Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Adela află adevărul despre răpirea fiului ei și o confruntă pe Andreea

Faptele încep să îi prindă din urmă pe Andreea și Lucian. Adevărul începe să iasă la iveală și mai au o ultimă șansă să scape de închisoare.

colaj foto adela Galerie
Adela a aflat că Andreea l-a furat pe Bogdănel și o confruntă, pentru prima dată. | Antena 1

Serialul Adela continuă intrigile și poveștile emoționante în stilul caracteristic. Tensiunea atinge cote maxime, iar personajele sunt puse în fața unor alegeri care le-ar putea schimba destinul pentru totdeauna. Intrigile și secrele încep să iasă la iveală, cei cinstiți nu mai pot fi păcăliți chiar ușor, iar vinovații încep să plătească.

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Andreea scapă din spital și se ascunde la Adela și la Mihai

După ce nu a găsit-o la spital pe Andreea, Mitu face un gest necugetat și merge la Lucian să îl tragă la răspundere. Tatăl fetei îl acuză că a transformt-o pe aceasta într-un om rău, însă Lucian nu ezită să-i amintească despre faptul că fiica lui nu a fost niciodată ușă de biserică, începând cu faptul că s-a dat drept Adela ani de zile.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că Lucian a încercat să își șantajeze soția punând-o sămo omoare pe Adela, aceasta a mers la sora ei pentru a-i cere, din nou, ajutorul. Mai mult, aceasta și-a petrecut noaptea în casa Adelei și a lui Mihai, în ciuda răului făcut.

Încă o dată, Adela îi ia apărarea surorii sale și acceptă să o țină la ei în casă, în schimbul declarației sale la poliție împotriva lui Lucian.

În paralel, Nuți e hotărâtă să candideze la primărie și își găsește un ajutor de nădejde, pe Flopy pe care îl face manager de campanie. Ea e convisă că tinerețea lui o să le cucerească pe doamnele mai în vârstă. Cu toate acestea, decizia lui Flopy de a o ajuta nu e văzută cu ochi buni de Nicu, contracandidatul ei.

În același timp, Lucian o caută de Andreea, iar prima personă la care merge este Mioara. Însă ajutorul lui vine de unde nu se aștepta. Pentru că îi este milă de Mitu, Mihai merge să îi spună că Andreea se ascunde la ei, Mitu îi spune soției sale și ea mai departe, lui Lucian.

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Vera anunță că îl lasă pe Călin la conducerea televiziunii. Reacțiile sunt împărțite

În paralel, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Călin. După ce iubita i-a acceptat cerere în căsătorie, el a primit propunerea de a prelua conducere televizunii. Vestea l-a luat cu totul prin surprindere și înainte de a merge la ședința organizată de Vera i se destăinuie și lui Mihai.

„Vrea să mă numească pe mine șef, în locul ei. Nu știu ce să zic, nu cred că o să accept. Nu e că nu-mi doresc, bro, dar pe bune: Eu? Eu să conduc un trust întreg. Ca ce chestie?”, a mărturisit Călin, îngrijorat că Paul s-ar supăra foarte tare.

„Știu că ți se pare mult, dar meriți. Ești și tu fiul lui Anghel. Eu zic să accepți, ar fi o nouă etapă pentru televiziunea asta”, a încercat să îl covingă fratele său.

În tot acest timp, nici Martha nu stă liniștită. Aceasta e mai hotărâtă ca oricând să spună totul la poliție. Cu riscul de a merge chiar ea la poliție, Muty vrea să îl ia și pe Lucian cu ea, iar familia ei să scape de el, odată pentru totdeauna.

Prima căreia i-a spus de planul ei este chiar fiica sa care, acum, face tot posibilul să o întoracă din drum. Delia apelează direct la Lascu, folosindu-se de farmecul ei și de relația pe care o au să îl covingă să nu accepte mărturia mamei sale.

„M-am hotărât să declar tot. Nu mă mai trata ca pe o bătrână neputincioasă, că știu foarte bine în ce mă bag. Vreau să spun tot. Tot adevărul. Că Lucian i-a omârt pe Bebe și pe Gheorghe, la ordinul meu. Nu mă interesează, important e că îl trag și pe el după mine. Te rog, vorbește cu Lascu”, i-a mărturisit ea.

În paralel, Vera dă vestea și îi șochează pe toți, iar reacțiile sunt împărțite. „M-am hotărât să îl las în locul meu pe Călin”, a spus aceasta, moment în care Lucian izbucnește în râs, iar Paul pleacă vijelios din sala de ședinte.

