Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela a avut marea premieră pe 14 ianuarie 2021, de la 20:30, la Antena 1. Pe 19 august 2021 a debutat sezonul al doilea al îndrăgitului serial, iar pe 27 ianuarie 2022 a început sezonul trei. Sezonul patru si ultimul a avut prima difuzare pe 25 august 2022. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță și Oana Moșneagu în rolurile principale din serialul Adela Galerie
Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță și Oana Moșneagu sunt actorii principali din serialul Adela, de la Antena 1

Producţia serialului Adela ce va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 20:30, este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Regia e semnată de Ruxandra Ion, Radu Grigore și Bogdan Dumitrescu, iar scenariul, de Radu Grigore, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Povestea serialului Adela îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online, inclusiv pe AntenaPlay.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 33 și episodul 34, din 22 decembrie 2022

În episodul 33 din serialul Adela, sezonul 4, Mitu a convins-o pe Nuți să vorbească despre tot ce știe despre Lucian și ascunzătoarea lui. Mitu a chemat-o pe Adela la casa anexă, unde îi așteptat Nuți la masă. Acesta a mărturisit că Andreea și Lucian se văd, însă Adela a fost contrariată de deschiderea Nuțicăi: “Auzi, dar de ce îmi spui tu mie toate astea?”. Între timp a apărut Adela, cerându-i Andreei să-i spună adevărul. Nuți i-a spus Andreei că Adela știe tot: “Pentru asta nu o să te iert niciodată”, a spus ea cu lacrimi în ochi. “Ba o să mă ierți”, a spus Nuți.

În episodul 34 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea nu va sta în pușcărie. Adela și Mihai au decis să fie eliberată pentru că a ajutat la prinderea lui Lucian, însă i s-a dat și ei și mamei sale, Nuțica, un ordin de restricție pe viață. Cele două nu mai au voie să se aproprie nici de Adela, de familia sau casa sa, în caz contrar, vor intra amândouă la pușcărie. "Adică noi nu o să ne mai vedem niciodată?", întreabă Andreea. "Da, așa e cel mai bine. Pentru că tu, Andreea, o să vrei mereu ce este al meu. Așa ai înțeles tu iubirea...", spune Adela cu lacrimi în ochi.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 31 și episodul 32, din 15 decembrie 2022

În episodul 31 din serialul Adela, sezonul 4, după ce au fost eliberate din arest pe motiv că doar ele pot conduce la Lucian, Nuți și Andreea au ajuns la vila din Izvorani și și-au văzut bagajele la ușă, cu ialele schimbate. „Ne-au dat afară din casă”, i-a spus Andreea mamei sale. Planul lor are, astfel, de suferit, însă cele două se gândesc să pună la cale o soluție. „Să facă scandal cât vor ele, aici nu mai calcă”, a zis Paul, deși cele două mai aveau, legal, încă 4 zile de contract de a locui în casă. Nuți și Andreea nu s-au lăsat și au încercat să între în casă prin altă parte, fără rezultat însă.

În episodul 32 din serialul Adela, sezonul 4, fără ca Adela să știe, înainte să se pregătească să plece împreună la doctor pentru a afla sexul bebelușului lor, Mihai a urmărit-o pe Andreea cu ajutorul aplicației din telefonul ei, instalată de Călin. A văzut-o în timp ce și-a luat la revedere și de la Nuți, însă aceasta din urmă nu a bănuit nimic, fiind ocupată cu ultima zi de campanie, înainte de alegeri. „Sper să câștigi și să ți se îndeplinească visul”, i-a spus Andreea mamei ei. Îngrijorat, Mitu a venit la vila de la Izvorani, bănuind că Andreea pune ceva la cale, și i-a avertizat pe Paul și Ana-Maria.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 29 și episodul 30, din 8 decembrie 2022

În episodul 29 din serialul Adela, sezonul 4, Nuți și Andreea au primit o surpriză din partea procurorului Lascu, care s-a prezentat la vila Andronic cu un mandat de perchiziție. După o discuție aprinsă pe care a avut-o cu Adela, soția lui Lucian a fost transportată la secția de Poliție. De asemenea, se pare că nici Nuți nu a scăpat de arest. Aceasta a fost săltată de poliție în timpul dezbaterii televizate, după ce a primit mai multe întrebări despre acuzațiile aduse ginerelui său. Paul Andronic i se destăinuie Anei. Acesta i-a mărturisit că se simte vinovat de moartea Monei pentru că el „a împins-o” în brațele lui Lucian.

