Antena Căutare

Adela, sezon 3, episoadele 33 și 34 din 19 mai 2022. Adela este din ce în ce mai aproape de aflarea adevărului. Lucian șterge urme

Intriga continuă în casa familiei Andronic iar lucrurile iar iau o turnură complicată. Adelei îi era cât mai greu să lupte singură pentru a demonstra că Bogdan a fost răpit. Marta este singura care a sprijinit-o iar acum toată familie este convinsă că fiul Adelei a fost răpit și apar multe probe.

colaj adela Galerie
Adela este din ce în ce mai aproape de fiul ei | Antena 1

După cele întâmplate în episoadele anterioare, ediția de azi începe cu decizia Adelei de a face publică dispariția lui Bogdan, profitând de faptul că are propria televiziune.

Aceasta speră că, în felul acesta, cineva poate da vreo informație despre copilul ei.

Însă, cu această ocazie, Andreea devine din ce în ce mai agitată și nu prea mai știe cum să reacționeze.

În schimb, Lucian o amenință că dacă el ajunge la închisoare din cauza faptului că ea nu a ascultat de el și a făcut greșeli, va regreta.

Ulterior amenințărilor, acesta a și bruscat-o ușor, fapt care a determinat-o pe Andreea să-i spună că a început să o sperie comportamentul lui.

Adela, sezon 3, episoadele 33, 34 din 19 mai, 2022. Lucian îi dă detalii importante procurorului Lascu dar îi oferă bani lui Silviu să plece departe de familia Andronic

Între timp, Lucian se mișcă suspect în relația cu procurorul Lascu. Ba pare că îl ajută, ba pare că se lasă interogat. Cert este că, până la un anumit punct, Lucian îi oferă lui Lascu informații utile anchetei.

Însă, totul pare un alt joc de-al acestuia, întrucât Lucian dă doar informațiile care îl avantajează pentru a-l da pe Silviu, fiul lui Toma, pe mâna poliției, cumva ca suspect în răpirea lui Bogdan.

Ulterior, Lucian află că Silviu știe că Andreea a furat copilul și încearcă să-l cumpere oferindu-i un milion de dolari ca să plece.

Însă lucrurile nu par a fi atât de simple pentru că Silviu este decis să se răazbune pe Lucian și îi arată o înregistrare pe care tatăl lui, agentul Toma, i-a dat-o înainte să moară.

Înregistrarea îl incriminează pe Lucian, însă acesta are un alt as în mânecă.

Îi povestește lui Silviu, mai bine zis îi dă un pont, cum că încearcă să se răzbune pe persoana nepotrivită.

Acesta îi spune că Marta este cea pe care ar trebui să se răzbune, pentru că de la ea au pornit necazurile tatălui său, atunci când aceasta i-a distrus cariera pentru a-și salva propria piele.

Citește și:Adela, sezon 3, episoadele 31, 32 din 12 mai, 2022. Adela află că cineva i-a pus ceva în ceai ca să adoarmă

Adela, sezon 3, episoadele 33, 34 din 19 mai, 2022. Silviu le spune Adelei și lui Mihai că este posibil să aibă informații utile în cazul răpirii lui Bogdan

Între timp, Anamaria, mama Adelei tot încearcă să își amintească ce s-a întâmplat în bucătărie, atunci când a fost pana de curent și ea i-a pregătit ceaiul Adelei.

A stat și s-a gândit cine mai era în bucătărie și cam când ar fi fost momentul prielnic pentru ca cineva să-i strecoare ceva în ceaiul pregătit pentru Adela.

În cele din urmă, aceasta a ajuns la concluzia că este posibil că Andreea să fi fost cea vinovată. Aceeași bănuială i-o spune și lui Paul.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 32, 12 mai 2022. Adela află că i s-a pus ceva în ceai ca să adoarmă! Mihai: Îmi pare rău că m-a îndoit de tine!

În plan paralel, Andreei îi este din ce în ce mai greu să ascundă copilul, oamenii din jur încep să suspecteze.

În schimb, Mitu, soțul lui Nuți, devine din ce în ce mai bănuitor în legătură cu copilul și cu plecările suspecte ale lui Nuți.

Ulterior, acesta începe să o urmărească atunci când pleacă de acasă.

De câteva ori, Nuți reușește să scape basma curată de întrebările lui Mitu, însă, în final, acesta le spune ferm, ei și Andreei că nu va mai minți pentru ele și le cere să spună adevărul, întrebându-le direct dacă ele au furat copilul Adelei.

În cele din urmă, Adela simte că este din ce în ce mai aproape de adevăr și în timp ce așteaptă informații de la procurorul Lascu, la ei acasă vine Silviu și le precizează că crede că are informații care i-ar putea interesa, în legătură cu răpirea lui Bogdan.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x