Căutare Live

Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a debutat sezonul al doilea al îndrăgitului serial, iar pe 27 ianuarie 2022 a început sezonul trei. Sezonul patru si ultimul a avut prima difuzare pe 25 august 2022. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță și Oana Moșneagu sunt actorii principali din serialul Adela, de la Antena 1

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 20:30, este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Regia e semnată de Ruxandra Ion, Radu Grigore și Bogdan Dumitrescu, iar scenariul, de Radu Grigore, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online, inclusiv pe AntenaPlay.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 13 și episodul 14, din 6 octombrie 2022

În episodul 13 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian își face bagajele și se pregătește să plece din țară, dar nu înainte de a da o ultimă lovitură, chiar soției sale. Mai mult, el orchestrează totul cu ajutorul lui Nuți. Deși plănuiește să o interneze pe Andreea, Lucian încearcă să reconcilieze relația cu soția lui. El o învinovățtește pe ea pentru faptul că relația lor a ajuns în acest punct de cotitură. În plan paralel, Adi merge să îl confrunte pe Floppy pentru a afla de ce a furat „factura buclucașă” de la bunica lui, care îl incrimina direct pe Lucian.

În episodul 14 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian a reușit să o interneze pe Andreea, cu ajutorul lui Nuți și acum o ține departe de toți. Nu trece mult până când Mihai și Adela își dau seama de planul mârșav al lui Lucian, însă încă nu știu cum să o ajute pe Andreea să scape. În spital, singurul care o poate vizita este, evident, Lucian. La prima vizită, Andreea îl întreabă de ce i-a făcut una cu asta, iar el își dă arama pe față. În scurt timp, Lucian îi interzice și mamei ei să o mai viziteze, iar pe Mitu îl dă afară din prima clipă în care a călcat pe holurile spitalului, ținâd-o pe soția lui captivă și sedând-o.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 11 și episodul 12, din 29 septembrie 2022

În episodul 11 din serialul Adela, sezonul 4, Ralucăi îi face plăcere să se ocupe de Bogdan, mai ales că ea nu poate avea copii. Pe de altă parte, aceasta se simte ușor vinovată și nu știe dacă să facă o petrecere de logodnă, mai ales că situația este încă tensionată la nivelul întregii familii iar Adela este încă sensibilă. În plus, Andreea îi tot dă târcoale, cel mai probabil să se asigure că nu este în pericol și că Adela nu o suspectează de nimic. În final, Raluca și Călin vor anunța logodna, decizie luată mai ales la îndemnul Adelei, dornică să se mai înconjoare și de alți oameni în afară de Călin, Mihai și Raluca.

În episodul 12 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian și-a pus bani deoparte pentru a fi sigur că dacă lucrurile se agravează, să poată fugi. Andreea găsește geanta cu bani pe care Lucian și i-a pregătit ca o portiță de scăpare și este luat la întrebări. Fără să ezite, el îi dezvăluie Andreei că are un plan de back-up pentru a nu fi prins. Din păcate pentru el, discuția cu Andreea se termină cu reproșul că nu a venit s-o salveze când a răpit-o Silviu. Departe de el gândul de a o suspecta pe Andreea că l-ar trăda vreodată, însă aceasta l-a avertizat că e posibil să-l excludă din viitorul ei, așa cum ea simte că este exclusă din planul lui de salvare.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 9 și episodul 10, din 22 septembrie 2022

În episodul 9 din serialul Adela, sezonul 4, situația dramatică în care sunt Adela și Andreea, scot cumva partea umană din ambele tabere, cea a lui Nuți și cea a familiei Andronic. La un moment dat, cuprinși de teama că nu-și vor mai vedea niciodată fetele, Nuți, Mitu, Paul și Ana stau în living iar Nuți începe să cânte la pian, o melodie dedicată Andreei. Momentul l-a emoționat așa de tare pe Paul, încât a lăsat la o parte orice urmă de ranchiună și i-a invitat pe Nuți și pe Mitu să li se alăture la cină. Între timp, în casa părăsită în care erau sechestrate Adela și Andreea, lucrurile se intensificau iar panica era din ce în ce mai mare.