În episodul 30 din serialul Adela, sezonul 4, Raluca s-a decis să adopte un copil alături de Călin, bărbatul care o face fericită. Procurorul Lascu a reușit să dea de doctorul care l-a ucis pe Silviu cu o supradoză de morfină. Constrâns de situație, medicul a recunoscut că Lucian Rădescu l-a pus să ucidă, fiind mituit de acesta. Mai mult decât atât, doctorul a cerut să fie protejat de Lucian pentru că este un om foarte periculos: „Nu de asta îmi pasă mie, eu vreau să fiu protejat de Lucian Rădescu. Nu înțelegeți, este un om periculos, o să vrea să se răzbune pe mine!”.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 27 și episodul 28, din 24 noiembrie 2022

În episodul 27 din serialul Adela, sezonul 4, Nuți îi face o vizită lui Mitu și se plânge că se simte rău. Acesta o acuză că minte și îi spune că ar fi vrut să nu o mai vadă. Nuți îi spune că Adela e de vină pentru comportamentul pe care îl are față de ea. Mitu a anunțat-o pe Nuți că a vândut partea lor de bufet pe doi lei, la propriu, oferindu-i și ei un leu. La început a crezut că glumește, dar Nuți a intrat în panică în scurt timp. „Să văd ce față o să ai, când oi afla cum am vândut-o”, a mai zis Mitu. „Vă târăsc pe toți în procese și tribunale”, a strigat Nuți.

În episodul 28 din serialul Adela, sezonul 4, Delia a venit să îl viziteze pe Silviu, însă substanța inserată de doctorul Georgescu deja începuse să își facă efectul. Silviu a intrat rapid în convulsii și a murit. Doctorul Georgescu se întâlnește cu Lucian și îi explică ce i-a făcut lui Silviu: o doză mai mare de morfină, care va părea ca o simplă eroare pe fișa medicală. Lucian îi dă o parte din bani și primește în schimb altă doză de morfină. Mihai vede toată scena. După ce pleacă Lucian, Mihai îl confruntă pe Georgescu și îl amenință cu închisoarea.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 25 și episodul 26, din 17 noiembrie 2022

În episodul 25 din serialul Adela, sezonul 4, Mitu și-a schimbat declarația, de dragul fiicei sale. Călin și proaspăta lui soție completează de zor acte de adopție pentru a-și îndeplini visul de a avea un copil. Nuți merge să vorbească cu fiica sa. Femeia încearcă să afle de la Andreea de ce Mitu și-a schimbat declarația și o întreaba unde e tableta pe care avea dovezile că Lucian a omorât-o pe Martha. Dar fix în timp ce vorbeau, acesta le surprinde. „Vrei să-ți spun, că nu scapi la nesfârșit! Și când ți-o veni nota de plată...”, îl amenință Nuți.

În episodul 26 din serialul Adela, sezonul 4, Luca le mărturisește lui Mihai și Adelei că știa cine le-a furat copilul și mai mult, că a fost sechestrat de Lucian pentru a nu spune nimic. El se hotărăște să meargă la poliție să povestească totul. „Am sunat să confirm că este vorba de un singur bilet”, se aude de la celalalt capăt al telefonului la care răspunde Andreea. Deși nelămurită, la început, ea află rapid că Lucian plănuiește să plece singur în America iar visul ei de a avea propriul copil e pe punctul de a se nărui. Ea îl confruntă pe iubitul său, însă el susține că nu mai stia dacă ea avea de gând să plece cu el după toate cele întâmplate.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 23 și episodul 24, din 10 noiembrie 2022

În episodul 23 din serialul Adela, sezonul 4, Delia face rost de mănușa pe care Lucian a purtat-o când a ucis-o pe Marta și se duce la poliție. „Ce sunt astea?”, întreabă Sebastian. „Dovezile că Lucian a omorât-o pe mama. Mănușa și cartea găsite pe ponton”, îi spune Delia. Mitu a ajuns la poliție și se confesează lui Sebi. „Sebi, ce faci? Ca tot omul, m-am speriat și m-am ascuns. Nu vreau să fiu arestat. Nu vreau să ajung la pușcărie”, spune Mitu. „Dacă ești nevinovat nu ajungi acolo. Cum ai amprentele pe pistol?”, îi spune Sebi.

