Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a debutat sezonul al doilea al îndrăgitului serial, iar pe 27 ianuarie 2022 a început sezonul trei. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Daniel Nuță, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev Galerie
Actorii Daniel Nuță, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev joacă în serialul Adela, de la Antena 1

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Regia e semnată de Ruxandra Ion, Radu Grigore și Bogdan Dumitrescu, iar scenariul, de Radu Grigore, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online, inclusiv pe AntenaPlay.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 39 și episodul 40, din 9 iunie 2022

În episodul 39 din serialul Adela, sezonul 3, situația se complică pentru că Mitu nu-și revine iar Andreea, de frică, refuză să sune la Salvare. Tensiunea este din ce în ce mai mare pentru că după mărturisirea lui Paul, statul a pus sechestru pe toată averea familiei Andronic iar Nuți și Mitu trebuie să se mute din casa anexă vilei Andronic. Astfel, Adela vine să-i înștiințeze iar Andreea trebuie să ascundă faptul că tatăl ei este inconștient în casă. Paul nu mai acceptă să o ajute pe Marta sub nicio formă, dimpotrivă, vrea ca aceasta să plătească pentru tot răul făcut.

În episodul 40 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea află că Bogdan a dispărut și că Silviu i l-a luat. Acesta din urmă îl sună pe Lucian și-i cere să se întâlnească iar Andreea insistă să vină cu el. Deși Lucian i-a cerut să aștepte în mașină, la un moment dat, Andreea a ieșit cu pistolul în mână și l-a împușcat pe Silviu apoi a recuperat copilul din mașină și l-a dus iar în casa Mioarei, din Butimanu. Între timp, una dintre problemele lui Lucian se evaporă de la sine. După ce Laura și soțul se hotărăsc să plece din țară, iar Florica și Ilie se căsătoresc, Luca se decide și el să plece înapoi în Spania. Ulterior, Delia a fost anunțată că Luca a avut un accident pe drum

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 37 și episodul 38, din 2 iunie 2022

În episodul 37 din serialul Adela, sezonul 3, toată familia așteaptă ca răpitorii lui Bogdan să sune pentru recompensă, însă acest telefon întârzie să sune. Între timp, știind că nu mai stau foarte bine la capitolul financiar, Mihai și Paul tot încearcă să strângă bani pentru recompensă, ca să fie pregătiți atunci când răpitorii vor suna pentru răscumpărare. Între timp, Andreea este îngrijorată pentru viața lui Luca. Acesta i-a auzit pe ea și pe Lucian că ei sunt responsabili de răpirea lui Bogdan, iar Lucian s-a ocupat de Luca.

În episodul 38 din serialul Adela, sezonul 3, Mitu este în dilemă dacă să meargă direct să vorbească cu Adela sau să mai păstreze tăcerea. În cele din urmă, acesta o înfruntă pe Nuți iar Nuți o cheamă și pe Andreea. Mitu le forțează să recunoască iar Andreea îi reproșează că nu a iubit-o niciodată.Pentru că nu are sorți de izbândă cu ele, Mitu este hotărât să meargă să îi spună adevărul Adelei. Andreea încearcă să-l oprească și, din greșeală îl trântește și acesta se lovește cu capul de masă. Încremenită, Nuți încearcă să-l ridice și vede că este inconștient și că are capul spart și-i curge mult sânge.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 35 și episodul 36, din 26 mai 2022

În episodul 35 din serialul Adela, sezonul 3, Adela tot încearcă să își găsească fiul, iar Silviu, băiatul lui Toma, părea că vrea să îi dea o mână de ajutor. Situația s-a schimbat însă, în momentul în care a intervenit Lucian. Acesta i-a propus un târg care l-a avantajat mai mult, așa că s-a răzgândit în a o mai ajuta pe Adela. Așa că Silviu a mers la procurorul Lascu și i-a spus, în final, că nu știe nimic de copilul dispărut al Adelei și că el a fost văzut pe terasa casei pentru că venise după Marta.

