Antena Căutare

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev

"Adela – Tot ce nu se vede" continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Marius Rizea și Alecsandru Dunaev în cel de-al șaptelea episod al sezonului 2, din 21 octombrie 2021.

Capturi foto episod 7 din "Adela - Tot ce nu se vede", cu Marius Rizea și Alecsandru Dunaev Galerie
"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev | Antena 1

În cel de-al șaptelea episod din sezonul 2, "Adela – Tot ce nu se vede", din 21 octombrie 2021, actorii Marius Rizea și Alecsandru Dunaev sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului. Dunaev a mai fost prezent la "Adela - Tot ce nu se vede", alături de Daniel Nuță.

Citește și: ”Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serialul Adela! Hai să te distrezi alături de Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță!

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

"Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev

Marius Rizea și Alecsandru Dunaev au acceptat provocarea "Adela – Tot ce nu se vede". Cei doi actori s-au distrat copios cu cele două jocuri de actorie jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 7!

În episodul 7 din culisele serialului Adela te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev. Cei doi actori, care interpretează rolurile "Ilie", șoferul familiei Andronic, respectiv "Mihai", în serialul Adela, s-au distrat copios la filmările acestui episod cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație. Hai să râzi!

Marius Rizea și Alecsandru Dunaev au acceptat provocările "Adela – Tot ce nu se vede"

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Marius Rizea a extras un bilet cu titlul "Trucuri pentru a-ți păstra calmul", pe care a fost nevoit să îl citească în interpretarea unui șofer nervos în trafic. Marius Rizea a intrat bine în pielea șoferului supărat, s-a "înroșit" tot și a vorbit pe un ton "iritat": "Încearcă să nu faci din țânțar armăsar! E la îndemână să te plângi și să exagerezi dramatismul unei situații, însă nu ajută la nimic! Pare evident că știi cum reacționezi în anumite situații, dar acordă-ți mai mult timp să observi!!!", a citit acesta.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Vlad Gherman și Vlad Vîlciu

A venit rândul apoi lui Alecsandru Dunaev să citească, într-o interpretare dramatică, versurile piesei Story de la 5Gang. Și i-a ieșit perfect: "E dimineață, se văd zorii / Aoleu, ce-am pus aseară la story / Mi-au crescut urmăritorii, 5Gang, yeah, suntem următorii / Instastory, wow / Cu squadul din nou / Blitzuri în ochi, facem poze după show / Te uiți la noi pe modul incognito / Din milion tre' să prind un avion".

Joc de improvizație la telefon, cu Marius Rizea și Alecsandru Dunaev din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui "apel telefonic".

Într-o astfel de situație fictivă, pe Marius Rizea l-a sunat un vecin furios care nu poate să doarmă din cauza faptului că acesta mută mobilă în toiul nopții. Dunaev a fost vecinul.

"Domnule, dar nu vă e rușine la ora asta să mutați mobilă prin casă? Ați înnebunit la cap, vreți să chem Poliția??? Domnule, da' nu vă e rușine, vin peste dvs, vă sparg ușa și vă mut eu mobila cum vreau eu și o lăsăm așa! Vă rog eu, de o săptămână, de o săptămână..."

"Stați puțin, alo, alo, de o săptămână sunt plecat din țară. Credeți-mă, nu știu cu cine vorbiți! Alo, mă auziți? Nu sunt acasă, probabil că... altcineva (...)".

"Domnule, mă luați la mișto?!"

"Nu fac niciun mișto! Cu cine stau de vorbă?"

"Domnule, sunt vecinul dvs".

"Vecinul... Am patru vecini, care dintre ei?"

"Ăla de jos, că altfel n-aș fi auzit mobila târându-se prin casă, sunt ăla de jos. Îmi tremură lămpile toate în fiecare noapte, de o săptămână, nu mai pot!", i-a spus vecinul furios.

Marius Rizea, în rolul Angelinei Jolie

Pe de altă parte, pe Alecsandru Dunaev l-a sunat iubita lui, însăși frumoasa Angelina Jolie, în ziua când el era cel mai fericit din lume, ca să îi spună că s-a împăcat cu fostul ei iubit. Iată cum a improvizat actorul Alecsandru Dunaev!

"Angelina Jolie" (Marius Rizea): "Ce faci?"

Alecsandru Dunaev: "Uite... Cică am cea mai frumoasă zi. Mai ales că m-ai sunat și tu".

"Ăăă... Da? Eu, din păcate, nu am sunat ca să îți înfrumusețez ziua, s-ar putea tocmai pe invers. Cred că a venit momentul să facem pasul de care vorbeam, înțelegi? Trebuie să îți iau pisica, Brad, pisica n-o să mai stea la tine, să știi".

"E pisica mea! E pisica mea! Tu nu te atingi de pisica mea!"

"Eu nu m-am mai atins de... pisica ta de mult. Tocmai asta e problema. Pentru că pisica ta... e dusă în altă parte. Mă rog, nu vreau să vorbim despre asta. O să vin să iau pisica. Fă tot posibilul să strângi toate hainele mele, lucrurile mele le pregătești în hol, o să vin cu o mașină. Le iau, am plecat și nu mă mai uit înapoi, ai înțeles?", i-a răspuns Angelina Jolie cu hotărâre.

"Măcar nu îmi lua pisica...", i-a răspuns Dunaev, pe un glas pisicesc.

"Adela - Tot ce nu se vede" este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x