Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
"Adela - "Tot ce nu se vede" vine cu o nouă distracție în culise | Antena 1

În episodul 20 îi avem pe Radu Grigore (scenarist și regizor Adela) și Andrei Barbu (script supervisor, acting coach și actor Adela) jucând jocul cu întrebările fulger și pe Cristina Ciobănașu alături de ei, în rolul de host al acestui episod.

Cristina Ciobănașu prezintă ultimul episod din Adela – Tot ce nu se vede, sezonul 3! Radu Grigore și Andrei Barbu au acceptat provocarea!

Primul joc cu care au început cei doi a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambii s-au descurcat admirabil și nu au lipsit nici răspunsurile haioase și nici distracția.

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Cei trei au avut parte de întrebări cârcotașe cărora au dat răspunsuri pe măsură, chiar și spre amuzamentul propriu.

“Adela – Tot ce nu se vede”. "Sezonul 4 din Adela va aduce sfârșitul poveștii", anunță Cristina Ciobănașu

Poveștile din culise vin cu secrete din culise dezvăluite de cei trei. A se nota că episodul de azi a venit cu foarte multă voie bună, multe râsete și multă distracție.

Așezată strategic între cei doi colegi care sunt mereu în spatele camerelor, Cristina Ciobănașu i-a completat și s-a distrat de minune la răspunsurile date de Radu Grigore și Andrei Barbu.

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Episodul 20 din Adela – Tot ce nu se vede îi aduce în fața camerelor pe doi dintre oamenii cheie din producția Adela. Radu Grigore (scenarist și regizor Adela) și Andrei Barbu (script supervisor, acting coach și actor Adela) răspund la întrebări fulger, iar Cristina Ciobănașu moderează jocul! Hai să râzi și să afli detalii pe care nu le știai, din culisele serialului!

Radu Grigore este unul dintre regizorii serialului Adela. Având un portofoliu impresionant de proiecte în televiziune, el este unul dintre oamenii cheie care au făcut ca povestea Adela să fie una de succes, regizând serialul alături de Ruxandra Ion și Bogdan Dumitrescu.

Pe lângă regie, Radu Grigore este și unul dintre scenariștii serialului. Povestea Adela te ține cu sufletul la gură. Povestea Adela te bucură, te întristează, îți dă satisfacție, te frustrează. Povestea Adela te trece prin toate stările și emoțiile, iar asta se datorează scenariului extrem de bine scris, personajelor bine construite, talentului actorilor și regiei.

Echipa de scenariști a serialului Adela (Radu Grigore, Bianca Mina, Ruxandra Ion) creează în simbioză și ei fac ca tu, cel care urmărești serialul, să îți pui întrebări despre ce s-a întâmplat în poveste și să arzi de nerăbdare până joi seara când a venit în sfârșit momentul în care poți afla ce s-a întâmplat în continuare.

Andrei Barbu este cel care supervizează scenariul la filmare, urmărește jocul actoricesc și se asigură că scenariul este respectat. Andrei Barbu este și coach-ul actorilor pe set. El se asigură că scenele din serial sunt jucate exact așa cum trebuie, iar dacă sunt momente în care actorii au dificultăți în a-și asuma o anumită emoție sau în a respecta racordul de stare de la o secvență la alta, Andrei este cel care apasă butoanele necesare pentru a-i ajuta pe actori să redea ceea ce este pe pagină.

Despre Andrei Barbu actorii din serial au mărturisit în spatele camerelor: ”Nu știu ce m-aș face fără Andrei!”. Și tot el este și cel care joacă în serial personajul Ionescu, producătorul TV, coleg cu Mihai și Călin.

Cristina Ciobănașu, Radu Grigore și Andrei Barbu mărturisesc în acest episod faptul că următorul sezon din Adela este cel final, în care vei afla cum se încheie povestea, iar cei trei îți dau și câteva motive pentru care nu trebuie să ratezi ultimul sezon Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x