În episodul 24 din serialul Adela, sezonul 4, „Andreea l-a denunțat pe Mitu. Am ascultat înregistrarea de la 112”, o anunță Delia pe Nuți. „O calc pe cap!”, a fost reacția lui Nuți. Imediat cum a ajuns acasă, Nuți s-a năpustit asupra Andreei și a aruncat-o în piscină. „Te-ai dus să-l torni pe taică-tu. Ai zis unde se ascunde”, țipă Nuți la Andreea. „Am zis, da. Care e faza?”, spune Andreea. „Te omor! Eu te-am făcut, eu te omor”, o amenință Nuți pe Andreea. Apoi, Andreea s-a simțit vinovată și a mers la poliție să-și viziteze tatăl, pe Mitu.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 21 și episodul 22, din 3 noiembrie 2022

În episodul 21 din serialul Adela, sezonul 4, Raluca decide, după o discuție cu partenerul ei, Călin, că ar fi mai bine să amâne nunta. Cei doi sunt afectați de incidentele de la Izvorani și consideră că acesta este cel mai bun lucru de făcut, momentan. Între timp, Paul se simte vinovat că și-a lăsat pistolul la îndemâna oricui, în casă. Mihai, însă, nu crede că Martha s-a sinucis. Nuți se enervează la culme atunci când află că Martha nu i-a lăsat nicio cameră. Andreea și Lucian încep pregătirile pentru plecare, scoțând acțiunile lui la vânzare, pentru ca familia Andronic să iasă în pierdere.

În episodul 22 din serialul Adela, sezonul 4, Luca discută cu Delia și îi spune că Lucian și Andreea sunt cei care au furat copilul Adelei. Mitu stă de vorbă cu Adela și tânăra îi spune că nu are cum să se ascundă la nesfârșit. „Nu vreau să ajung la închisoare!”, a mărturisit el, cu lacrimi în ochi. Nuți îi cere Andreei să îi plătească lui Mitu cel mai bun avocat, însă tânăra refuză. Acesta a fost momentul în care mama o anunță că va spune adevărul. „Aoleu, ce-mi faci tu mie, Andreeo! Păcat! Păcat că ce am filmat nu minte!”, a mărturisit ea.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 19 și episodul 20, din 27 octombrie 2022

În episodul 19 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian și Andreea vor să vândă partea lor de casă și să plece în America, dar lucrurile de fapt nu stau chiar așa. Lucian are alte planuri, de fapt. Înainte de a pleca în America, asta dacă nu este vreo altă minciună sau parte din vreun alt plan diabolic, el vrea să-i aducă pe Andronici în pragul falimentului și să le distrugă televiziunea. De altfel el și-a pus la vânzare și o parte din acțiuni sub prețul pieței.Și cum răul învinge în povestea Adelei, cel puțin în aparență, Lucian reușește să semneze actele și are la dispoziție 30 de zile ca să părăsească vila de la Izvorani.

În episodul 20 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian a mers pe ponton, la insistențele Martei, pentru a vorbi, iar Nuți era ascunsă pentru a-i filma pe cei doi și a reuți să ducă planul la final. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, Andreea a apărut în peisaj și a prins-o pe Nuți, cerându-i insistent să plece de acolo pentru că dacă o prinde Lucian, va fi foarte rău. Însă, nimeni nu avea să prevadă ce urma să se întâmple. Nici Marta și nici Nuți nu s-au gîndit vreo secundă că Lucian le aflase planul, așa că Nuți, implicit Andreea au fost martore fără voia lor, la uciderea Martei de către Lucian.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 17 și episodul 18, din 20 octombrie 2022

În episodul 17 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea și Lucian pun la cale un nou plan diabolic prin care să se răzbune pe familia Andronic. De data aceasta, cei doi plănuiesc să facă pe amabilii, în aparență, să plece în America și să-i lase în pace pe Adela și Mihai. Însă, realitatea este cu totul alta, de fapt cei doi, în speță Lucian, vor să îi aducă pe Andronici la sapă de lemn și apoi să se bucure de agonia lor. Între timp, Lucian a venit cu ideea să plece cu Andreea în America pentru ca aceasta să facă un transplant de uter ca să poată avea propriul ei copil.