În episodul 36 din serialul Adela, sezonul 3, lucrurile iau iarăși o întorsătură uimitoare atunci când Paul obține semnătura lui Lucian și devine unic acționar al televiziunii. Planul lui Paul era ca după ce obține semnătura lui Lucian, să cumpere televiziunea de la noii proprietari. În momentul în care Lucian a semnat, acesta i-a și spus că el este noul proprietar și i-a propus un târg, anume să-i redea televiziunea în schimbul copilului. Faptul că Lucian nu a avut nicio reacție, l-a pus puțin pe gânduri pe Paul, însă, o clipă de neatenție l-a costat totul.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 33 și episodul 34, din 19 mai 2022

În episodul 33 din serialul Adela, sezonul 3, Adela face publică dispariția lui Bogdan, profitând de faptul că are propria televiziune. Aceasta speră că, în felul acesta, cineva poate da vreo informație despre copilul ei. Însă, cu această ocazie, Andreea devine din ce în ce mai agitată și nu prea mai știe cum să reacționeze. În schimb, Lucian o amenință că dacă el ajunge la închisoare din cauza faptului că ea nu a ascultat de el și a făcut greșeli, va regreta.

În episodul 34 din serialul Adela, sezonul 3, Nuți reușește să scape basma curată de întrebările lui Mitu, însă, în final, acesta le spune ferm, ei și Andreei că nu va mai minți pentru ele și le cere să spună adevărul, întrebându-le direct dacă ele au furat copilul Adelei. În cele din urmă, Adela simte că este din ce în ce mai aproape de adevăr și în timp ce așteaptă informații de la procurorul Lascu, la ei acasă vine Silviu și le precizează că crede că are informații care i-ar putea interesa, în legătură cu răpirea lui Bogdan.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 31 și episodul 32, din 12 mai 2022

În episodul 31 din serialul Adela, sezonul 3, procurorul Lascu a confirmat că testele ADN au precizat că Toma a murit înecat în Dunăre. Astfel, Adela este din nou în impas, dar, în continuare simte că fiul ei trăiește, chiar și după ce a găsit căciulița albastră, despre care era sigură că i-o pusese pe cap lui Bogdan, în seara dispariției. Însă, în ciuda tuturor acestor fapte, Adela începe să aibă din ce în ce mai multe suspiciuni că fiul ei trăiește, dar că a fost răpit.

În episodul 32 din serialul Adela, sezonul 3, lucrurile s-au agravat, Bogdan a făcut febră și Andreea s-a panicat. Acela a fost momentul când a înțeles că nu trebuia să-l ia de lângă Adela. Între timp, Nuți și Lucian încearcă să o convingă pe Andreea să ducă departe copilul pentru un an sau doi, însă Andreea refuză vehement. Între timp, Adelei i se naște o suspiciune și merge la Andreea și o întreabă dacă nu cumva ea i-a luat copilul. Discuția degenerează iar într-un moment tensionat, Adela îi dă o palmă Andreei.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 29 și episodul 30, din 5 mai 2022

În episodul 29 din serialul Adela, sezonul 3, Adela crede cu tărie că Bogdan a fost răpit iar procurorul Lascu tot caută variante care să confirme acest lucru. Între timp, Toma îi tot trimite mesaje de amenințare lui Lucian, iar Livia merge la televiziune, la rugămintea Martei pentru a afla informații. Astfel, ea umblă în tableta lui Lucian și află că acesta primește mesaje de la Toma. Între timp, Călin reușește să-i spargă mailul lui Lucian.

În episodul 30 din serialul Adela, sezonul 3, Nuți încearcă să o acopere pe Andreea pentru a nu fi prinsă că a furat copilul Adelei. Ea află că singurul element care o face pe Adela să spere că Bogdan este în viață este căciulița albastră de care Adela este sigură că Bogdan o purta în seara dispariției. Pentru a crea confuzie și a o scăpa pe Andreea, aceasta se strecoară în casă și pune fesul în coșul cu hainele murdare ale bebelușului. Mihai găsește fesul și simte că s-a năruit și ultima speranță.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 27 și episodul 28, din 28 aprilie 2022

În episodul 27 din serialul Adela, sezonul 3, s-a bănuit că bebelușul a căzut în apă însă, în urma cercetărilor, poliția a găsit un fes alb. Adela a precizat că fesul nu este al lui Bogdan, fapt care i-a dat speranțe că băiețelul nu a murit. Ulterior, s-a început o anchetă din care procurorul Lascu a înțeles că ipoteza Adelei este adevărată. Lucian o ia la întrebări pe Andreea și atât el cât și Marta o suspectează de dispariția lui Bogdan. În final, Marta, folosind un vicleșug, încearcă să afle dacă Lucian este cel vinovat.

