Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 1 și 2 din 25 august 2022. Lucian recuperează casa Andronic iar Silviu este, incognito, pe urmele lui

Sfârșitul sezonului 3 a venit cu multe situații complicate care au ținut cu sufletul la gură audiența. Răsturnările de situație cu care familia Andronic s-a confruntat până acum au devenit mult mai abrupte iar sezonul 4 vine cu o mulțime de situații inedite.

nuti, la masa familiei andronic Galerie
Nuți se mută în casa familiei Andronic | Antena 1

Povestea Adelei și a familiei Andronic continuă într-un mod neașteptat iar complicațiile se pare că-i urmăresc pe toți cei din familie.

Nu doar că cei ce au făcut rău, nu sunt pedepsiți, dar au chiar parte situații din care cad mereu în picioare.

Adela sezon 4, episoadele 1 și 2 din 25 august 2022. Vera Olaru, noua șefă a televiziunii Andronic, îi pune pe toți la muncă, la comanda dușmanului lui Lucian

După ce Paul a declarat public adevărul, pe casa familiei Andronic s-a pus sechestru iar Marta a fugit.

Partea ei de casă a fost scoasă la licitație, precum și casa anexă, iar Nuți și Mitu s-au întors în Butimanu, în casa lor veche, unde locuiau cu chirie Laura și Dorin.

Cei doi, însă, au plecat la muncă în Spania și le-a surâs norocul. Aceștia au jucat la loto și au câștigat 4 milioane de euro, așadar, s-au întors și au cumpărat casa anexă, spre ciuda lui Nuți, care a intrat peste ei în casă și le-a făcut o criză de nervi, acuzându-i că i-a furat casa.

Adela și Mihai s-au mutat din casa familiei Andronic și acum locuiesc în casă împreună cu Călin. Floppi, pe de altă parte, s-a mutat din casă și a luat în calcul sfatul lui Călin de a-și căuta părinții.

În mod bizar, el a aflat că mama lui este chiar Mihaela Lascu, alias Miki, proprietara buticului din Butimanu, pe unde el și-a făcut veacul de când a plecat, într-un moment de răzvrătire, din casa lui Călin și a lui Mihai.

Citește și:Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela. Iulia Verdeş se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1

Livia și fratele ei, Luca, s-au reîntors și ei în Spania iar Andreea și Lucian s-au despărțit. însă Lucian nu a renunțat la ea. Acesta a tot cătat-o să se împace, i-a spus chiar că are și o surpriză pentru ea.

Andreea, după ce a scăpat basma curată din acuzarea că a furat copilul Adelei, dând vina pe Silviu, s-a ascuns în casa Mioarei, pentru a fi sigură că femeia nu o dă de gol la Poliție.

Însă, când Adi, nepotul Mioarei i-a zis să plece din casa bunicii lui, Andreea s-a dus și i-a cerut mamei sale să o ia la ea, însă a fost refuzată.

În final, pusă în impas, aceasta a acceptat să se împace cu Lucian, care oricum asta își dorea și asta a obținut. Însă, Andreea a avut o mare rugăminte la el, legată de Nuți.

În altă ordine de idei, cum Lucian obține mereu ceea ce vrea, gândește un plan să afle ce este cu acea Vera Olaru, care a venit în funcția de director interimar al televiziunii și i-a repus pe fiecare dintre acționari la muncă, pentru a-și justifica salariile.

Pe Lucian l-a mutat, din biroul principal la redacția de știri iar acest lucru nu i-a convenit deloc.

Adela sezon 4, episoadele 1 și 2 din 25 august 2022. Vera Olaru este chiar iubita inamicului principal al lui Lucian. Silviu este dispus să ajute familia Andronic să scape definitiv de Lucian

După ce Andreea a dat vina pe Silviu de răpirea copilului Adelei și l-a și împușcat pe acesta în umăr, bărbatul a dispărut pentru un timp și a făcut un plan de bătaie contre lui Lucian.

Ulterior, chiar de ziua lui Paul, acesta a apărut și a abordat-o pe Delia spunându-i că nu vrea să se predea, pentru că este nevinovat, dar că, neoficial, vrea să ajute familia să-i prindă pe Lucian și pe Andreea, iar procurorul Lascu, neoficial, a acceptat să se implice.

Pe de altă parte, Adela devine obsedată de Bogdan și are impresia că doar lângă ea acesta este în siguranță.

Citește și:Când începe ultimul sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e și al meu, de la Antena 1. Premiera, mai aproape decât crezi

Ea stă în continuu lipită de el și devine ușor agresivă când cineva îi spune că nu este chiar sănătoasă atitudinea ei. Cei din jur au început să se îngrijoreze pentru ea.

Și, ca și cum nu aveau suficiente griji pe cap, membrii familiei Andronic mai au parte d eo altă surpriză.

Cum partea Martei a fost scoasă la licitație, iar Marta este fugară ascunsă în casa lui Nuți, Lucian a cumpărat partea ei, s-a împăcat cu Andreea și s-au întors amândoi în casă.

Dar fericirea Andreei nu a fost pe măăsura așteptărilor. Aceasta a simțit că nu este bine venită în casă și, fiind certată și cu mama ei, s-a simțit singură.

Chiar când Nuți era în casa anexă, la Laura, Andreea a dat nas în nas cu ea și aceasta i-a reproșat și ei că a lăsat-o pe drumuri. Atunci, Andreea a consolat-o, spunându-i că o va ajuta.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Ultimul sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e și al meu debutează astăzi, de la 20:30. Ce se întâmplă cu personajele... Premiera ultimului sezon Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x