Antena Căutare

Adela, sezon 3, rezumat 10 martie 2022. Senatorul Iftimie, decedat în mod misterios. Andreea, prinsă în fața unei decizii extreme

Episoadele 13 și 14 ale dramei Adela aduc noi vești despre șantajul continuu și crimele din trecut din familia Andronic. Povestea ia o turnură neașteptată iar personajele nu contenesc cu jocurile de interes.

colaj adela Galerie
Adela vine cu surprize neașteptate | Antena 1

Dacă până acum povestea familiei Andronic era presărată cu ițe încurcate, pare că episoadele 13,14 aduc puțină liniște, în aparență.

Dar este mai mult o liniște dinaintea furtunei, pentru ca, la finalul ediției, lucrurile să ia o turnură cruntă.

Cursul poveștii este cam același, pe ideea, nicio veste bună fără consecințe dramatice, specifică familiei.

În planuri paralele, Livia se întoarce acasă, la mama ei, după ce aude că aceasta este desconsiderată de procurorul Lascu, om care și-a riscat cariera atunci când s-a implicat într-o relație emoțională cu Delia.

Livia, care întotdeauna a știut cine este și ce vrea să facă în viață, se află în impas și mama ei o ajută să înțeleagă că nu totul este alb sau negru în viață, ci ca există și nuanțe de gri.

Pe de altă parte, Marta, odată scăpată de amenințarea și șantajul lui Nuți, încearcă să facă pace cu toată lumea și să obțină iertare din partea celor apropiați.

Adela, sezon 3, rezumat 10 Martie 2022. Povestea Adela aduce momente emoționate. Toată lumea vrea să facă pace cu toată lumea, dar mai mult prin intermediul șantajului

Ediția de azi aduce decizii istețe ale membrilor familiei Andronic.

Paul o dă afară pe Nuți din casă și revine asupra deciziei, cu condiția ca aceasta să-și retragă plângerea contra Anamariei, acuzată în cazul decesului Monei. Astfel, prinsă la înghesuială, aceasta acceptă și Anamaria este liberă.

Acesta merge mai departe și având în vedere faptul că Lucian este în închisoare cu slabe șanse să iasă, și-i cere Andreei să plece din casă.

Citește și:Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Mama Adelei este arestată la domiciliu, iar Lucian este transferat în închisoare

Ulterior, revine și asupra acestei decizii și îi precizează că o lasă să rămână în casă cu condiția să recunoască faptul că Lucian a fost cel care a tras.

Cu lacrimi în ochi, Andreea este pusă în situația de a alege între iubirea pentru Lucian, soțul ei și însăși viața ei.

În schimb, aceasta merge la Lucian la închisoare și-i precizează că îi este din ce în ce mai greu fără el și că își dorește foarte mult să aibă o viață normală, alături de soțul ei, cu care să doarmă îmbrățișată noaptea.

În plus, Luca, fratele Liviei, o place foarte mult pe Andreea și o sărută, însă momentul este văzut de Livia, care merge direct la închisoare și-i spune lui Lucian că soția lui se sărută cu fratele ei și-i cere să o scoată pe Andreea din casă, rapid, pentru binele tuturor.

Citește și:Adela, sezonul 3, rezumat, 24 Februarie 2022. Adela și Mihai s-au căsătorit iar mama ei a fost arestată

În tot acest joc de-a șoarecele și pisica, Andreea rămâne singură și intră într-o stare de disperare și îi cere ajutorul Adelei. Dar în același timp, este confuză.

La fel de confuz este și procurorul Lascu pentru că a fost sancționat disciplinar din cauza Deliei și i s-au retras toate cazurile.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x