În episodul 28 din serialul Adela, sezonul 3, o persoană tot dă târcoale casei. Prima care are o bănuială că Toma trăiește și că s-a întors să facă rău familiei este chiar Marta. Ulterior, mai multe persoane din casă observă prezența unui bărbat suspect în preajma casei. Adela și restul familiei sunt convinși că Bogdan este în viață, că a fost răpit iar investigațiile se derulează în acest sens.În schimb, nici pentru Lucian nu este foarte clar dacă Andreea a furat sau nu copilul Adelei. Chiar când a ajuns acasă și o căuta pe Andreea, acesta primește un mesaj de la Toma, care-i spune amenințător că nu va scăpa așa ușor de el.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 25 și episodul 26, din 21 aprilie 2022

În episodul 25 din serialul Adela, sezonul 3, Adela și-a adus bebelușul acasă, iar cei doi tineri părinți au început să înțeleagă ce înseamnă nopți nedormite și viața de părinte. Între timp, aceștia s-au hotărăt și cine le vor fi nași de botez al copilului lor. Andreea se aștepta ca ea să fie nașă și era extrem de încântată. Ea spera că, dacă tot nu poate avea copii, măcar să-l boteze pe fiul Adelei. Însă aceasta a ales-o pe Delia, iar Andreei i s-a activat din nou o mare suferință.

În episodul 26 din serialul Adela, sezonul 3, familia Andronic încearcă pe orice plan să scape de Lucian, cum și Lucian încearcă să scape sub orice formă de Adela. Raluca, fiica senatorului Iftimie a ajuns la concluzia că cineva a încerca să o omoare, schimbându-i pastilele de calmat. Astfel, ea și iubitul ei, Călin, au făcut corelații care au dus la ideea că Lucian are legătură cu acest lucru și au cerut ajutorul procurorului Lascu.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 23 și episodul 24, din 14 aprilie 2022

În episodul 23 din serialul Adela, sezonul 3, pentru scurt timp, fericirea nemărginită ajunge la vila familiei. Adela își aduce bebelușul acasă iar Marta trece cu bine peste operația care i-a salvat viața. Copilașul Adelei, Bogdan, este cel care i-a salvat viața și, în același timp, este și cel care poartă numele celui pe care Marta l-a ucis. O problemă apare la Andreea, când suferă un șoc în momentul în care Adela aduce copilul acasă.

În episodul 24 din serialul Adela, sezonul 3, Marta ajunge din nou la spital, dar înainte de a accepta să urce în ambulanță, cere să-și vadă nepotul, în cazul în care nu va mai trăi. Adela vine și îi aduce bebelușul și aceasta pleacă la spital, însă acolo i se face din nou rău și leșină. Andreea ajunge acasă și merge în camera copilului, unde ajunge, în cele din urmă și Lucian. Amândoi se uită la copil și Lucian o șochează cu o propunere care pe ea o derutează la maximum. Aceasta l-a presat foarte mult că își dorește un copil și nu renunță la idee.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 21 și episodul 22, din 7 aprilie 2022

În episodul 21 din serialul Adela, sezonul 3, Lucian și Andreea revin din America și lucrurile încep să se precipite. Deja se reinstalează haosul în familia Andronic, unde boala Martei și faptul că este pe moarte cântărește mult. Aceasta își dorește foarte mult să trăiască și să-și vadă nepoțelul, dar este foarte probabil ca acest lucru să nu se întâmple. În plan paralel, se pune la cale un plan pentru a se falimenta televiziunea, un risc pe care Delia , Mihai și Călin îl vor detalia, astfel încât Lucian să fie în situația să vândă unui grup de investitori.

