Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 3 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

Fanii serialului Adela pătrund pe platourile de filmare, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și surprind atmosfera din culise. Astfel pot să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Adela Tot ce nu se vede

Site-ul a1.ro îți oferă Episodul 3 din proiectul on-line Adela - Tot ce nu se vede, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

Criss și Vlad sunt chiar în casa lui Mihai și a lui Călin, mai exact în dormitorul lui Mihai.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu, adică Adela, Mihai și Andreea, "dau din casă" despre personajele lor.

"Când eram mică, mi-a spus bunica mea că semăn foarte mult cu un personaj dintr-o telenovelă turcească. Cu Bahar din "Viață furată". Să ajung eu să joc acest personaj... ", ne spune cu drag Mara Oprea, Adela din povestea noastră.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 2


În Adela - Tot ce nu se vede, episodul 2, o parte dintre actorii care joacă în serial, dezvăluie cum au ajuns să facă parte din producția "Adela" și cum au reacționat când au aflat că au primit rolul. Unii dintre ei povestesc experiența de la casting, alții povestesc cu emoție cum au reacționat când au primit mesaj de la Ruxandra Ion.

Printre actorii care fac dezvăluiri se numără Răzvan Fodor, Anca Sigartău și protagoniștii serialului - Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 1


În primul episod care lansează această serie din culise şi care poate fi urmărit aici, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne dezvăluie o mulţime de motive pentru care oamenii să urmărească serialul Adela, dar şi momente savuroase din spatele camerelor.