Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 3 și 4 din 1 septembrie 2022. Lucian vrea ca Adela să moară

Intriga din jurul familiei Andronic capătă noi dimensiuni iar dorința de răzbunare este din ce în ce mai mare. Ținta principală devine Adela.

Adela sezon 4, episoadele 3 și 4 din  1 septembrie 2022. Lucian vrea ca Adela să moară Galerie
Adela este, din nou, în pericol de moarte | Antena 1

Episoadele de azi vin cu noi momente tensionate, dar și cu o speranță de reglare a conturilor dintre cele două tabere.

Adela sezon 4, episoadele 3 și 4 din 1 septembrie 2022. Nuți face pe șefa în casa Andronic

Proaspăt intrată în casa familiei Andronic, Nuți își trăiește cele mai bune momente și se răsfață cât de mult poate.

Însă, bucuria ei este întreruptă de diverse amenințări din partea membrilor familiei, care sunt deranjați de prezența ei acolo.

Pe de altă parte, departe de Mitu al ei, după un incident neplăcut petrecut între Andreea și Lucian, lui Nuți îi încolțește în minte că Mitu ar putea s-o înșele cu Martha.

Așadar, dă fuga înapoi la casa din Butimanu și-i urmărește pe cei doi, apoi îi face o criză de gelozie.

Ulterior, Mitu încearcă să o convingă să se întoarcă acasă și reușește parțial.

Citește și:Adela sezon 4, episoadele 1 și 2 din 25 august 2022. Lucian recuperează casa Andronic iar Silviu este, incognito, pe urmele lui

Adela sezon 4, episoadele 3 și 4 din 1 septembrie 2022. Silviu o întâlnește pe Adela și îi confirmă că Andreea i-a furat copilul

În plan paralel, Andreea a insistat ca Adela să o primească la o cafea și să o lase să-l vadă pe Bogdănel.

După lungi încercări, Adela o primește însă este foarte distantă, iar cei din casă, mai ales Raluca au grijă să fie cu ochii pe ele.

Mai târziu, Adela, la rugămintea tatălui ei, vine în vizită în casa Andronic și acolo are o confruntare cu Andreea care încearcă să-l ia pe Bogdan în brațe.

Pentru că Adela este tot neliniștită și chiar oscila între a crede sau nu că Andreea i-a furat copilul, Silviu a acceptat, la rugămintea lui Mihai și a Deliei să vină să-i spună adevărul Adelei.

Acesta i-a confirmat față în față că Andreea este cea care i-a furat copilul și l-a ținut ascuns în casa Mioarei.

Citește și:Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x