În episodul 22 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea este foarte măcinată de gândul că Lucian și-a ucis copilul, încât relația dintre ei se distruge și ea este pe punctul de a-i spune mamei ei adevărul, dar nu face asta. Din nou, simte o apăsare prea puternică în piept și o invită pe Adela la o cafea și este pe punctul de a-i spune acestea. Însă, nu apucă pentru că Adelei i se face rău iar Mihai primește un telefon că Adela naște iar copilul nu este bine.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 19 și episodul 20, din 31 martie 2022

În episodul 19 din serialul Adela, sezonul 3, Lucian caută orice variantă cât să iasă basma curată din situația complicată în care se află. Este chiar în stare să facă pact cu "dușmanul" tocmai pentru a face lucrurile după bunul său plac. Pe de altă parte, când Lucian i-a cerut lui Toma să o împuște pe Adela iar acesta a ratat, i-a reproșat că doar un singur lucru avea de făcut și l-a ratat. În schimb, Andreea i-a cerut lui Lucian să îi lase în pace pe Adela și pe copilul ei și l-a pus să-i promită. În schimb, acesta i-a promis că până naște, sigur o va lăsa în pace.

În episodul 20 din serialul Adela, sezonul 3, Lucian și la Andreea plănuiesc împreună să îl încrimineze pe agentul Toma pentru a părea că Lucian a fost tot o victimă a lui Toma, care, de fapt a acționat din răzbunare pe Marta și pe familia Andronic. În sprijinul acestei strategii, înscenarea unui atac pe care l-ar fi făcut Toma asupra lui Lucian a fost un motiv foarte plauzibil pentru ca Lucian să pară că el chiar este o victimă. Așadar, acesta i-a cerut Andreei să îl împuște în umăr și să alerge să anunțe familia că Toma a venit pe balcon și că l-a împușcat pe Lucian.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 17 și episodul 18, din 24 martie 2022

În episodul 17 din serialul Adela, sezonul 3, Călin este îngrijorat de starea iubitei ale, Raluca. Aceasta, aparent, a încercat să se sinucidă și acum îi ține pe toți cu sufletul la gură și cu teama că ar încerca să facă din nou același lucru. Călin, în schimb, încearcă din răsputeri să afle adevărul în legătură cu moartea senatorului Iftimie pentru că suspectează că Lucian este cel care a avut legătură cu asta. În plus, acesta se mai confruntă și cu stările depresive ale Ralucăi, care îi acuză, pe el și pe Floppy că o suspectează că a vrut să se sinucidă.

În episodul 18 din serialul Adela, sezonul 3, Lucian revine la conducerea televiziunii și devine din ce în ce mai distant față de Andreea, în care și-a pierdut încrederea pentru că simte că are o slăbiciune pentru Adela. Pe de altă parte, Andreea a început să-i trimită ponturi anonime lui Mihai, scriindu-i mesaje că nu caută criminalul în locul potrivit, însă este prinsă, ulterior, de către Lucian. De altfel, ea l-a surprins pe Lucian vorbind la telefon, în mai multe rânduri cu agentul Toma și i-a cerut explicații, însă nu le-a primit sub nicio formă.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 15 și episodul 16, din 17 martie 2022

În episodul 15 din serialul Adela, sezonul 3, Raluca, în stare de șoc consideră că totul s-a întâmplat din vina ei. Ulterior, află că tatăl ei ar fi lăsat o scrisoare în care ar fi luat vina tuturor crimelor asupra lui. Acesteia îi este foarte greu să treacă peste moartea tatălui ei, Călin face tot posibilul să îi fie alături. Totodată, Călin îi mărturisește Ralucăi că el nu crede că senatorul s-a sinucis și nici că este responsabil de toate crimele pe care le-a luat asupra lui. În plus, acesta se implică pe cât poate și încearcă să afle adevărul.

În episodul 16 din serialul Adela, sezonul 3, Lucian vorbește, în secret, cu cineva care l-a ajutat tot timpul să iasă basma curată. El îi promite Andreei că de data aceasta nu o va mai părăsi. Între timp, o amenință pe Marta iar pe Luca l-a sfătuit să se întoarcă în Spania, pentru binele lui, iar acesta s-a conformat și a plecat. Crezând că Andreea doarme, Lucian vorbește la telefon și Andreea îl aude cum acesta spune că a fost primit acasă, de către soția lui, cu brațele deschise. Dar ea mai aude și că soțul ei a pus la cale eliminarea fiicei senatorului.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 13 și episodul 14, din 10 martie 2022

În episodul 13 din serialul Adela, sezonul 3, Paul o dă afară pe Nuți din casă și revine asupra deciziei, cu condiția ca aceasta să-și retragă plângerea contra Anamariei, acuzată în cazul decesului Monei. Astfel, prinsă la înghesuială, aceasta acceptă și Anamaria este liberă. Acesta merge mai departe și având în vedere faptul că Lucian este în închisoare cu slabe șanse să iasă, și-i cere Andreei să plece din casă. Ulterior, revine și asupra acestei decizii și îi precizează că o lasă să rămână în casă cu condiția să recunoască faptul că Lucian a fost cel care a tras.