În episodul 10 din serialul Adela, sezonul 4, Călin decide s-o ceară de soție pe Raluca, însă aceasta, inițial, de teamă evită răspunsul iar apoi regretă. Între toate cele întîmplate cu Adela și problemele ei personale, în final, aceasta decide să accepte cererea în căsătorie și îi face și o supriză iubitului ei. Un alt conflict aplanat este cel dintre Delia, fosta soție a lui Dorin, și Laura, actuala soție a lui Dorin. Cum Laura a fost mereu invidioasă pe Delia și a vrut să o copieze mereu, Delia a simțit că este timpul ca ele două să aibă o discuție ca de la femeie la femeie și să o liniștească pentru totdeauna pe Laura.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 7 și episodul 8, din 15 septembrie 2022

În episodul 7 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea se simte trădată când Lucian îi spune că Nuți l-a vizitat la birou și i-a spus că în cazul unui divorț, ea va rămâne cu el. Aceste cuvinte au debusolat-o foarte mult pe Andreea care s-a simțit trădată și rănită de propria mamă. S-a adunat puțin și apoi a confruntat-o pe Nuți. În schimb, nu a fost o confruntare ușoară, ci una care le-a speriat pe menajere, astfel că au chemat șoferul să le despartă pe cele două care au fost chiar pe punctul de a isca un scandal de zile mari.

În episodul 8 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea este răpită de Silviu și dusă într-o clădire și legată de un stâlp. Silviu îl sună pe Lucian și-i spune că dacă vrea s-o mai vadă pe Andreea în viață, să recunoască pe postul de televiziune toare crimele săvârșite. Veștile rele continuă în viața Adelei. Ajunsă la medic, aceasta află că sunt ceva probleme cu sarcina și că este nevoie să mai facă investigații. Medicul i-a dat de înțeles că fătul nu evoluează cum trebuie, lucru care îi îngrijorează nespus pe Adela și pe Mihai.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 5 și episodul 6, din 8 septembrie 2022

În episodul 5 din serialul Adela, sezonul 4, trimisă la companie pentru a-l distruge pe Lucian, Vera începe ușor, ușor să prindă simpatie pentru el și începe să dea greș în planul pus la cale împreună cu Silviu, mai ales că cei doi au și avut un moment intim. În schimb, Silviu o avertizează pe Vera că Lucian este un om periculos care îi va face mult rău. Între timp, Andreea dă peste Vera la un restaurant și sare la bătaie, amenințând-o că, dacă se mai atinge de Lucian, va avea de-a face cu ea.

În episodul 6 din serialul Adela, sezonul 4, în ultima perioadă Adela s-a tot simțit rău și, pentru că a și a leșinat, a făcut analize și a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Pentru că nu plănuiseră acest lucru, au dat vestea familiei cam cu jumătate de gură, ea fiind și foarte speriată. Și, cum pereții au urechi, Andreea a aflat și ea vestea și i-a reproșat Adelei că spune tuturor că este însărcinată iar, mai puțin ei. Reacția Andreei când a auzit vestea a fost foarte puternică, ea detestând la maximum faptul că Adela va avea doi copii iar ea, niciunul.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 3 și episodul 4, din 1 septembrie 2022

În episodul 3 din serialul Adela, sezonul 4, proaspăt intrată în casa familiei Andronic, Nuți își trăiește cele mai bune momente și se răsfață cât de mult poate. Însă, bucuria ei este întreruptă de diverse amenințări din partea membrilor familiei, care sunt deranjați de prezența ei acolo. În plan paralel, Andreea a insistat ca Adela să o primească la o cafea și să o lase să-l vadă pe Bogdănel. După lungi încercări, Adela o primește însă este foarte distantă, iar cei din casă, mai ales Raluca au grijă să fie cu ochii pe ele.

