Antena Căutare

Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Mama Adelei este arestată la domiciliu, iar Lucian este transferat în închisoare

Episoadele 11 și 12 din sezonul trei al dramei Adela aduc mai multe răsturnări de situații dar readuc și fantome din trecut care afectează prezentul. Din ce în ce mai multe dezvăluiri aduc neliniștea în casa familiei Andronic.

colaj acorii serialului Adela Galerie
Seria intrigilor continuă cu arestarea Anei și cu mărturii mincinoase | Antena 1

Dacă săptămâna trecută a fost plină de emoție și fericire în jurul cuplului format din Adelași Mihai și a nunții lor, săptămâna aceasta vine cu noi drame.

În planuri paralele, trecutul îi urmărește pe fiecare dintre protagoniști și ușor-ușor le umbrește fericirea și le întețește frica.

Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Moment emoționant în care Lucian îi dezvăluie Andreei: "Era copilul meu. Da, Andreea, și eu am pierdut un copil"

Andreea este pusă în gardă de către mama sa că trebuie să afle de unde avea Lucian pastilele pe care i le-a pus în cameră Anei, pentru a fi arestată pentru moartea Monei.

Citește și:Adela, sezonul 3, rezumat, 24 Februarie 2022. Adela și Mihai s-au căsătorit iar mama ei a fost arestată

În timp ce episodul trecut s-a încheiat cu arestrea acesteia, episodul de azi a dezvăluit că aceasta va rămâne în arest la domiciliu.

Așadar, Andreea a trebuit să afle de unde avea Lucian pastilele și l-a întrebat direct dacă el a omorît-o pe Mona.

Mergând la el la închisoare, ea l-a întrebat și acesta i-a povestit că nu el a omorît-o pentru că era însărcinată cu copilul lui.

El i-a explicat că Mona i-a cerut în ziua morții ei, niște pastile că se simțea rău și el i-a dat.

Cel mai probabil le-a amestecat cu alte pastile, dar nu am omorât-o eu, nu știu ce a fost, i-a spus Lucian Andreei.

Citește și:Un nou personaj incomod se infiltrează în povestea serialului Adela, începând de joia aceasta, la Antena 1

Discuția le-a fost întreruptă de vestea că Lucian va fi mutat în pușcărie până la definitivarea cazului.

Între timp, Ilie, șoferul familiei Andronic a dat, din ntîmplare peste pușca mult căutată și a declarat la poliție.

După luarea amprentelor, toți se așteptau ca cele ale lui Lucian să fie găsite, însă cineva a șters datele din baza de date.

Adela, sezonul 3, rezumat, 3 Martie 2022. Marta este șantajată de Nuți, dar salvată cumva de Ana, iar Nuți depune mărturie contra Anei, însă nu prea este luată în seamă

Un întreg amalgam de sentimente, emoții, intrigi și regrete se împletesc în casa familiei Andronic.

Trecutul reapare, niște poze în care Marta apărea alături de un personaj, pe ponton, ajunseseră în telefonul ui Nuți, poze cu care aceasta reușea să o tot șantajeze pe Marta.

Dar nici nu a apucat bine să-și exprime doleanțele șantajiste, căci telefonul i-a fost furat și a ajuns pe mâinile Anei, care a înfruntat-o pe Nuți și i-a aruncat telefonul în lac.

Pentru a se răzbuna, Nuți s-a dus și a depus mărturie împotriva Anei, însă nu a fost luată prea mult în seamă din cauza trecutului ei promiscuu.

Însă, din închisoare, Lucian mai trage niște sfori și mai aruncă niște amenințări, astfel încât mărturia lui Nuți să fie întărită de o a doua mărturie, și-l șantajează, din nou, pe Floppy.

De data aceasta, băiatul dă de înțeles că nu i-ar mai pica în plasă lui Lucian.

Între timp, Adela merge în camera Andreei să o înfrunte și să afle de ce Nuți a depus mărturie mincinoasă și în timpul discuției aprinse, Adela leșină.

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte. Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Un nou personaj incomod se infiltrează în povestea serialului Adela, începând de joia aceasta, la Antena 1... Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x