Antena Căutare

Adela – Tot ce nu se vede, episodul 12. Mara Oprea și-a fracturat piciorul în realitate, nu doar în serial!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman te invită în culisele serialului Adela, cu un nou episod din seria ”Tot ce nu se vede”, în care afli povestea din spatele accidentului pe care l-a suferit Adela în serial.

Adela - Tot ce nu se vede

Mara Oprea, actrița care o interpretează pe Adela, a suferit în viața reală un banal accident, care a rezultat într-o fractură a piciorului.

Actrița a fost nevoită să poarte o gheată specială timp de cinci săptămâni, iar regizorii și scenariștii serialului au decis să adapteze acțiunea din serial la situația din realitate.

Echipa ”Adela – Tot ce nu se vede” a vizitat-o pe actriță acasă, dar și la filmări, chiar în perioada în care a fost nevoită să poarte orteza și să meargă folosindu-se de cârje. Hai să afli toată povestea de la Mara Oprea și Radu Grigore, regizor și scenarist Adela, dar și de la Alecsandru Dunaev, actorul care interpretează rolul lui Mihai și care joacă cel mai mult alături de actriță.

Mara Oprea a povestit în acest episod toate detaliile banalului incident, care s-a petrecut în toamna anului 2020, la filmările serialului. Aceasta s-a împiedicat și a căzut pe picior și, deși o durea, era convinsă că nu este nimic grav.

Citește și: ”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 9. Hai să vezi cum se distrează actorii în pauzele de filmare


Fiind foarte curajoasă și profesionistă, așa cum a descris-o Radu Grigore, Mara s-a focusat pe a-și termina treaba în ziua respectivă, întrucât mai avea de filmat secvențe. Actrița îți dezvăluie cum a reacționat și care au fost primele gânduri atunci când a aflat că piciorul este fracturat, cum a primit vestea adaptării scenariului, dar și cum s-a descurcat la filmări.

Radu Grigore, regizor și scenarist Adela, povestește în acest episod despre provocările care au venit la pachet cu acest incident. Acesta dezvăluie detalii despre schimbarea scenariului la situația reală prin care a trecut Mara și ”dă din casă” despre mai multe secvențe din serial în care echipa de filmare a descoperit la fața locului detalii neprevăzute, care au fost incluse în scenariu pe parcursul filmărilor.

Alecsandru Dunaev îți dezvăluie primele gânduri pe care le-a avut atunci când a aflat de accidentarea Marei, dar și cum s-a schimbat dinamica relației dintre Mihai și Adela, odată cu adaptarea poveștii. Tot în acest episod, actorul îți povestește și o întâmplare amuzantă, petrecută într-o pauză de filmare.


Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă Adela – Tot ce nu se vede, episodul 11. Hai să-i descoperi pe Adi și Florica

Nuami Dinescu și Răzvan ”Krem” Alexe continuă seria dezvăluirilor despre personajele pe care le vezi în serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

În acest nou episod din culisele serialului, vezi imagini de la filmări și afli de la cei doi actori cine sunt cu ”adevărat” Adi și Florica.

Răzvan Alexe îți dezvăluie detalii despre ADI – bad boy-ul din mahala. Cum gândește Adi, de ce acționează așa cum ai văzut în serial, cum i se pare lui Krem acest rol, cât de mult rezonează cu acțiunile personajului sau cum s-ar purta cu Adi dacă ar exista în viața reală, afli chiar de la actorul care interpretează acest rol.

Citește și: ”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 8. Dezvăluim detalii despre două personaje cheie din serialul Adela: Nuți și Mitu Achim

”Adi este oportunist, este mincinos, este genul ăla… El mințind atât de des ca să își atingă scopurile, trebuie să o facă foarte bine. Este un personaj care joacă și eu ca actor trebuie să joc un personaj care joacă.”

Tot în acest episod, Nuami Dinescu te invită să descoperi mai multe despre Florica. Ce tip de caracter are, cât de mult regăsim în viața reală astfel de persoane printre noi sau dacă acest personaj are intenții rele, îți povestește Nuami, într-un interviu foarte simpatic, așa cum ne-a obișnuit actrița.

”Cât timp avem să povestim despre Florica?”, a întrebat Nuami la începutul interviului, acceptând provocarea Cristinei Ciobănașu de a dezvălui mai multe despre personajul de care actrița este atașată și pe care îl interpretează cu drag.

”Este tot timpul cu urechile ciulite și, dacă e să fiu sinceră, toți avem în viața noastră câte una din asta, care știe exact: cine intră, cine iese, cine a venit, cine a plecat, câți ies din apartamentul ăla!”

Adela – Tot ce nu se vede, episodul 10. Anca Androne si Vlad Vilciu dau din casa despre personajele lor

Anca Androne și Vlad Vilciu, actorii care interpretează rolurile Delia și Luca Drăghici în serialul Adela, dau din casă despre personajele lor, în acest nou episod din culisele serialului. Hai să afli ce nu știi despre cei doi!

Anca Androne interpretează rolul Deliei în Adela, adică sora magnatului Paul Andronic.

Delia Drăghici este acel personaj din serial care te trece de la o stare la alta. Te face uneori să crezi că e negativ, că e rău, iar alteori te face să empatizezi cu el, să îl înțelegi. Anca Androne îți dezvăluie în acest episod detalii pe care nu le vezi la TV despre ea și despre rolul din serialul Adela.

Citește și: Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 7. Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu povestesc detalii despre personajele lor

Hai să afli ce a speriat-o pe actriță la începutul perioadei de filmări, cum s-a implicat în construcția personajului, dar și ce părere are despre Delia, cât de mult sau cât de puțin se regăsește în ea și cum ar aborda o persoană ca Delia dacă ar exista în viața reală.

Vlad Vilciu joacă rolul Luca în serialul Adela, fiul Deliei și al lui Dorin Drăghici și fratele Liviei, interpretată de Cristina Ciobănașu. Se pare că Luca, băiatul de bani gata și mereu cu ochii după fete, conform dezvăluirilor actorului din acest episod, ar călca pe cadavre pentru a-și atinge scopurile.

Hai să afli ce alte detalii interesante a dat din casă Vlad Vilciu despre personajul său, dar și despre distribuția serialului Adela.

Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x