Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă la nivelul întregii ţări

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, difuzate aseară la Antena 1 au fost lider de piaţă la nivelul publicului naţional. Aproape 1.4 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:32, evoluţia personajelor în ultimul capitol al poveştii de la Antena 1.

Aseară, la Antena 1, cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă la nivelul întregii ţări Galerie
Aseară, la Antena 1, cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă la nivelul întregii ţări | Antena 1/ Adela

Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel naţional.

Cele mai noi episoade ale serialului Adela au fost lider de audienţă. Ce arată cifrele

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:26-23:02 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului naţional, cu un rating mediu de 6.5 puncte și 15.7% cotă de piață.

În intervalul 21:36-23:02, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 4.6 puncte de rating și 15.1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Arena, cu 4.3 puncte de rating şi 14% cota de piaţă, iar poziţia a treia în clasament a fost ocupată de Pro TV, cu 4.1 puncte de rating şi 13.5%. Şi la nivel naţional, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu 6.9 puncte de rating şi 17.9% cota de piaţă.

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările lui Lucian(Daniel Nuţă) de a-şi duce răzbunarea la bun-sfârşit. Capabil de orice pentru a-şi vedea planul îndeplinit, Lucian a fost în stare inclusiv să o răpească pe Nuţi (Anca Sigartău), pentru a ajunge la Andreea (Oana Moşneagu), ca să o împiedice să facă un pas greşit, care i-ar putea nărui toate planurile.

Citește și: Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Eu ţi-am dat mesajul!”, i-a spus el, arătându-i-o pe Nuţi în portbagajul maşinii. „Vreau să vii acasă!”. Silviu (Conrad Mericoffer) a intervenit din nou: „Vreau să vă retrageţi plângerea, iar eu nu o să mai zic absolut nimic de faptul că tu l-ai omorât pe taică-miu!”, iar Martha face şi ea eforturi disperate pentru a-l înlătura pe Lucian: „Cel mai mare păcat al meu e că l-am adus pe Lucian în sânul familiei noastre! Am nevoie de ajutorul vostru, să mă susţineţi în faţa Deliei, ca să îmi duc planul la bun sfârşit!”, i-a spus ea Anei (Ioana Abur).

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Adela află adevărul despre răpirea fiului ei și o confruntă pe Andreea

Întoarsă acasă, Andreea a descoperit o Adela mai furioasă ca oricând: „Pleacă de aici! O să plăteşti pentru tot ce ai făcut, pentru că mi-ai furat copilul!”, i-a spus ea, însă Andreea i-a răspuns: „Nu scăpaţi voi de mine atât de uşor!”.

Alimentată de promisiunile deşarte ale lui Lucian, cum că vor pleca în America, unde vor avea şansa să aibă propriul lor copil, Andreea este orbită din nou şi îi devine aliat. În tot acest timp, un poliţist înarmat îi surprinde pe Nuţi şi Silviu în pădure.

Ce întorsătură va lua situaţia şi dacă va reuşi sau nu Martha (Carmen Ionescu) să îşi pună planul în aplicare, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 13 octombrie 2022

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Adela află adevărul despre răpirea fiului ei și o confruntă pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x