În episodul 4 din serialul Adela, sezonul 4, departe de Mitu al ei, după un incident neplăcut petrecut între Andreea și Lucian, lui Nuți îi încolțește în minte că Mitu ar putea s-o înșele cu Martha. Așadar, dă fuga înapoi la casa din Butimanu și-i urmărește pe cei doi, apoi îi face o criză de gelozie. Pentru că Adela este tot neliniștită și chiar oscila între a crede sau nu că Andreea i-a furat copilul, Silviu a acceptat, la rugămintea lui Mihai și a Deliei să vină să-i spună adevărul Adelei. Acesta i-a confirmat față în față că Andreea este cea care i-a furat copilul și l-a ținut ascuns în casa Mioarei.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 1 și episodul 2, din 25 august 2022

În episodul 1 din serialul Adela, sezonul 4, povestea Adelei și a familiei Andronic continuă într-un mod neașteptat iar complicațiile se pare că-i urmăresc pe toți cei din familie. După ce Paul a declarat public adevărul, pe casa familiei Andronic s-a pus sechestru iar Marta a fugit. Partea ei de casă a fost scoasă la licitație, precum și casa anexă, iar Nuți și Mitu s-au întors în Butimanu, în casa lor veche, unde locuiau cu chirie Laura și Dorin. Cei doi, însă, au plecat la muncă în Spania și le-a surâs norocul. Aceștia au jucat la loto și au câștigat 4 milioane de euro.

În episodul 2 din serialul Adela, sezonul 4, După ce Andreea a dat vina pe Silviu de răpirea copilului Adelei și l-a și împușcat pe acesta în umăr, bărbatul a dispărut pentru un timp și a făcut un plan de bătaie contre lui Lucian. Ulterior, chiar de ziua lui Paul, acesta a apărut și a abordat-o pe Delia spunându-i că nu vrea să se predea, pentru că este nevinovat, dar că, neoficial, vrea să ajute familia să-i prindă pe Lucian și pe Andreea, iar procurorul Lascu, neoficial, a acceptat să se implice. Pe de altă parte, Adela devine obsedată de Bogdan și are impresia că doar lângă ea acesta este în siguranță.

Citește și: Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Vlad Gherman s-au relaxat în Tenerife înainte de premiera noului sezon Adela de la Antena 1

Sezonul 4 al serialului Adela îi va fascina pe telespectatori cu poveștile spectaculoase ale personajelor. Ce spun actorii

„La ce să se aştepte fanii de la Adela în ultimul sezon? În primul rând, la multe schimbări. Din nou alte şi alte probleme, pentru că pentru ea pare că problemele nu se termină niciodată, dar şi alte personaje care nu îi dau pace şi nu o lasă să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte!”, a declarat Mara Oprea (Adela).

„Va fi un sezon cu furtuni de gânduri, de trăiri, pentru că aparent totul e bine, dar, aşa cum se întâmplă în seriale, mereu se întâmplă ceva, se strică ceva!”, a completat Alecsandru Dunaev.

„Pentru Lucian, acţiunea se complică cel mai mult în acest ultim sezon al poveştii Adela. Are cele mai multe secvenţe de acţiune, dar în acealaşi timp, tot ce construieşte se distruge de la un episod la altul. Iar asta îl face cel mai palpitant dintre sezoane!”, a dezvăluit şi Daniel Nuţă (Lucian).

Citește și: Când începe ultimul sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e și al meu, de la Antena 1. Premiera, mai aproape decât crezi

Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela. Iulia Verdeş se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză. Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele.

Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului Adela. A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job. . . Poate chiar prea implicată (râde)”, a declarat Iulia Verdeş.

Adela sezon 4, episoadele 13 și 14 din 6 octombrie 2022. Lucian o internează cu forța pe Andreea. Ce îi cere pentru a o ... Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă. Momentul care i-a ținut pe români cu sufletul ...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x