Antena Căutare

Adela sezon 3, rezumat 24 martie 2022. Agentul Toma, pregătit să apese pe trăgaci, la comanda lui Lucian

Episoadele 17 și 18 aduc un nou suflu întregii povești, mai ales că Lucian este din nou liber și a revenit atât la conducerea televiziunii, cât și la repunerea în aplicare a planurilor sale de răzbunare. De altfel, el are un aliat care l-a ajutat pe tot parcursul timpului cât a fost în închisoare.

colaj adela Galerie
Adela și mama sa ar putea fi din nou în pericol | Antena 1

Noile episoade vin cu o serie de dezvăluiri despre membrii familiei Andronic. În primul rând, Călin este îngrijorat de starea iubitei ale, Raluca.

Aceasta, aparent, a încercat să se sinucidă și acum îi ține pe toți cu sufletul la gură și cu teama că ar încerca să facă din nou același lucru.

Călin, în schimb, încearcă din răsputeri să afle adevărul în legătură cu moartea senatorului Iftimie pentru că suspectează că Lucian este cel care a avut legătură cu asta.

În plus, acesta se mai confruntă și cu stările depresive ale Ralucăi, care îi acuză, pe el și pe Floppy că o suspectează că a vrut să se sinucidă.

Citește și: Cum arată iubita lui Krem, Adi din Adela. În viața reală iubește cu foc o roșcată superbă

Adela, sezon 3, rezumat 247 Martie 2022. Livia află că bunica ei este o criminală și Adela și mama ei sunt în pericol. Agentul Toma are pistolul îndreptat către ele

Știind că nu mai are mult de trăit, Marta vrea să lase o scrisoare care să arate adevărul despre toate ororile săvârșite de-a lungul vieții.

Citește și:Adela sezon 3, rezumat 17 martie 2022. Lucian este eliberat din închisoare, iar fiica senatorului e găsită inconștientă pe podea

Doar că, după ce este scrisă, Livia o citește și astfel află că bunica ei a ucis, cel puțin, doi oameni.

Însă, aceasta nu știe că agentul Toma, este o altă victimă de-ale bunicii sale, iar când acesta vine acasă, ea își apără bunica.

Ulterior, Livia o confruntă și-i spune cât de dezamăgită este de toată lumea din familie. Între timp, Marta este îngrijorată că Toma le-ar putea crea probleme și-i cere ajutorul lui Mihai, însă este refuzată.

Citește și:Adela, sezon 3, rezumat 10 martie 2022. Senatorul Iftimie, decedat în mod misterios. Andreea, prinsă în fața unei decizii extreme

Totodată, ea încearcă să-i ceară ajutor chiar și lui Lucian și se lovește, din nou, de un refuz.

Între timp, Lucian revine la conducerea televiziunii și devine din ce în ce mai distant față de Andreea, în care și-a pierdut încrederea pentru că simte că are o slăbiciune pentru Adela.

Pe de altă parte, Andreea a început să-i trimită ponturi anonime lui Mihai, scriindu-i mesaje că nu caută criminalul în locul potrivit, însă este prinsă, ulterior, de către Lucian.

De altfel, ea l-a surprins pe Lucian vorbind la telefon, în mai multe rânduri cu agentul Toma și i-a cerut explicații, însă nu le-a primit sub nicio formă.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x