Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 28 aprilie 2022. Andreea a furat copilul Adelei, Lucian este cel suspectat iar Toma a revenit

Episoadele de astăzi vin cu noile drame din familia Andronic. Bogdan, fiul Adelei a dispărut iar aceasta simte că a fost răpit. Investigațiile continuă iar Lucian este suspect.

colaj adela Galerie
Andreea a furat copilul Adelei iar Toma s-a întors să se răzbune | Antena 1

Drama familiei Andronic continuă cu dipariția lui Bogdan, copilul Adelei. Aceasta a adormit pe ponton și când s-a trezit copilul dispăruse.

Inițial s-a bănuit că bebelușul a căzut în apă însă, în urma cercetărilor, poliția a găsit un fes alb.

Adela a precizat că fesul nu este al lui Bogdan, fapt care i-a dat speranțe că băiețelul nu a murit. Ulterior, s-a început o anchetă din care procurorul Lascu a înțeles că ipoteza Adelei este adevărată.

Lucian o ia la întrebări pe Andreea și atât el cât și Marta o suspectează de dispariția lui Bogdan. În final, Marta, folosind un vicleșug, încearccă să afle dacă Lucian este cel vinovat.

Adela, sezon 3, rezumat 21 aprilie 2022. Andreea a ascuns copilul la bunica lui Adi, în Butimanu iar Nuți a surprins-o

Deși toată familia este în șoc și ancheta se învârte în jurul acelorași întrebări, Andreea nu este principalul suspect. Procurorul Lascu face toate demersurile pentru a afla.

Între timp, acesta îi cere Deliei să nu se mai vadă o perioadă, însă este foarte posibil ca în viața ei să apară un nou bărbat.

Citește și:Un nou personaj incomod tulbură povestea serialului Adela, de la Antena 1. Despre cine e vorba

În timp ce se află sub întrebările investigației, Andreea rememorează cum l-a răpit pe Bogdan. Evident, îi răspunde procurorului doar ceea ce vrea ea, și nu se dă de gol cu nimic.

În schimb, o persoană tot dă târcoale casei. Prima care are o bănuială că Toma trăiește și că s-a întors să facă rău familiei este chiar Marta. Ulterior, mai multe persoane din casă obsevă prezența unui bărbat suspect în preajma casei.

În cele din urmă, Adela și restul familiei sunt convinși că Bogdan este în viață, că a fost răpit iar investigațiile se derulează în acest sens.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 21 aprilie 2022. Marta vrea să reunească familia iar Lucian află planul de faliment al lui Paul

În schimb, nici pentru Lucian nu este foarte clar dacă Andreea a furat sau nu copilul Adelei.

Chiar când a ajuns acasă și o căuta pe Andreea, acesta primește un mesaj de la Toma, care-i spune amenințător că nu va scăpa așa ușor de el.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Un nou personaj incomod tulbură povestea serialului Adela, de la Antena 1. Despre cine e vorba... Aseară, la Antena 1, serialul Adela, lider de audienţă, peste MasterChef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x