Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 21 și 22 din 3 noiembrie 2022. Ce se întâmplă în casa Andronic, după moartea Marthei. Ce face Nuți

După moartea Marthei, lucrurile par să se complice tot mai mult în familia Andronic. Descoperă ce s-a întâmplat în episoadele 21 și 22 din Adela, sezonul 4, de la Antena 1.

colaj foto cu imagini din episoadele 21 si 22 din adela sezonul 4 Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în episoadele 21 și 22 din Adela, sezonul 4, difuzate pe 3 noiembrie 2022 la Antena 1 | Antena 1

În episodul anterior, Martha Andronic a murit. Totuși, situațiile devin din ce în ce mai complicate în familia femeii și anumite adevăruri încep să iasă la lumină.

Adela sezon 4, episodul 21 din 3 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat după ce Lucian a omorât-o pe Martha

Paul încearcă să discute cu Delia Andronic, dar se apre că aceasta nu pare dispusă să facă o conversație. Întors în salon, alături de familie, acesta dă startul discuțiilor despre testament, în episodul 21 din 3 noiembrie 2022.

„A zis că n-o interesează. Atunci să începem”, a zis Paul îndurerat.

„Ăsta e ultimul testament pe care l-am făcut împreună cu Martha, înainte de operația cu celule stem, când nu eram siguri că o să mai trăiască”, au fost explicațiile primite de cei prezenți. Apoi, testamentul a fost citit.

Citește și: Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Subsemnata Martha Andronic, mama a doi copii minunați, Paul și Delia, bunica Adelei, Liviei și a lui Luca, recent devenită și străbunică. Toate bunurile mele pământești vă revin vouă, faceți ce credeți de cuviință, dar nu uitați că adevărata avere suntem tot noi, familia. Adela, faptul că fiul meu te-a regăsit în ciuda tuturor obstacolelor, inclusiv cele puse de mine, a fost un miracol și nu există zi în care să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că tu exiști. M-ai făcut cea mai fericită când ai adus pe lume un pui de Andronic, care să ne ducă numele mai departe”, scria în prima parte a documentului.

La un moment dat, în salon își face apariția Nuți, care se arată profund îndurerată. Prezența ei nu produce deloc plăcere celor din familia Andronic, însă femeia se apără și spune că Martha a fost prietena ei și că sigur i-a lăsat și ei ceva în testament.

„Ce faceți? Am fost prietena ei, am ținut la ea și ea a ținut la mine. O să vezi că și mie mi-a lăsat. Dă-i, Mihăiță, să vadă că și mie mi-a lăsat!”, a zis ea.

„Ilie, scoate-o pe asta afară!”, a fost ordinul ferm al lui Paul Andronic.

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Marta este împușcată pe ponton

„Să-ți fie rușine, Paulică! De câte ori ai zis c-o urăști? La toți să vă fie rușine! A fost prietena mea!”, a zis Nuți, plecând cu lacrimi în ochi.

Apoi, acțiunea îl arată pe Lucian care discută cu Andreea.

„Băi, Lucian. Cum poți să rămâi atât de calm?”, a întrebat tânăra uimită.

„Ai vrea să mă agit?”, a zis el.

„Nu, că nu vreau să ne împiedice nimic ca să plecăm”, a răspuns Andreea.

„Singura problemă e Nuți. Ea știe ceva. Iubita mea, tu știi că ea a vrut s-o ajute pe Martha să mă prindă, nu? Sper, spre binele ei, că nu știe ce am făcut”, a zis Lucian, extrem de rece.

„Nu înțeleg de ce ai făcut tu ce ai făcut. S-o omori pe Martha”, a replicat femeia.

„Ți-am mai zis, după noi potopul. Martha era un pericol, știa prea multe. Acum suntem în sfârșit noi doi și putem face ce vrem noi. Și am eliminat toate persoanele care ne puteau face rău: Toma, Martha, Silviu...El nu e mort, dar e ca și mort. Tu ocupă-te de Nuți, că nu aș vrea să se întâmple ceva cu ea. Ocupă-te!”, i-a zis Lucian, zâmbind malefic, episodul 21 din 3 noiembrie 2022.

Raluca decide, după o discuție cu partenerul ei, Călin, că ar fi mai bine să amâne nunta. Cei doi sunt afectați de incidentele de la Izvorani și consideră că acesta este cel mai bun lucru de făcut, momentan.

Între timp, Paul se simte vinovat că și-a lăsat pistolul la îndemâna oricui, în casă. Mihai, însă, nu crede că Martha s-a sinucis.

