Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Marta este împușcată pe ponton

Povestea continuă în casa familiei Andronic de la cald la rece si de la rece la cald. Lucrurile iau o turnură sângeroasă de data aceasta, unul dintre personajele importante ale acțiunii gășindu-și sfârșitul în mod tragic și lăsând deschis drumul altor crime viitoare.

Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Marta este împușcată pe ponton Galerie
Lucrurile iau o turnură gravă în casa Andronic | Antena 1

Dacă până acum lucrurile nu păreau să aibă vreodată vreo turnură gravă, frustrările devin din ce în ce mai mari, implicit, mai periculoase în familia Andronic.

Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Lucian vinde partea lui de casă familiei Andronic, dar vrea să-i ducă la faliment

Una peste alta, nicio acțiune fără reacțiune, este o vorbă care i se potrivește foarte bine lui Călin, mai ales în situația în care a fost pus. Încercând să facă un bine, el a fost bine muștruluit de Delia și era cât pe ce să nu mai aibă unde să-și facă petrecerea de nuntă.

Citește și:Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Puteai să vii la noi să ne întrebi înainte să faci lucruri de capul tău. Când ai avut nevoie de un loc să stai, ai știut să întrebi. Și, ca să știi, aici nu va mai fi nicio nuntă! a spus Delia, la furie.

Ulterior, lucrurile s-au mai calmat iar Delia a revenit la sentimente mai bune. Între timp, Călin și-a cerut scuze și acum, pentru ca nunta să aibă loc, mai este nevoie ca el să-și cumpere și costum de ginere.

Între timp, Laura s-a ocupat să organizeze o petrecere a burlăcițelor pentru Raluca, viitoarea soție a lui Călin, iar Delia a fost printre cele care au animat cel mai mult petrecerea, până la un anumit punct.

În timp ce, în aparență, pe strada Andronic pare că iese soarele, cu Lucian și Andreea care vor să vândă partea lor de casă și să plece în America, lucrurile de fapt nu stau chiar așa.

Citește și:Adela sezonul 4, episodul 18, 20 octombrie 2022. Lucian, înregistrat în timp ce vorbește despre Bebe și Gheorghe cu Martha

Lucian are alte planuri, de fapt. Înainte de a pleca în America, asta dacă nu este vreo altă minciună sau parte din vreun alt plan diabolic, el vrea să-i aducă pe Andronici în pragul falimentului și să le distrugă televiziunea. De altfel el și-a pus la vânzare și o parte din acțiuni sub prețul pieței.

Și cum răul învinge în povestea Adelei, cel puțin în aparență, Lucian reușește să semneze actele și are la dispoziție 30 de zile ca să părăsească vila de la Izvorani.

Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Nuți și Marta fac front comun să-l demaște pe Lucian și să-l arunce după gratii

Între timp, Nuți devine din ce mai înverșunată contra lui Lucian, motiv pentru care se decide să facă front comun cu Marta și să o ajute să îl înregistreze pe Lucian în timp ce mărturisește crimele făcute.

Marta vrea cu orice preț ca Lucian să ajungă după gratii, iar acum, Nuți vrea același lucru pentru că acesta vrea să o ia pe Andreea în America.

Cele două prietene, și-au făcut un plan de atac, Marta a învățat-o pe Nuți cum să înregistreze pe tabletă însă, pe când făceau teste Nuți a înregistrat fix când Marta zicea planul și ulterior nu a mai șters.

Cum Lucian este suficient de viclean, acesta a mirosit ceva și a aflat planul celor două.

După ce Lucian a semnat actele de vânzare a părții sale de casă, Adela a devenit parcă mai liniștită dar din ce în ce mai nerăbdătoare ca cei doi să părăsească vila.

Între timp, s-a delectat cu petrecerea organizată pentru Raluca, însă a trebuit să-i țină piept Andreei, care, de dragul vremurilor trecute a vrut să apară neinvitată la petrecere doar ca să o supere pe Adela și să mai arunce cu puțin venin.

O situație complicată s-a creat, însă, atunci când Mitu le-a surprins pe Marta și pe Nuți zicând că se vor ocupa de Lucian iar el a decis să facă asta pe cont propriu.

Acesta a luat pistolul și i l-a pus la tîmplă lui Lucian, cu intenția de a-l ucide. Însă, curajul i-a lipsit și a fost urmărit și de ghinion, mai ales cî fix când era pe punctul de a apăsa pe trăgaci, a apărut Andree care s-a pus în fața glonțului pentru a-și apăra soțul, exact cum a sărit s-o salveze pe Adela.

Hai tată, trage! hai trage și omoară-mă! Hai apasă pe tragaciul ăla odată! i-a spus Andreea pe un ton grav și ferm.

Mitu nu a putut face asta și a renunțat, lăsâsnd pistolul pe masă.

Adela sezon 4, episoadele 19 și 20 din 27 octombrie 2022. Orice mică neatenție poate fi fatală

La scurt timp după acest incident, Lucian a mers pe ponton, la insistențele Martei, pentru a vorbi, iar Nuți era ascunsă pentru a-i filma pe cei doi și a reuți să ducă planul la final.

Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, Andreea a apărut în peisaj și a prins-o pe Nuți, cerându-i insistent să plece de acolo pentru că dacă o prinde Lucian, va fi foarte rău.

Însă, nimeni nu avea să prevadă ce urma să se întâmple. Nici Marta și nici Nuți nu s-au gîndit vreo secundă că Lucian le aflase planul, așa că Nuți, implicit Andreea au fost martore fără voia lor, la uciderea Martei de către Lucian.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x