În episodul 18 din serialul Adela, sezonul 4, Nuți s-a gândit să pipereze puțin situația și să candideze la primărie. Și pentru că circul aduce circ, Gia s-a gândit să facă o confruntare live între Nuți și contracandidatul ei la postul de primar. După ce s-a aranjat ca la carte și s-a dat cu ruj, după exprimarea lui Mitu, cei doi au intrat în direct. Nuți, însă nu a înțeles că este în direct și că nimic nu se taie la montaj, îndată ce a apărut Vali, un dușman al ei, aceasta a început seria de amenințări în stilul caracteristic, spunându-i că-l va omorî dacă mai aduce acuzații criminale la adresa ei.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 15 și episodul 16, din 13 octombrie 2022

În episodul 15 din serialul Adela, sezonul 4, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Călin. După ce iubita i-a acceptat cerere în căsătorie, el a primit propunerea de a prelua conducere televiziunii. Vestea l-a luat cu totul prin surprindere și înainte de a merge la ședința organizată de Vera i se destăinuie și lui Mihai. În tot acest timp, nici Martha nu stă liniștită. Aceasta e mai hotărâtă ca oricând să spună totul la poliție. Cu riscul de a merge chiar ea la poliție, Muty vrea să îl ia și pe Lucian cu ea, iar familia ei să scape de el, odată pentru totdeauna.

În episodul 16 din serialul Adela, sezonul 4, Mihai merge val-vârtej să o anunțe și pe Adela pe care o găsește acasă zâmbind cu gura până la urechi pentru că Bogdănel a spus, pentru prima dată, „Mama”. Însă, ca de obicei, bucuria îi e umbrită de gesturile Andreei. Extrem de supărată, aceasta merge să își confrunte sora, însă deja nu o mai găsește în casă. Ele se întâlnesc abia mai târziu, la casa familiei Andronic. Lângă piscină, acolo unde Andreea i-a salvar viața Adelei, aceasta o izgonește pe Andreea din casă, spunând-i că nu o va ierta niciodată pentru ce a făcut.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 13 și episodul 14, din 6 octombrie 2022

În episodul 13 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian își face bagajele și se pregătește să plece din țară, dar nu înainte de a da o ultimă lovitură, chiar soției sale. Mai mult, el orchestrează totul cu ajutorul lui Nuți. Deși plănuiește să o interneze pe Andreea, Lucian încearcă să reconcilieze relația cu soția lui. El o învinovățtește pe ea pentru faptul că relația lor a ajuns în acest punct de cotitură. În plan paralel, Adi merge să îl confrunte pe Floppy pentru a afla de ce a furat „factura buclucașă” de la bunica lui, care îl incrimina direct pe Lucian.

În episodul 14 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian a reușit să o interneze pe Andreea, cu ajutorul lui Nuți și acum o ține departe de toți. Nu trece mult până când Mihai și Adela își dau seama de planul mârșav al lui Lucian, însă încă nu știu cum să o ajute pe Andreea să scape. În spital, singurul care o poate vizita este, evident, Lucian. La prima vizită, Andreea îl întreabă de ce i-a făcut una cu asta, iar el își dă arama pe față. În scurt timp, Lucian îi interzice și mamei ei să o mai viziteze, iar pe Mitu îl dă afară din prima clipă în care a călcat pe holurile spitalului, ținâd-o pe soția lui captivă și sedând-o.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 11 și episodul 12, din 29 septembrie 2022

În episodul 11 din serialul Adela, sezonul 4, Ralucăi îi face plăcere să se ocupe de Bogdan, mai ales că ea nu poate avea copii. Pe de altă parte, aceasta se simte ușor vinovată și nu știe dacă să facă o petrecere de logodnă, mai ales că situația este încă tensionată la nivelul întregii familii iar Adela este încă sensibilă. În plus, Andreea îi tot dă târcoale, cel mai probabil să se asigure că nu este în pericol și că Adela nu o suspectează de nimic. În final, Raluca și Călin vor anunța logodna, decizie luată mai ales la îndemnul Adelei, dornică să se mai înconjoare și de alți oameni în afară de Călin, Mihai și Raluca.

