Antena Căutare

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

colaj foto cu actorii din adela la finalul sezonului 4 din 23 decembrie 2022 Galerie
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii | Antena 1/ Adela

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30-23:37 serialul Adela - Ce-i al tău e și al meu a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări.

Serialul Adela, lider de piață. Sezonul 4 s-a încheiat cu un final fericit pentru personajele greu încercate în poveste

Pe segmentul urban, producţia s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, cu o audiență medie 5.6 puncte de rating și 16.1% cotă de piață.

Şi la nivelul întregii ţări, finalul ultimului capitol al poveştii Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat serialul înregistrând 7.7 puncte de rating şi 19.9% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului feminin din intervalul 18-54 urban, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 6.2 puncte de rating şi 23.2% cota de piaţă.

Serialul Adela și-a scris aseară ultima pagină a poveștii care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni. În timp ce Adela (Mara Oprea) și Mihai (Alecsandru Dunaev) au încercat de-a lungul timpului să-și creeze propriul drum cu dragoste, înțelegere și echilibru, umbra neajunsurilor surorii sale, Andreea, i-a acaparat și i-a tras într-o poveste unde moartea s-a semnat pe fiecare filă cu sânge. S-au pierdut multe vieți, din răzbunare, și toate au condus la final către un singur om: Lucian (Daniel Nuţă).

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 33 și 34 din 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Andreea pleacă definitv să-și caute drumul său

Însetat de răzbunare, de-a lungul poveştii, Lucian a ucis cu sânge rece ori de câte ori oamenii îl încurcau, atrăgând întreaga familie Andronic într-un carusel al morții și al durerii. Deşi a fost la un pas ca ultima sa victimă să fie chiar Mihai, până la urmă a fost o poveste cu final fericit. Adela şi Mihai au aflat că vor avea o fetiţă, în timp ce Delia (Anca Androne) şi-a găsit fericirea în braţele procurorului Lascu (Răzvan Fodor). Şi pentru Raluca (Claudia Vasile) şi Călin (Vlad Gherman) finalul a fost unul fericit, cei doi reuşind să adopte o fetiţă.

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, din 12 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, Antena 1 le aduce telespectatorilor Lia – soţia soţului meu, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion şi va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

Citește și: Serialul care a cucerit publicul în 2022, „Golden Boy” se vede din 6 ianuarie la Antena 1

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe In... Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ce a transmis Oana Moșneagu pe rețelele sociale, după finalul emoționant al serialului Adela: „Sper să ne revedem cu bucurie”

Ce a transmis Oana Moșneagu pe rețelele sociale, după finalul emoționant al serialului Adela: „Sper să ne revedem cu bucurie”

Joi seară, 22 decembrie 2022, telespectatorii au avut ocazia să vadă finalul emoționant al serialului Adela. La scurt timp de la difuzarea lui, Oana Moșneagu a transmis pe rețelele sociale un mesaj copleșitor.

Vineri, 23.12.2022, 11:01
Ultimele știri
x