Antena Căutare

Serial Adela, episodul 33 si episodul 34, din 6 mai 2021. Paul Andronic către Andreea: "Nu se lipește nimic de tine"

În episodul 33 și episodul 34 din 6 mai 2021 Andreea reușește să-l enerveze foarte tare pe Paul și acesta ripostează pentru prima dată.

Serial Adela, episodul 33 si episodul 34, din 6 mai 2021. Paul Andronic către Andreea: "Nu se lipește nimic de tine" Galerie
Paul este foarte nemulțumit de ceea ce a făcut Andreea.

În episoadele 33 și 34 din serialul Adela s-au întâmplat multe lucruri care l-au scos din sărite pe Paul Andronic și l-au făcut să ia atitudine față de Andreea și comportamentul ei.

Adela, episodul 33 din 6 mai 2021. Andreea, prinsă beată de mama lui Paul Andronic

Andreea și Luca vin acasă beți după o seară în oraș și vor să continue petrecerea acasă. Au făcut zgomot și au fost auziți de Marta care le face observație: "lUca, la tine aveam pretenții la câți bani am băgat în fundul tău".

Supărați, cei doi pleacă de acasă spre locul unde pot petrece în voie: Butimanu. Când ajung acolo se întâlnesc cu Gia care transmitea în direct, iar Andreea se face de râs în fața tuturor în direct la televiziunea tatălui ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, de la Antena 1, episod cu episod


Adela, episodul 33 din 6 mai 2021. Adela, saruturi cu Mihai: "Te iubesc"


Adela și Mihai se trezesc împreună și sunt foarte fericiți. Ca să-și exprime sentimentele, Adela i-a făcut o surpriză lui Mihai.

Adela a fost sunată de Nuțica să se ducă repede acasă pentru că îi este rău lui Mitu. Adela, însă, nu vrea pentru că preferă viața alături de Mihai: "Te iubesc, Mihai, și nu vreau să te mai pierd."

"Uneori am impresia că toate grijile pământului sunt pe umerii tăi", a fost răspunsul lui Mihai.

Adela, episodul 33 din 6 mai 2021. Paul Andronic către Andreea: "Nu se lipește nimic de tine"

După ce o vede pe Andreea beată la televizor, Paul o ceartă rău și îi spune tot ce are pe suflet: "Uită-te la sora ta. Uite ce a ieșit din mahalaua aia de care tu te tot plângi atăta."

Întrebarea la care Andreea nu a știut să răspundă: "Nu-ți pasă de familia asta?"

"Până acum ți-am trecut cu vederea absolut tot, dar ne-ai târât în mocirlă pe toți. Scandalurile se țin lanț. Nu te oprești. Gata! M-am săturat!"

Citește și: Serial Adela, episodul 31 si episodul 32, din 29 aprilie 2021. Paul îi spune Andreei "Atunci nu ai decât să pleci!"

Ca să-și motiveze comportamentul, Andreea îi spune lui Paul că îi este dor de Adela: "Io sunt pierdută, așa, debusolată. Cred că și d'asta m-am comportat așa."

Adela, episodul 33. Andreea, vizită la Adela: "Mama îi pune zahăr în mâncare lui tata"


Andreea a vrut să-i arate Adelei că s-a făcut fată bună și că poate avea, din nou, încredere în ea.

Cum putea să facă asta? A hotărât să-i spună Adelei că Nuți îi pune zahăr în ceai lui Mitu pentru a-l face să se simtă rău.

Citește și: Serial Adela, episodul 29 si episodul 30, din 22 aprilie 2021. Gina află că Adela este fata lui Paul și este într-o mare primejdie

"Adela, vreau să ai încredere în mine și am venit să-ți spun un secret: mama i-a pus zahăr lui tata în mâncare ca să te facă să te întorci acasă".

Adela este uimită și foarte îngrijorată, dar nu se împacă atât de repede cu Andreea: "Nu știu nimic acum".

Adela, episodul 34. Bebe vrea să-și spună adevărul Deliei

Bebe s-a întâlnit cu Delia și a vrut să-i spună adevărul: "Sunt vinovat de crimă. AM omorât doi oameni."

Când aude aceste vorbe, Delia își amintește de ce i-a spus mama ei: "Omul ăsta ne poate distruge."

Bebe s-a dus la tatăl lui și i-a spus că nu mai poate să mai îndure situația asta.

Adela, episodul 34. Paul Andronic îi taie accesul la bani Andreei

Paul îi spune Andreei că vrea să mănânce împreună și să stea de vorbă. Deși fata s-a pregătit, mare i-a fost surpriza când s-au oprit la bucătărie: "Stăm aicea și mâncăm covrigi cu lapte bătut ca săracii? Am crezut că mă scoți și pe mine la un restaurant mișto."

"Problema e că ai uitat de unde ai plecat. Trebuie să faci o facultate și să muncești."

Andreea reacționează vehement la această decizie.

La final primește lovitura decisivă: nu are voie să fie agramată, sa facă scandal, să se îmbete și, cel mai rău, trebuie să muncească pe un salariu lunar.

Adela, episodul 34. Adela către Nuți Achim: Vrei să-i faci rău lui tata!

Adela a venit acasă și i-a găsit pe Nuți și Achim mâncând bezele, ceea ce-i este interzis lui Mitu care are diabet.

"Deci e adevărat că vrei să-i faci rău. De ce minți că știu de la Andreea că-i pui zahăr pe ascuns."

"Ce, ești zărghită? Eu vreau să-l omor pe omul meu? Îmi dai tu mie lecții?"

"Mamă, de ce să tăcem toți? Te-am respectat și te-am iubit și am trecut peste toate nedreptățile pe care mi le-ai făcut".

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
x