Antena Căutare

Adela, sezon 3, episoadele 31, 32 din 12 mai, 2022. Adela află că cineva i-a pus ceva în ceai ca să adoarmă

Intriga continuă în casa familiei Andronic iar lucrurile iar iau o turnură complicată. Adelei îi este cât mai greu să lupte singură pentru a demonstra că Bogdan a fost răpit. Marta este singura care o sprijină.

colaj adela Galerie
Lucian preia frâiele în cazul răpirii lui Bogdan pentru ca Andreea să nu mai facă greșeli | Antena 1

Edițiile de azi încep cu confirmarea că Toma a murit înecat, aceasta fiind aproape ultima speranță a Adelei că fiul ei este în viață.

Procurorul Lascu i-a confirmat că testele ADN au precizat că Toma a murit înecat în Dunăre. Astfel, Adela este din nou în impas, dar, în continuare simte că fiul ei trăiește, chiar și după ce a găsit căciulița albastră, despre care era sigură că i-o pusese pe cap lui Bogdan, în seara dispariției.

Însă, în ciuda tuturor acestor fapte, Adela începe să aibă din ce în ce mai multe suspiciuni că fiul ei trăiește, dar că a fost răpit.

Adela, sezon 3, episoadele 31, 32 din 12 mai, 2022. Marta o sprijină pe Adela. "Consideră-mă aliata ta"

Tensiunea este din ce în ce mai mare în familie iar Mihai este din ce în ce mai îngrijorat de sănătatea mintală a Adelei și discută cu ea despre opțiunea de a consulta un psiholog, însă aceasta refuză. Totuși, ea încearcă să-l convingă că Bogdan este în viață.

Simțind că este părăsită de toată lumea, aceasta se întoarce către Marta, care crede cu tărie că Bogdan a fost răpit și chiar o suspectează pe Andreea.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 28 aprilie 2022. Andreea a furat copilul Adelei, Lucian este cel suspectat iar Toma a revenit

Andreea și Lucian sunt soț și soție, fac lucruri împreună. Poate chiar Andreea a fost cea care l-a luat pe Bogdan, i-a spus Marta Adelei.

Pe de altă parte, Marta i-a precizat încă o dată că nu o va lăsa singură și i-a spus s-o considere aliata ei în găsirea lui Bogdan.

Pe zi ce trece, relația de cuplu dintre Mihai și Adela se deteriorează pentru că acesta nu mai crede în ideea că Bogdan ar mai fi în viață.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 28, 28 aprilie 2022. Cum l-a răpit Andreea pe Bogdan, fiul Adelei

În plan paralel, Delia și-a găsit un nou iubit, însă ea nu știe că este doar folosită pentru că scopul noului iubit este să se răzbune pe Lucian.

De altfel, fără ca ea să știe, îl aduce în casă pentru a-l prezenta, oficial, familiei. Acolo, acesta dă nas în nas cu Lucian și-l amenință că va avea grijă să plătească pentru tot ceea ce i-a făcut tatălui său.

Adela, sezon 3, episoadele 31, 32 din 12 mai, 2022. Lucian preia frâiele în cazul răpirii lui Bogdan, fiul Adelei

După ce a aflat că Andreea este cea care a furat copilul Andreei și că Nuți este cea care acum o sprijină să ducă lucrurile mai departe, Lucian simte nevoia să intervină.

Cele două au făcut multe greșeli care le-ar putea da de gol.

Acesta a început să le dea indicații Andreei și mamei sale, dar nu a putt să nu o aprecieze pe Nuți pentru felul în care a gândit lucrurile pentru a-și salva fiica.

Într-un moment de sinceritate, Lucian a întrebat-o pe Andreea de ce a acționat singură iar aceasta i-a spus că a fost o chestie de moment. În plus, i-a spus că nu era de acord cu planul lui, care includea moartea Adelei.

Între timp, lucrurile s-au agravat, Bogdan a făcut febră și Andreea s-a panicat. Acela a fost momentul când a înțeles că nu trebuia să-l ia de lângă Adela. Între timp, Nuți și Lucian încearcă să o convingă pe Andreea să ducă departe copilul pentru un an sau doi, însă Andreea refuză vehement.

Între timp, Adelei i se naște o suspiciune și merge la Andreea și o întreabă dacă nu cumva ea i-a luat copilul. Discuția degenerează iar într-un moment tensionat, Adela îi dă o palmă Andreei.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Elena Mogîldea, rochia cu decolteu amplu care i-a scos în evidență bustul generos. Cât de sexy este actrița din serialul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x