În episodul 12 din serialul Adela, sezonul 4, Lucian și-a pus bani deoparte pentru a fi sigur că dacă lucrurile se agravează, să poată fugi. Andreea găsește geanta cu bani pe care Lucian și i-a pregătit ca o portiță de scăpare și este luat la întrebări. Fără să ezite, el îi dezvăluie Andreei că are un plan de back-up pentru a nu fi prins. Din păcate pentru el, discuția cu Andreea se termină cu reproșul că nu a venit s-o salveze când a răpit-o Silviu. Departe de el gândul de a o suspecta pe Andreea că l-ar trăda vreodată, însă aceasta l-a avertizat că e posibil să-l excludă din viitorul ei, așa cum ea simte că este exclusă din planul lui de salvare.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 9 și episodul 10, din 22 septembrie 2022

În episodul 9 din serialul Adela, sezonul 4, situația dramatică în care sunt Adela și Andreea, scot cumva partea umană din ambele tabere, cea a lui Nuți și cea a familiei Andronic. La un moment dat, cuprinși de teama că nu-și vor mai vedea niciodată fetele, Nuți, Mitu, Paul și Ana stau în living iar Nuți începe să cânte la pian, o melodie dedicată Andreei. Momentul l-a emoționat așa de tare pe Paul, încât a lăsat la o parte orice urmă de ranchiună și i-a invitat pe Nuți și pe Mitu să li se alăture la cină. Între timp, în casa părăsită în care erau sechestrate Adela și Andreea, lucrurile se intensificau iar panica era din ce în ce mai mare.

În episodul 10 din serialul Adela, sezonul 4, Călin decide s-o ceară de soție pe Raluca, însă aceasta, inițial, de teamă evită răspunsul iar apoi regretă. Între toate cele întîmplate cu Adela și problemele ei personale, în final, aceasta decide să accepte cererea în căsătorie și îi face și o supriză iubitului ei. Un alt conflict aplanat este cel dintre Delia, fosta soție a lui Dorin, și Laura, actuala soție a lui Dorin. Cum Laura a fost mereu invidioasă pe Delia și a vrut să o copieze mereu, Delia a simțit că este timpul ca ele două să aibă o discuție ca de la femeie la femeie și să o liniștească pentru totdeauna pe Laura.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 7 și episodul 8, din 15 septembrie 2022

În episodul 7 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea se simte trădată când Lucian îi spune că Nuți l-a vizitat la birou și i-a spus că în cazul unui divorț, ea va rămâne cu el. Aceste cuvinte au debusolat-o foarte mult pe Andreea care s-a simțit trădată și rănită de propria mamă. S-a adunat puțin și apoi a confruntat-o pe Nuți. În schimb, nu a fost o confruntare ușoară, ci una care le-a speriat pe menajere, astfel că au chemat șoferul să le despartă pe cele două care au fost chiar pe punctul de a isca un scandal de zile mari.

În episodul 8 din serialul Adela, sezonul 4, Andreea este răpită de Silviu și dusă într-o clădire și legată de un stâlp. Silviu îl sună pe Lucian și-i spune că dacă vrea s-o mai vadă pe Andreea în viață, să recunoască pe postul de televiziune toare crimele săvârșite. Veștile rele continuă în viața Adelei. Ajunsă la medic, aceasta află că sunt ceva probleme cu sarcina și că este nevoie să mai facă investigații. Medicul i-a dat de înțeles că fătul nu evoluează cum trebuie, lucru care îi îngrijorează nespus pe Adela și pe Mihai.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 5 și episodul 6, din 8 septembrie 2022

În episodul 5 din serialul Adela, sezonul 4, trimisă la companie pentru a-l distruge pe Lucian, Vera începe ușor, ușor să prindă simpatie pentru el și începe să dea greș în planul pus la cale împreună cu Silviu, mai ales că cei doi au și avut un moment intim. În schimb, Silviu o avertizează pe Vera că Lucian este un om periculos care îi va face mult rău. Între timp, Andreea dă peste Vera la un restaurant și sare la bătaie, amenințând-o că, dacă se mai atinge de Lucian, va avea de-a face cu ea.

În episodul 6 din serialul Adela, sezonul 4, în ultima perioadă Adela s-a tot simțit rău și, pentru că a și a leșinat, a făcut analize și a aflat că este însărcinată cu al doilea copil. Pentru că nu plănuiseră acest lucru, au dat vestea familiei cam cu jumătate de gură, ea fiind și foarte speriată. Și, cum pereții au urechi, Andreea a aflat și ea vestea și i-a reproșat Adelei că spune tuturor că este însărcinată iar, mai puțin ei. Reacția Andreei când a auzit vestea a fost foarte puternică, ea detestând la maximum faptul că Adela va avea doi copii iar ea, niciunul.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 3 și episodul 4, din 1 septembrie 2022

În episodul 3 din serialul Adela, sezonul 4, proaspăt intrată în casa familiei Andronic, Nuți își trăiește cele mai bune momente și se răsfață cât de mult poate. Însă, bucuria ei este întreruptă de diverse amenințări din partea membrilor familiei, care sunt deranjați de prezența ei acolo. În plan paralel, Andreea a insistat ca Adela să o primească la o cafea și să o lase să-l vadă pe Bogdănel. După lungi încercări, Adela o primește însă este foarte distantă, iar cei din casă, mai ales Raluca au grijă să fie cu ochii pe ele.

