care sunt cele mai grele secvențe pe care le-au filmat și dau din casă despre emoții, disconfort și frici la filmări.

Răzvan Fodor mărturisește în acest episod care sunt pentru el scenele greu de jucat la un proiect

Scenele de dragoste sau în care trebuie să plângă îl scot pe actor din zona de confort!

Întrebat de Vlad Gherman despre munca din spatele scenelor în care personajul acționează împotriva principiilor actorului, Răzvan Fodor a declarat: ”Dacă ți-ai mințit părinții cu cea mai mare dezinvoltură, dacă ai mințit o fostă iubită... dacă ai toate astea în spate, cred că ai datele să faci lucrul ăsta. Eu acum, adult fiind, nu aș mai minți pentru nimic în lume.”

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, episodul 14. Hai în culisele serialului Adela! Dominique Lăcătuș și Vlad Gherman dau din casă!


Bogdan Talașman a fost pus în situația de a povesti despre dificultăți întâmpinate la filmări chiar într-o zi de filmare în care gradele de afară erau cu minus

Trecând peste frig, însă păstrând zona de disconfort, actorul a răspuns curiozităților lui Vlad Gherman despre emoții, frici și provocări.


Cea mai grea scenă pe care Bogdan Talașman a filmat-o pentru serialul Adela este o scenă jucată alături de Cristina Ciobănașu. Actorul mărturisește că situația prin care trece personajul său în acea scenă este una prin care trece și el în viața reală. Hai să afli despre ce scenă este vorba!

Vlad Vîlciu se declară veșnic emoționat la filmări


Actorul care îl interpretează pe Luca în Adela mărturisește că are emoții chiar și în acest interviu și punctează faptul că un actor fără emoții ar fi ”lemn”. Hai să afli care sunt cele mai mari frici pe care le are actorul la filmările serialului!


Răzvan Fodor povestește și despre provocări și întâmplări trăite la filmările unor proiecte din trecut. Deși s-a petrecut cu foarte mulți ani în urmă, o filmare a unui videoclip muzical l-a marcat atât de tare pe actor, încât declară și în prezent: ”Vai de capul meu și de zilele mele!”.

Hai să vezi episodul și să afli poveștile celor trei actori din Adela!

Ultimele știri
Top Văzute
x