Nuți se enervează la culme atunci când află că Martha nu i-a lăsat nicio cameră. Andreea și Lucian încep pregătirile pentru plecare, scoțând acțiunile lui la vânzare, pentru ca familia Andronic să iasă în pierdere, însă tatăl fetei face tot posibilul său o roage să nu plece cu el. Totuși, bărbatul înțelege dorința fetei de-a face operația și de-a avea propriul copil. Nuți încearcă să obțină de la Lucian o vilă, dar acesta nu o iartă pentru trădarea făcută.

Luca Drăghici se întoarce, spre marea surprindere a lui Lucian a Andreei! Iată cum lucrurile se complică din nou, în episodul 21 din Adela, sezonul 4, difuzat pe 3 noiembrie 2022.

Într-un moment de liniște, Nuți ia tableta și se uită la filmarea în care Lucian a împușcat-o pe Martha. Pare că se naște în mintea ei gândul răzbunării. Între timp, pe arma crimei s-au descoperit amprentele lui Mitu.

Adela sezon 4, episodul 22 din 3 noiembrie 2022. Andreea

În episodul 22 din Adela sezonul 4, difuzat în 3 noiembrie 2022, Sebi (Sebastian) încearcă să descopere care este adevărul și spune Andreei și pentru Nuți că Mitu este considerat vinovat, căci amprentele sale s-au descoperit pe arma cu care Martha a fost ucisă. Andreea însă nu pare deloc fericită să audă că tatăl ei, nevinovat, are șanse să ajungă la închisoare din cauza faptei lui Lucian.

„Și dacă pe mine mă arestează, tu nu o să mai ai șansa să faci copilul pe care ți l-ai dorit. Crede-mă, e mai bine ca toată lumea să știe așa”, i-a zis Lucian Andreei.

Când află Nuți de planul făcut de Lucian și de Andreea de a-l scoate criminal pe Mitu, femeia nu reacționează prea bine, în episodul 22 din 3 noiembrie 2022.

„Tu cu criminalul ăla de bărbată-tu v-ați pus în cap să-l scoateți pe Mitu criminal? E tac-tu! Adică eu nu-mi dau seama că vouă vă convine să fie el suspect, ca să scape Lucică?! Și tu, fetica mea, ai fost complice! Ai ajutat, Andreeo! Ți-a fost mai simplu să vezi cum omoară un om”, a țipat Nuți supărată.

„Da, pentru că vreau să am copilul meu!”, a zis Andreea.

„Cum o să te uiți în ochii la copilul tău și o să îi spui că tu ai omorât un om pentru el?! Vrei să tac? Uite, tac. Tu cu Lucică vă opriți cu prostia!”, i-a spus femeia, apărându-l pe Mitu.

Apoi, Andreea discută cu Lucian și încearcă să discute cu Lucian, dar e pusă să aleagă între părinți sau Lucian și viitorul lor copil. Între timp, Lucian reușește să vândă acțiunile sale de la televiziune și se pare că este vorba chiar de către Dorin Drăghici!

Fericit că i-a reușit afacerea, Lucian se duce la Paul Andronic să îi dea vestea, dar acesta îi spune că acțiunile au fost cumpărate de Dorin pentru Livia!

Tot în episodul 22 din Adela sezonul 4, difuzat în 3 noiembrie 2022, Luca discută cu Delia și îi spune că Lucian și Andreea sunt cei care au furat copilul Adelei.

„M-au sechestrat să tac, ca să nu zic!”, a zis tânărul.

„Îi omor!”, a strigat aceasta furioasă.

„Și mai e ceva. Noi suntem sigură că Lucian e vinovat și de moartea Marthei. A aflat că voia să îl denunțe. Asta înseamnă că nu s-a sinucis”, a fost concluzia Deliei.

Mitu stă de vorbă cu Adela și tânăra îi spune că nu are cum să se ascundă la nesfârșit. Â

„Nu vreau să ajung la închisoare!”, a mărturisit el, cu lacrimi în ochi.

Nuți îi cere Andreei să îi plătească lui Mitu cel mai bun avocat, însă tânăra refuză. Acesta a fost momentul în care mama o anunță că va spune adevărul.

„Aoleu, ce-mi faci tu mie, Andreeo! Păcat! Păcat că ce am filmat nu minte!”, a mărturisit ea.

Urmărește săptămâna viitoare episoadele 23 și 24 din Adela sezonul 4 ca să vezi ce a urmat!

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și integral pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x