Antena Căutare

Cristina Ciobănașu prezintă Adela – Tot ce nu se vede episodul 17. Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial!

Cristina Ciobănașu a lansat provocarea, iar Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Dominique Lăcătuș au răspuns! Hai să vezi cum s-au descurcat!

Cristina Ciobănașu prezintă Adela – Tot ce nu se vede episodul 17. Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial! Galerie
Actorii din Adela dau testul atenției la detalii din serial!

În episodul 17 din seria Adela – Tot ce nu se vede, Cristina Ciobănașu lansează o provocare amuzantă și neașteptată.

Criss i-a surprins la filmări pe Mara Oprea, Dominique Lăcătuș și Alecsandru Dunaev cu un test al detaliilor care apar în serialul Adela!

Cei trei actori au rămas surprinși de vestea că vor da ”examen” chiar din serialul în care joacă, însă au fost curioși și dornici să vadă dacă vor fi ”premianți” sau ”restanți”. Se așteptau la întrebări legate de povestea din serial, însă testul imprevizibil pregătit de Cristina Ciobănașu a cuprins întrebări pe care nici nu și le imaginau! Hai să vezi câte răspunsuri corecte au nimerit!


Tu cât de atent ai fost la detalii? Hai să vezi episodul 17 și să te distrezi!


Criss și Vlad prezintă Adela-Tot ce nu se vede, episodul 16. ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, cele mai grele secvențe filmate


Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman ies din zona de confort în episodul 16 din seria Adela – Tot ce nu se vede! Hai să descoperi tot ce nu se vede în serial și să afli ce nu știi despre cei trei actori!

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Adela - Tot ce nu se vede, episodul 15. Oana Moșneagu și Krem, cele mai grele scene!

În episodul 16, actorii Răzvan Fodor, Vlad Vîlciu și Bogdan Talașman, pe care îi vezi în serialul Adela interpretând personajele ”Lascu”, ”Luca” și ”Dorin”, dezvăluie care sunt cele mai grele secvențe pe care le-au filmat și dau din casă despre emoții, disconfort și frici la filmări.

Răzvan Fodor mărturisește în acest episod care sunt pentru el scenele greu de jucat la un proiect

Scenele de dragoste sau în care trebuie să plângă îl scot pe actor din zona de confort!

Întrebat de Vlad Gherman despre munca din spatele scenelor în care personajul acționează împotriva principiilor actorului, Răzvan Fodor a declarat: ”Dacă ți-ai mințit părinții cu cea mai mare dezinvoltură, dacă ai mințit o fostă iubită... dacă ai toate astea în spate, cred că ai datele să faci lucrul ăsta. Eu acum, adult fiind, nu aș mai minți pentru nimic în lume.”

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, episodul 14. Hai în culisele serialului Adela! Dominique Lăcătuș și Vlad Gherman dau din casă!


Bogdan Talașman a fost pus în situația de a povesti despre dificultăți întâmpinate la filmări chiar într-o zi de filmare în care gradele de afară erau cu minus

Trecând peste frig, însă păstrând zona de disconfort, actorul a răspuns curiozităților lui Vlad Gherman despre emoții, frici și provocări.


Cea mai grea scenă pe care Bogdan Talașman a filmat-o pentru serialul Adela este o scenă jucată alături de Cristina Ciobănașu. Actorul mărturisește că situația prin care trece personajul său în acea scenă este una prin care trece și el în viața reală. Hai să afli despre ce scenă este vorba!

Vlad Vîlciu se declară veșnic emoționat la filmări


Actorul care îl interpretează pe Luca în Adela mărturisește că are emoții chiar și în acest interviu și punctează faptul că un actor fără emoții ar fi ”lemn”. Hai să afli care sunt cele mai mari frici pe care le are actorul la filmările serialului!


Răzvan Fodor povestește și despre provocări și întâmplări trăite la filmările unor proiecte din trecut. Deși s-a petrecut cu foarte mulți ani în urmă, o filmare a unui videoclip muzical l-a marcat atât de tare pe actor, încât declară și în prezent: ”Vai de capul meu și de zilele mele!”.

Hai să vezi episodul și să afli poveștile celor trei actori din Adela!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
Ultimele știri
x