În episodul 14 din serialul Adela, sezonul 3, Luca, fratele Liviei, o place foarte mult pe Andreea și o sărută, însă momentul este văzut de Livia, care merge direct la închisoare și-i spune lui Lucian că soția lui se sărută cu fratele ei și-i cere să o scoată pe Andreea din casă, rapid, pentru binele tuturor. În tot acest joc de-a șoarecele și pisica, Andreea rămâne singură și intră într-o stare de disperare și îi cere ajutorul Adelei. Dar în același timp, este confuză. La fel de confuz este și procurorul Lascu pentru că a fost sancționat disciplinar din cauza Deliei și i s-au retras toate cazurile.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 11 și episodul 12, din 3 martie 2022

În episodul 11 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea a trebuit să afle de unde avea Lucian pastilele și l-a întrebat direct dacă el a omorât-o pe Mona. Mergând la el la închisoare, ea l-a întrebat și acesta i-a povestit că nu el a omorât-o pentru că era însărcinată cu copilul lui. El i-a explicat că Mona i-a cerut în ziua morții ei, niște pastile că se simțea rău și el i-a dat. Cel mai probabil le-a amestecat cu alte pastile, dar nu am omorât-o eu, nu știu ce a fost, i-a spus Lucian Andreei. Discuția le-a fost întreruptă de vestea că Lucian va fi mutat în pușcărie până la definitivarea cazului.

În episodul 12 din serialul Adela, sezonul 3, trecutul reapare, niște poze în care Marta apărea alături de un bărbat misterios, pe ponton, ajunseseră în telefonul lui Nuți, poze cu care aceasta reușea să o tot șantajeze pe Marta. Dar nici nu a apucat bine să-și exprime doleanțele șantajiste, căci telefonul i-a fost furat și a ajuns pe mâinile Anei, care a înfruntat-o pe Nuți și i-a aruncat telefonul în lac. Pentru a se răzbuna, Nuți s-a dus și a depus mărturie împotriva Anei, însă nu a fost luată prea mult în seamă din cauza trecutului ei promiscuu.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 9 și episodul 10, din 24 februarie 2022

În episodul 9 din serialul Adela, sezonul 3, Mihai a avut ideea ca cei doi să se căsătorească la o biserică ce lor le este foarte dragă, în Sighișoara. Și, pentru ca totul să fie și mai spontan, și-au ales o pereche de nași, la întâmplare, dintr-un restaurant din Sighișoara. Între timp, Lucian a plănuit, din închisoare, încă o manevră pentru a le strica nunta celor doi și pentru acest lucru, el s-a folosit de secrete pe care le știe despre Floppy, pe care l-a amenințat ca să poată obține informații. Andreea a mers, și ea, la Sighișoara și a încercat să intre în biserică, unde avea loc ceremonia religioasă, dar a fost oprită, în ultimul moment de mama Adelei. Însă aceasta nu s-a lăsat și a venit să strice petrecerea de la restaurant.

În episodul 10 din serialul Adela, sezonul 3, Nuți, este dezamăgită de faptul că fiica sa, Andreea, a ales să nu vină la ziua ei de naștere, pentru a se duce la Sighișoara cu scopul de a-i strica nunta Adelei. Bine măi mamă, e posibil să mă lași așa? Să nu mi aduci tu o floare măcar. Ai fugit repede să strici nunta Adelei. Păi de Adela îmi arde mie? Eu sunt mumă-ta. Eu am făcut pușcărie pentru tine. Ești o nerecunoascătoare. Măcar un mic cadou puteai să-mi aduci, o atenție, un magnet de pus pe frigider, de pe drum, i-a reproșat, cu mâhnire, Nuți, Andreei. Auzind acestea, Andreea scoate din buzunar un ruj și i-l oferă mamei sale, însă aceasta observă că era folosit deja, iar mâhnirea ei crește și mai mult.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 7 și episodul 8, din 17 februarie 2022

