Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, sezon 3, cu actorii din serial! Hai să te distrezi în episodul 1 cu Mara Oprea și Alecsandru Dunaev

Sezonul 3 din „Adela – Tot ce nu se vede” a început. În deschidere: protagoniștii Mara Oprea și Alecsandru Dunaev. În fiecare episod, doi actori vor juca împreună două jocuri amuzante. Iată ce a ieșit azi! Hai să râzi!

Mara Oprea și Alecsandru Dunaev Galerie
„Adela - Tot ce nu se vede”, sezon 3, cu actorii din serial! Hai să te distrezi în episodul 1 cu Mara Oprea și Alecsandru Dunaev | Antena 1

În sezonul 3 din Adela – Tot ce nu se vede, în fiecare episod, doi actori vor juca împreună două jocuri amuzante. Edițiile pot fi văzute și pe Antena PLAY.

Ce jocuri vor juca actorii din Adela în „Adela - Tot ce nu se vede”, sezonul 3

Joc 1 – Fiecare actor are câte un clipboard pe care sunt scrise 10 întrebări neașteptate. Trebuie să își adreseze unul altuia întrebările și să răspundă fulger, zicând primele lucruri care le vin în minte, fără să se gândească. Cei doi actori fac „ping pong” de întrebări – răspunsuri unul cu celălalt, până când se epuizează toate întrebările de pe clipboard-uri.

Joc 2 – Actorii au în fața lor, pe masă, un bol cu bilete pe care sunt scrise fraze care dau startul unor povești.

Unul dintre actori va extrage primul bilet și, pornind de la fraza scrisă pe bilet, cei doi trebuie să continuie povestea împreună, spunând ce le vine în minte pe loc, astfel încât să aflăm cuprinsul și încheierea poveștii în maximum 90 de secunde.

Unul dintre actori va citi fraza de pe bilet, iar celălalt va spune pe loc, fără timp de gândire, ce se întâmplă mai departe în poveste, apoi celălalt continuă de unde a lăsat-o colegul și tot așa până când expiră timpul de 90 de secunde.

Dacă alarma nu se aude, înseamnă că cei doi au încheiat povestea înainte să expire cele 90 de secunde și vor continua jocul cu următorul bilețel. Dacă se aude alarma, înseamnă că nu au reușit să încheie, povestea va rămâne în aer, iar cei doi actori vor extrage următorul bilețel din bol și se vor distra inventând pe loc următoarea poveste.

„Adela - Tot ce nu se vede”, sezon 3, cu Mara Oprea și Alecsandru Dunaev

Puteți urmări pe Antena PLAY toate episoadele „Adela – Tot ce nu se vede” din acest sezon 3, dar și din celelalte.

Iată cum s-a desfășurat jocul 1, când fiecare actor are câte un clipboard pe care sunt scrise 10 întrebări neașteptate. Fiecare dintre trebuie să răspundă pe loc, cu răspunsuri improvizate. Mara Oprea și Alecsandru Dunaev s-au distrat de minune împreună. Iată ce a ieșit!

„De ce a luat bunica amendă?”, l-a întrebat Marea Oprea pe Dunaev.

„Că era permisul ei la nepot”, a răspuns acesta.

Alecsandru Dunaev: „De ce se plimba Popescu desculț prin parc azi dimineață?”.

Marea Oprea: „Pentru că și-a uitat pantofii la... amanta sa!”.

Alecsandru Dunaev: „Uuu!”

Marea Oprea: „De ce s-a supărat Albă-ca-Zăpada pe cei 7 pitici?”

Alecsandru Dunaev: „Că au dat termostatul la 18 grade...?”.

„Asta e o casă de pitici modernă...”, a râs Mara Oprea.

Marea Oprea: „Care e cel mai mare număr?”.

Alecsandru Dunaev: „...de la pantofii lui Ghiță Mureșan”.

Alecsandru Dunaev: „Ce nume de scenă ai avea dacă ai fi o cântăreață de manele?”

Marea Oprea: „Mercedesa... Avion!”.

Alecsandru Dunaev: „Ce îi spune soția, dezamăgită, soțului atunci când vede că iar n-a dus gunoiul?”

Marea Oprea: „Atâta știi să faci! Să-ți ceri scuze!”.

Serialul Adela & Adela - „Tot ce nu se vede”, pe Antena 1 și Antena PLAY

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte. Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x