Antena Căutare

Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1. Ce dezvăluiri au făcut protagoniștii

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici.

adela sezonul 3 Galerie
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon Adela, la Antena 1 | Antena 1

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Aflat în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în cadrul celui mai nou sezon Adela, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Serialul Adela, în curând sezonul 3

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape şi vor face orice pentru a obţine din nou bani. Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut, dar o nouă alianţă va pune în pericol fericirea lor. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla urmărind serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1!”, a declarat Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului.

Ce au declarat protagoniștii serialului Adela despre sezonul 3

Uneori, adevărul care iese în sfârșit la lumină nu aduce liniște. Poate aduce noi complicații, noi probleme! Cât despre Mihai, omul ăsta, săracul, nu e niciodată liniștit! Peste el vin noi vești, adevărul scoate la iveală noi pericole, noi motive pentru a fi din nou în gardă, gata să aducă la suprafață noi și noi adevăruri! Un adevăr nu e niciodată suficient!”, a dezvăluit în premieră Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

Citește și: "Adela - Tot ce nu se vede", cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Marius Rizea și Alecsandru Dunaev

La rândul ei, Mara Oprea (Adela) spune: „Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată. Apar noi relaţii între personaje, se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă. Vă aşteptăm în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!”.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Facebook: https://www.facebook.com/AdelaOficial/

Instagram:https://www.instagram.com/adela_paginaoficiala/?igshid=1sjcu11819fgn&fbclid=IwAR0veuLT9SFEy0mgH5Dr9hI93ttFtNQl25B_b_BwkdLZq-meOpdZCICSSt8

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x