În episodul 7 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea simte că Lucian nu mai are nimic de ascuns, și nici ea nu mai are nimic de ascuns. Însă, ceea ce nu știe ea, este că, deși ea crede în Lucian, acesta nu are încredere totală pentru că știe că are o oarecare slăbiciune pentru Adela. Așadar, el are totuși un plan pentru Andreea, dar mai are și un plan de rezervă, în cazul în care ea l-ar trăda. Iar asul lui este un șantaj pe care îl are pregătit pentru Floppy, pe care vrea să-l facă mâna lui dreaptă, tocmai pentru că nimeni nu ar bănui vreodată ceva. Inițial, Floppy refuză, însă este amenințat cu un secret pe care Lucian îl știe despre un jaf de bijuterii în care acesta a fost implicat.

În episodul 8 din serialul Adela, sezonul 3, membrii familiei Andronic află că Marta a fost diagnosticată cu cancer și că aceasta nu vrea sub nicio formă să urmeze un tratament pentru a mai rămâne în viață. Rând pe rând, copiii și nepoții și chiar cei care nu o au la inimă, vin să încerce să o convingă să lupte pentru viața ei. Însă, neîncrederea este mare dar și regretele sunt pe măsură.Astfel, nimeni nu reușește să o convingă. Între timp, Adela se gândește că ar fi o idee bună să încerce și ea. Astfel, aceasta merge în camera Martei și îi vorbește sincer, așa cum a făcut de fiecare dată.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 5 și episodul 6, din 10 februarie 2022

În episodul 5 din serialul Adela, sezonul 3, dialogul dintre Andreea și Lucian, după ce aceasta a aflat că Lucian a orchestrat să se tragă în Adela, a fost unul tensionat. De ce mi-ai omorât copilul? De ce te-ai pus în fața glonțului? Momentul adevărului vine și Lucian îi recunoaște Andreei că el a vrut să o omoare pe Adela. Am crezut că și tu o urăști și că vrei și tu să o elimini , ca să scăpăm amândoi de ea. De obicei nu am regrete, dar de data asta îți jur că regret tot ceea ce s-a întâmplat, a spus Lucian. În timp ce cei doi discută, Adela este trezită cu un pupic dulce de către Mihai, care îi dezvăluie că și-ar dori o fetiță.

În episodul 6 din serialul Adela, sezonul 3, Mihai îngenunchează în fața Adelei și o roagă să-i fie soție. Inelul pe care i-l oferă este un cadou pe care Marta i l-a oferit lui Mihai, tocmai ca s-o ceară pe Adela cu el. Este un inel care păstrează istoria familiei noastre și aș vrea ca Adela să-l poarte și să-l de mai departe copilului vostru, a spus Marta. Între timp, Andreei îi este foarte greu să îl ierte pe Lucian iar Mitu află și el că Lucian este vinovat de pierderea Andreei. Într-un moment de nebunie amestecată cu panică, Nuți este împușcată și se prăbușește la pământ, în brațele lui Mitu. În același timp, Lucian e arestat.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 3 și episodul 4, din 3 februarie 2022

În episodul 3 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea îi cere Adelei să o lase să se întoarcă la vilă, să locuiască din nou amândouă în aceeași casă. Dar pentru că aceasta nu vede cu ochi buni cerința Andreei, tonul discuției se schimbă radical. Ești o ipocrită. Mi-ai spus că mă ajuți cu orice am nevoie și acum văd că e doar vorba de tine, i-a reproșat Andreea surorii sale. După mai multe vorbe aspre, Adela îi promite Andreei că va vorbi cu cei din casă și o va anunța. Între timp, Mihai și restul familiei Adelei se tem că venirea Andreei în casă ar putea fi un pericol pentru Adela, mai ales după pierderea sarcinii. O discuție între Andreea și mama Adelei, confirmă temerile.

