Căutare Live

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Adela - Tot ce nu se vede, episodul 15. Oana Moșneagu și Krem, cele mai grele scene!

Oana Moșneagu dezvăluie în acest episod detalii despre secvențele din serial care o pun in dificultate și nu o lasă să doarmă noaptea. O scenă din Adela i-a dat bătăi mari de cap actriței la filmări și a stresat-o încă de la casting!

Hai sa vezi imegini din culisele serialului Adela in seria Adela-Tot ce nu se vede

”Eram nu doar stresată, eram disperată! Simțeam că toată viața mea e momentul acela! Mi-am zis… cum ar fi să o iau la fugă să plec?”, mărturisește actrița care joacă rolul ”Andreea”.

Te-ai întrebat vreodată cât de greu sau de ușor este pentru actori să filmeze scene de dragoste? Cristina Ciobănașu a aflat de la Oana Moșneagu și Răzvan Krem Alexe cum este pentru ei să filmeze astfel de secvențe.

Citește și: Mihai Călin și Andreea Ibacka dau din casă! Hai să vezi episodul 13 din seria Adela – Tot ce nu se vede!

”Adi” din Adela este primul rol care l-a adus pe Krem în contextul de a filma scene de iubire. Dacă pentru el sunt ușoare, dificile sau ciudate, afli chiar în acest episod!

Hai să vezi episodul 15 din seria ”Adela - Tot ce nu se vede” și să descoperi detalii pe care nu le știi despre Oana Moșneagu și Krem!

Adela - Tot ce nu se vede, episodul 14. Hai în culisele serialului Adela! Dominique Lăcătuș și Vlad Gherman dau din casă!

În acest episod, Cristina Ciobănașu îl surprinde pe Vlad Gherman la filmări și îi pune întrebări despre Călin, personajul interpretat de actor în Adela.

Citește și: Adela – Tot ce nu se vede, episodul 12. Mara Oprea și-a fracturat piciorul în realitate, nu doar în serial!

Vlad Gherman a povestit detalii despre personaj, despre relația dintre Mihai și Călin din serial, dar și despre prietenia dintre el și Alecsandru Dunaev în viața reală, la Adela - Tot ce nu se vede. Hai să vezi interviul haios, în care au avut loc intervenții simpatice din partea lui Alecsandru Dunaev, actorul care joacă rolul Mihai.

Tot în acest episod, Dominique Lăcătuș, fiica lui Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din România, dă din casă despre personajul Tania. Tania este secretară la televiziunea lui Paul Andronic, iar actrița are foarte multe de spus despre acest rol și despre caracterul Taniei!

Ultimele știri
x