Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 5 și 6 din 8 septembrie 2022. Adela este însărcinată din nou iar Andreea vrea divorțul de Lucian

Lucrurile încep să scape ușor, ușor de sub control. Gelozia, lipsa răbdării și a încrederii își fac simțite efectele iar unele decizii sunt luate la nervi. De altfel, nici veștile bune nu sunt de bun augur în casa Andronic.

Adela sezon 4, episoadele 5 și 6 din  8 septembrie 2022. Adela este însărcinată din nou iar Andreea vrea divorțul de Lucian Galerie
Andreea este sfâșiată de ură pentru că Adela va mai avea un copil | Antena 1

Dramele din familia Andronic nu sunt nici pe departe de a fi încheiate iar răsturnările de situație sunt din ce în ce mai interesante.

Chiar și imprevizibilitatea este la cote maxime, iar personajele țes întrigi din ce în ce mai puternice.

Adela sezon 4, episoadele 5 și 6 din 8 septembrie 2022. Silviu, Vera și Lucian, un triunghi amoros periculos. "Lucian îți poate face foarte mult rău"

Cel mai important aspect al acestor două episoade se centrează pe momentul intim dintre Lucian și Vera, iubita lui Silviu, dușmanul de moarte al lui Lucian. Acest fapt are și consecințe, Andreea gândindu-se să-i ceară divorțul lui Lucian.

Cum planurile nu merg mereu după cum sunt făcute, Silviu, care și-a pus toată baza în Vera să-l ajute să-l distrugă pe Lucian.

Însă află că între ea și Lucian s-au întîmplat mai multe decât era plănuit.

Trimisă la companie pentru a-l distruge pe Lucian, Vera începe ușor, ușor să prindă simpatie pentru el și începe să dea greș în planul pus la cale împreună cu Silviu, mai ales că cei doi au și avut un moment intim.

În schimb, Silviu o avertizează pe Vera că Lucian este un om periculos care îi va face mult rău.

Între timp, Andreea dă peste Vera la un restaurant și sare la bătaie, amenințând-o că, dacă se mai atinge de Lucian, va avea de-a face cu ea.

Citește și:Adela sezon 4, episoadele 3 și 4 din 1 septembrie 2022. Lucian vrea ca Adela să moară

Pe de altă parte, gelozia îl împinge pe Silviu să apară chiar să-l surpindă pe Lucian și apoi să regrete că nu l-a ucis atunci când a avut ocazia.

Între timp, Delia vede filmulețul în care Vera și Lucian se sărută și îi informează pe Paul și pe Mihai.

Ulterior, încercând să afle mai multe despre Vera, Delia, fără să suspecteze, îi arată clipul chiar lui Silviu, iar acesta îi dezvăluie că Vera este chiar iubita lui.

Citește și:Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

În plan paralel, focusul se mai mută și pe Mikki și Floppy, care sunt mamă și fiu și încearcă să afle cât mai multe despre familia sa, însă nu poate să nu-i reproșeze faptul că i-a furat copilăria.

În altă ordine de idei, tot încercând să afle lucruri despre familia sa, Floppy merge la Mioara să vadă poze și vede că o sună Lucian.

Atunci, acesta suspectează că Lucian și Mioara sunt cumva implicați în răpirea lui Bogdan, așadar, se decide să se mute în casa ei și s-o urmărească.

Între timp, pentru că Mioara a avertizat-o pe Andreea că procurorul Lascu tot dă târcoale pentru a căuta dovezi, Lucian i-a zis să cheme o companie specializata pentru a face curățenie generală. Astfel, aceasta a așters toate probele, punându-se la adăpost.

Adela sezon 4, episoadele 5 și 6 din 8 septembrie 2022. Adela o vede pe Marta în curte la Mitu

În ultima perioadă Adela s-a tot simțit rău și, pentru că a și a leșinat, a făcut analize și a aflat că este însărcinată cu al doilea copil.

Pentru că nu plănuiseră acest lucru, au dat vestea familiei cam cu jumătate de gură, ea fiind și foarte speriată.

Și, cum pereții au urechi, Andreea a aflat și ea vestea și i-a reproșat Adelei că spune tuturor că este însărcinată iar, mai puțin ei.

Reacția Andreei când a auzit vestea a fost foarte puternică, ea detestând la maximum faptul că Adela va avea doi copii iar ea, niciunul. Ulterior, cele două se confruntă și-și adresează reciproc cuvinte grele.

Inițial, după ce a aflat că Lucian a înșelat-o cu Vera, Andreea s-a gândit să divorțeze, însă, ulterior, s-a răzgândit cu condiția ca el să facă ceva, orice, numai să nu o mai vadă niciodată pe Adela.

Între timp, Adela a mers acasă la Mitu, cu gândul să-i dea și lui vestea cea mare, că este însărcinată, și are parte de surpriza vieții, anume că o găsește pe Marta în curte la Mitu.

Fiecare episod al serialului aduce noi intrigi și momente pline de suspans iar finalul aduce întotdeauna o răsturnare de situații.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi Marti, 26.09.2023, 22:00
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
x