Căutare Live

Ce rol va avea actorul Nicodim Ungureanu în serialul Adela. Premiera sezonului 3, pe 27 ianuarie 2022

Ajuns deja la al treilea sezon, serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol ce va fi difuzat din 27 ianuarie 2022, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Iată ce rol va avea actorul Nicodim Ungureanu.

Ce rol va avea actorul Nicodim Ungureanu în serialul Adela

Antena 1

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu.

Citește și: Serial Adela, sezon 2, 16 decembrie 2021. Ultimul episod și ultima imagine a „surorilor”: Adela și Andreea, într-o baltă de sânge

Nicodim Ungureanu va juca rolul unui poliţist în serialul Adela. „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau!”

Toma (rol interpretata de Nicodim Ungureanu) este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic.

„În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Tot el a completat: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: <Fă un super personaj, aşa îmi mulţumeşti!>”.

Ce adevăruri nerostite şi ce secrete vechi va scoate la lumină Toma Lungu, telespectatorii vor descoperi urmărind cel de-al treilea sezon al serialului Adela, ce va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri
x