Antena Căutare

Mihai Călin și Andreea Ibacka dau din casă! Hai să vezi episodul 13 din seria Adela – Tot ce nu se vede!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă un nou episod din culisele serialului Adela. Cei doi actori sunt mereu ”în misiune” la filmări și profită de fiecare moment în care își pot lua colegii la întrebări. 

Mihai Călin și Andreea Ibacka dau din casă! Hai să vezi episodul 13 din seria Adela – Tot ce nu se vede!
Mihai Călin și Andreea Ibacka povestesc de pe platourile de filmare de la serialul Adela

Hai să vezi ce nu se vede în serial și să afli ce nu știi despre Paul și Simona Andronic, chiar de la Mihai Călin și Andreea Ibacka, actorii care interpretează cele două personaje cheie din Adela!

Mihai Călin îți dezvăluie detalii neștiute despre el și despre personajul influent pe care îl interpretează în serialul Adela: Paul Andronic.

Actorul a mărturisit că, pentru acest rol, s-a inspirat de la oameni pe care i-a cunoscut de-a lungul experienței de peste 20 de ani în televiziune. Întrebat dacă s-ar putea obișnui cu un stil de viață ca al magnatului Paul Andronic, Mihai Călin a făcut o declarație fermă și sinceră despre dezavantajele unui astfel de trai.

Citește și: Adela – Tot ce nu se vede, episodul 12. Mara Oprea și-a fracturat piciorul în realitate, nu doar în serial!

Actorul îți dezvăluie în acest episod care sunt calitățile și defectele lui Paul Andronic, dar și ce similarități există între el și personajul său.

Andreea Ibacka joacă în serial rolul Simonei, soția magnatului Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin

Actrița își admiră personajul din mai multe puncte de vedere, însă de departe calitatea principală pe care o regăsește la Simona este toleranța.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă Adela – Tot ce nu se vede, episodul 11. Hai să-i descoperi pe Adi și Florica

Andreea Ibacka a făcut o serie de dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple cu Simona Andronic în serial și despre provocările de care are parte la filmări. Hai să vezi noul episod ”Adela – Tot ce nu se vede” și să afli tot!

VIDEO

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x