În episodul 4 din serialul Adela, sezonul 4, departe de Mitu al ei, după un incident neplăcut petrecut între Andreea și Lucian, lui Nuți îi încolțește în minte că Mitu ar putea s-o înșele cu Martha. Așadar, dă fuga înapoi la casa din Butimanu și-i urmărește pe cei doi, apoi îi face o criză de gelozie. Pentru că Adela este tot neliniștită și chiar oscila între a crede sau nu că Andreea i-a furat copilul, Silviu a acceptat, la rugămintea lui Mihai și a Deliei să vină să-i spună adevărul Adelei. Acesta i-a confirmat față în față că Andreea este cea care i-a furat copilul și l-a ținut ascuns în casa Mioarei.

Ce s-a întâmplat în serialul Adela, sezonul 4, în episodul 1 și episodul 2, din 25 august 2022

În episodul 1 din serialul Adela, sezonul 4, povestea Adelei și a familiei Andronic continuă într-un mod neașteptat iar complicațiile se pare că-i urmăresc pe toți cei din familie. După ce Paul a declarat public adevărul, pe casa familiei Andronic s-a pus sechestru iar Marta a fugit. Partea ei de casă a fost scoasă la licitație, precum și casa anexă, iar Nuți și Mitu s-au întors în Butimanu, în casa lor veche, unde locuiau cu chirie Laura și Dorin. Cei doi, însă, au plecat la muncă în Spania și le-a surâs norocul. Aceștia au jucat la loto și au câștigat 4 milioane de euro.

În episodul 2 din serialul Adela, sezonul 4, După ce Andreea a dat vina pe Silviu de răpirea copilului Adelei și l-a și împușcat pe acesta în umăr, bărbatul a dispărut pentru un timp și a făcut un plan de bătaie contre lui Lucian. Ulterior, chiar de ziua lui Paul, acesta a apărut și a abordat-o pe Delia spunându-i că nu vrea să se predea, pentru că este nevinovat, dar că, neoficial, vrea să ajute familia să-i prindă pe Lucian și pe Andreea, iar procurorul Lascu, neoficial, a acceptat să se implice. Pe de altă parte, Adela devine obsedată de Bogdan și are impresia că doar lângă ea acesta este în siguranță.

Citește și: Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Vlad Gherman s-au relaxat în Tenerife înainte de premiera noului sezon Adela de la Antena 1

Sezonul 4 al serialului Adela îi va fascina pe telespectatori cu poveștile spectaculoase ale personajelor. Ce spun actorii

„La ce să se aştepte fanii de la Adela în ultimul sezon? În primul rând, la multe schimbări. Din nou alte şi alte probleme, pentru că pentru ea pare că problemele nu se termină niciodată, dar şi alte personaje care nu îi dau pace şi nu o lasă să îşi trăiască viaţa aşa cum îşi doreşte!”, a declarat Mara Oprea (Adela).

„Va fi un sezon cu furtuni de gânduri, de trăiri, pentru că aparent totul e bine, dar, aşa cum se întâmplă în seriale, mereu se întâmplă ceva, se strică ceva!”, a completat Alecsandru Dunaev.

„Pentru Lucian, acţiunea se complică cel mai mult în acest ultim sezon al poveştii Adela. Are cele mai multe secvenţe de acţiune, dar în acealaşi timp, tot ce construieşte se distruge de la un episod la altul. Iar asta îl face cel mai palpitant dintre sezoane!”, a dezvăluit şi Daniel Nuţă (Lucian).

Citește și: Când începe ultimul sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e și al meu, de la Antena 1. Premiera, mai aproape decât crezi

Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela. Iulia Verdeş se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză. Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele.

Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului Adela. A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job. . . Poate chiar prea implicată (râde)”, a declarat Iulia Verdeş.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x