Călin a mers după el spunându-i că dacă el nu vrea, nu va accepta propunerea Verei și se hotărăște să refuze. Delia intervine și încearcă să îl convingă pe fratele ei că alegerea lui Călin la conducerea firmei este cea mai bună decizie.

„Ai fi preferat să fie Lucian? Adela nu e pregătită, a trecut prin prea multe. Trebuie să ia o pauză”, i-a explicat aceasta.

„Eu am reacționat greșit! Nu mi-e ușor să o recunosc, dar Vera a avut fler când te-a numit pe tine. Îmi cer iertare. Aici e nevoie de un suflu nou. E nevoie de dinamism, energie. Ești cel mai potrivit pentru asta”, i-a spus Paul lui Călin, după ce s-a mai liniștind, convingându-l să accepte postul de conducere de la televiziune.

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Adela și Mihai află adevărul despre răpirea lui Bogdănel și o confruntă pe Andreea

În timp ce Călin și Paul se împacă, Mihai vrea să rezolve problema Andreei. Acesta îl sună pe Lascu pentru a-i cere o întrevedere, însă ceea ce află dă totul peste cap.

„Mioara mi-a spus că ea e în spatele răpirii, deci practic ea e suspectul principal. El probabil a ajutat-o, dar Mioara nu a zis nimic de el. Așa că fă ce faci și adu-o aici”, i-a spus procurorul.

Mihai merge val-vârtej să o anunțe și pe Adela pe care o găsește acasă zâmbind cu gura până la urechi pentru că Bogdănel a spus, pentru prima dată, „Mama”. Însă, ca de obicei, bucuria îi e umbrită de gesturile Andreei.

„Trebuie să îți spune ceva: Andreea l-a răpit pe Bogdănel. Trebuie să mă crezi. Am confirmarea că ce bănuiam e adevărat, de la Lascu. Mi-a zis că Mioara a declarată ca ea l-ar fi răpit. Desigur, Lucian a ajutat-o, dar ea este cea care l-a răpit și l-a dus la Mioara”, i-a spus Mihai Adelei.

Extrem de supărată, aceasta merge să își confrunte sora, însă deja nu o mai găsește în casă. Ele se întâlnesc abia mai târziu, la casa familiei Andronic. Lângă piscină, acolo unde Andreea i-a salvar viața Adelei, aceasta o izgonește pe Andreea din casă, spunând-i că nu o va ierta niciodată pentru ce a făcut.

„Uită-te la casa asta pentru că e ultima dată. Pleacă, Andreea! Pleacă odată. Pleacă de aici, pleacă din casa asta, din viața noastră. Pentru că dacă nu pleci, o să ajungi pe mâna poliției. O să plătești pentru ce ai făcut, că mi-ai furat copilul”, i-a spus Adela mai ferm ca oricând.

Adela sezon 4, episoadele 15 și 16 din 13 octombrie 2022. Lucian o răpește pe Nuți și îi promite Andreei că vor avea propriul lor copil

În timp ce Adela și Mihai vorbeau despre ea, Andreea a ieșit afară pentru că a primit un mesaj cu scuze, de la Nuți. Fata nu și-a putut refuza mama, însă nu mică i-a fost mirarea când, de fapt, cel care o aștepta lângă mașină era chiar Lucian.

Mai mult, tot el a trimis și mesajul după ce i-a furat telefonul lui Nuți. El a legat-o fedeleș și a ascuns-o în portbagajul mașinii, ademenind-o astfel pe Andreea. Apoi, toți trei au plecat către o pădure de la marginea orașului, unde lucrurile au luat-o cu adevărat razna.

Înainte ca Nuți să se trezească, Lucian și Andreea au purtat o discuție despre relația lor. Ei au încercat să pună cap la cap lucrurile și și-au exprimat sentimentele. Conversația le-a fost întreruptă de Nuți care a avut nevoie la toaletă, așa că Lucian le-a trimis în pădure.

Cum era de așteptat, aceasta nu a putut să asculte „ordinele” și a fugit în pădure, unde nu mică i-a fost mirarea când a dat nas în nas cu Silviu. Lucian l-a găsit amenințând-o pe mama lui soacră, însă a lăsat-o acolo și a plecat acasă la Andreea.

Întors la conac, Lucian o convinge pe soția sa că mai exită o speranță să aibă propriul lor copil. „Mergem în State și faci transplant de uter. M-am interesant multe femei fac asta și chiar nasc copii sănătoși. Plecăm în State, eu am cetățenie dublă, îți fac și țoie Green Card, căutăm o clinică unde se poate face asta și te pui pe lista de așteptare.

Adela, sezonul 4. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x