Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu în cel de-al doilea episod din sezonul 2.

Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu, captura din episodul 2 din "Adela - Tot ce nu se vede" Galerie
"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu | Antena 1

În cel de-al doilea episod din sezonul 2, “Adela – Tot ce nu se vede”, actrițele Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului.

"Adela - Tot ce nu se vede", sezon 2, episod 2, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu

Extra show-ul "Adela - Tot ce nu se vede", episodul 2, le prezintă pe actrițele Cristina Ciobănașu, care o interpretează pe "Livia" în serial și pe Carmen Ionescu, care joacă rolul "Marthei Andronic".

Citește și: ”Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serialul Adela! Hai să te distrezi alături de Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță!

Provocarea pe care au acceptat-o Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

"Cum se joacă escape room" - cu intenții sinistre, a fost prima provocare a lui Carmen Ionescu. "Un escape room este un joc, dar nu este un joc pentru copii. În caz că nu era clar, jocul este unul real", moment în care actrița s-a întrerupt, menționând că nu are "nicio sinistră" în ea, iar Cristina Ciobănașu a izbucnit în râs.

Titlul textului Cristinei Ciobănașu a fost următorul: "De ce sunt amari castraveții", text pe care trebuia să îl citească cu o interpretare dramatică. Pe o muzică de pian tristă și cu lacrimi în ochi, Cristina Ciobănașu și-a intrat perfect în rol, iar castraveții au părut, cel puțin pentru o clipă, într-adevăr amari, în interpretarea dată de ea.

Când a ajuns la fraza "Oscilația udărilor" și a citit-o, Cristina Ciobănașu nu a mai putut să fie serioasă și a început să râdă zgomotos. "Nu iese!", a spus ea.

"Horoscopul dragostei - pentru luna septembrie" - următorul text citit de Carmen Ionescu, într-o interpretare super bine dispusă, provocare pe care a dus-o perfect la bun sfârșit.

"Principiul acțiunii și reacțiunii" a fost bilețelul Cristinei Ciobănașu, citit într-o interpretare senzuală.

Joc de improvizație la telefon cu actrițele Cristina Ciobănașu și Carmen Ionescu din serialul Adela

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic". Hai să râzi!

Următoarea provocare a fost să extragă fiecare câte un bilețel unul pentru celălalt și să își dea indicații despre rolul pe care trebuie să îl joace.

În prima fază, Cristina Ciobănașu a fost nevoită să răspundă la telefon fiind sunată de o prietenă din copilărie, care a ratat toate evenimentele importante din viața ei și o invită pe Cristina să fie domnișoară de onoare la nunta ei, fără drept de refuz.

Pe Carmen Ionescu, în schimb, a sunat-o un meșter care i-a renovat casa acum doi ani să îi spună că a văzut-o în serialul Adela, să o felicite și să îi ceară acesteia 5.000 de euro împrumut. Carmen Ionescu și-a imaginat situația și a găsit un răspuns tare hazliu prin care l-a refuzat pe meșter.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x