Antena Căutare

Ce spune Oana Moșneagu despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Care este părerea Cristinei Ciobănașu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au pus fanii pe gânduri după ce s-au lăsat fotografiați împreună și au pus pozele pe rețelele sociale. Mulți s-au întrebat ce relație au cei doi de fapt, iar actrița din Adela a dat cărțile pe față într-un interviu pentru Viva.

oana-moșneagu-și-vlad-gherman-pe-canapea-colaj Galerie
Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au pus fanii pe gânduri după ce s-au lăsat fotografiați împreună și au pus pozele pe rețelele sociale. | Antena 1

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se numără printre cei mai îndrăgiți actori ai serialului Adela, difuzat în fiecare joi pe Antena 1. Personajele celor doi nu sunt atât de apropiate în serial, însă în viața reală alta este relația dintre ei.

Într-un interviu pentru Viva, actrița din Adela a vorbit fără perdea despre legătura pe care o are cu colegul său de platoul, dar și despre părerea Cristinei Ciobănașu în ceea ce îi privește. De asemenea, tânăra a oferit informații despre viața sa amoroasă, dar și despre cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o din partea unui bărbat.

Oana Moșneagu, dezvăluiri despre relația cu Vlad Gherman

În ultima perioadă au apărut foarte multe imagini pe rețelele sociale cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman, iar fanii s-au întrebat dacă formează un cuplu sau sunt doar pieteni. Întrebată de jurnaliștii Viva despre acest detaliu, actrița a vorbit fără ezitări despre relația pe care o are cu colegul său de platou.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.”, a spus ea, conform sursei citate mai sus.

Citește și: Oana Moșneagu, din serialul Adela, vacanță cu peripeții: ”S-a încheiat într-un mod nu tocmai plăcut”

De asemenea, Oana Moșneagu a răspuns și întrebări despre cum privește Cristina Ciobănașu relația lor de prietenie.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim.”, a mai adăugat ea.

Oana Moșneagu, detalii despre viața sa amoroasă

Actrița din Adela nu a scăpat de întrebările discrete. Acesta a răspuns clar și direct dacă are sau nu iubit în acest moment.

„Ah, vrei să îmi îndepărtezi potențialii pretendenți, eu zic să nu ucidem speranța și misterul, totuși, haha!”, a spus Oana Moșneagu.

Citește și: Oana Moșneagu, la plajă alături de prietenele ei. Cât de bine arată actrița în costum de baie și cum s-a pozat

„Minciuna. Dezamăgirea constatării că percepția mea asupra realității nu corespunde realității în sine și că percepția asupra relației mele și a omului pe care îl iubesc este alterată de o proiecție, o iluzie și nu este realistă.”, a mai povestit ea despre cea mai mare dezamăgire în dragoste.

Tânăra a vorbit și despre cea mai frumoasă surpriză pe care i-a pregătit-o un bărbat până acum: „Cred că cea mai frumoasă surpriză a fost un pachețel pe care cineva mi l-a trimis când eram răcită. Conținea o păturică, un ceai cu lemn dulce, demențial, împotriva răcelii, și niște lumânări parfumate. A fost un gest foarte drăguț.”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x