În episodul 4 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea a fost fericită să anunțe că ea și Lucian formează un cuplu și s-a mutat înapoi la vilă. Însă, mama ei a continuat să se țină după ea și să o amenițe că dacă încearcă să se descotorosească de ea, va avea de suferit. Între timp, cu toată iubirea declarată pentru Andreea, Lucian începe deja să-și pună un plan în aplicare. Pregătește un moment romantic pentru ei doi, deschide o șampanie pentru a ciocni cu Andreea,un pahar în care îi strecurase niște prafuri, însă are parte de o surpriză imensă ce-l lasă fără cuvinte. Andreea îi mărturisește că știe că el i-a omorât copilul pentru că a găsit arma sub pat.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 3, în episodul 1 și episodul 2, din 27 ianuarie 2022

În episodul 1 din serialul Adela, sezonul 3, Andreea se află în spital, în comă, intubată. Mitu se consideră vinovat pentru tot, lucru pe care i-l mărturisește. Plânge lângă patul ei. „Nu te da bătută, ai o viață înaintea ta”. La un moment dat, sosește și Adela, care spune că nu o să se ierte niciodată dacă Andreea nu își revine. Adela îi ia mâna în mâinile ei: „Mi-ai arătat că, în adâncul sufletului tău, ești un om bun. Nu pot să cred că mi-ai salvat viața”. Adelei i se face rău subit, se așază pe pat, iar Mihai vrea să se asigure că e bine. Îi propune să meargă la doctor la prima oră, a doua zi. „Nu cred că e nimic, sunt obosită și atâta tot”, îi răspunde ea. Cei doi ajung, totuși, la medic. Află că vor deveni părinți.

În episodul 2 din serialul Adela, sezonul 3, Adela și Mihai sunt fericiți până la cer și înapoi că vor avea un copil. „Încă nu îmi vine să cred”, spune Adela. „Nici mie. Să vezi ce o să se bucure Ana Maria și Paul”. În aceste clipe, Adela primește un telefon și află că Andreea și-a revenit din comă. Senatorul își recunoaște culpa. „Eu am tras, dar nu vreau să o omor, s-a mișcat și am tras...”.Adela și Andreea au primul dialog de după evenimentul tragic. „Fetița mea nu mai e... Ultima dată era aici. O simțeam cum mișcă și când m-am trezit...”. „Știu că noi două am avut probleme, dar ești sora mea care a sacrificat tot pentru mine. Vreau să uităm trecutul și să fim iar surori”. Ulterior, Andreea află că Adela e însărcinată.

Pe cine va interpreta Virginia Rogin în sezonul 3 al serialului Adela

Și Virginia Rogin se alătură distribuţiei serialului Adela, în cel mai nou sezon al proiectului de succes. Ea va fi Tanti Mioara, bunica lui Adi (Răzvan Krem Alexe), cu care acesta locuieste de când părinţii lui au plecat să muncească în străinătate. Tanti Mioara e o fire iscoditoare şi bârfitoare, dar îl iubeşte foarte mult pe nepotul ei, pe care şi-ar dori să îl vadă realizat şi la casa lui. Ce rol va avea aceasta şi cum va condimenta viaţa din liniştitul sat Butimanu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon al serialului Adela, ce va avea premiera pe 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

„Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la Fructul oprit și Sacrificiul. După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper sa fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori!”, a spus Virginia Rogin.

Claudia Vasile se alătură distribuţiei din Adela în rolul lui Raluca

Raluca Iftimie este fiica senatorului Alexandru Iftimie, personaj pe care telespectatorii l-au putut revedea în ultimele episoade ale sezonului trecut, la Antena 1 şi a cărui acţiune a schimbat dramatic povestea.

O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu), cu care a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. Disperată, Raluca a recurs la o întrerupere de sarcină, din cauza căreia a ajuns în stare gravă la spital, aflându-se la un pas de moarte. De atunci, Raluca suferă de depresie cronică şi a devenit o persoană anti-socială. O nouă relaţie care se întrevede la orizont îi va schimba însă viaţa în mai bine.

„Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile.

Ce rol va avea actorul Nicodim Ungureanu în serialul Adela, sezonul 3

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu.

Toma (rol interpretata de Nicodim Ungureanu) este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic.

„În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său.

Adela sezonul 4, trailer. Primele imagini din serialul difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY | EXCLUSIV... Adela, sezon 3, episoadele 39 și 40 din 9 iunie 2022. Adela o prinde pe Andreea cu Bogdănel în brațe, iar Andreea refuză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x