Antena Căutare

Episoadele 7 și 8 din sezonul 3 Adela s-au impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste între 18 şi 54 de ani.

trei personaje din adela de la antena 1 Galerie
#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste între 18 şi 54 de ani | Antena 1

Aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:35, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:29-23:08, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, înregistrând 5.5 puncte de rating şi 17.5% cota de piaţă, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu 4.4 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă.

Pro Tv înregistra la nivelul aceluiaşi public o medie de 4.3 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţă.

Citește și: "Adela" -Tot ce nu se vede" - Distracția începe și se termină cu Nuami Dinescu și Marius Rizea

Rezumatul episoadelor 7 și 8 din Adela sezonul 3

Aseară, telespectatorii au trăit alături de Paul Andronic (Mihai Călin) durerea de a afla că mama lui suferă de o boală incurabilă: “Nu mi-am dorit niciodată aşa ceva! Indiferent ce vârstă ai, când îţi îngropi un părinte, simţi că tot orfan rămâi”, a spus el, în vreme ce Martha (Carmen Ionescu) a fost foarte vehementă: “Să nu aud de tratament! Vreau să mă bucur de timpul care mi-a mai rămas!”.

Adela (Mara Oprea) încearcă tot ce îi stă în puteri pentru a o apropia pe Raluca (Claudia Vasile) de Călin (Vlad Gherman): “Povestea ta nu e foarte diferită de a mea! Călin e şi el o victim a familiei Andronic. Mai dă-i o şansă! E un om bun şi merită să fie fericit!”.

Citește și: "Adela", sezonul 3, rezumat 17 februarie 2022. Lucian rămâne în arest, iar Andreea preia conducerea televiziunii

În tot acest timp, Andreea (Oana Moşneagu) a continuat planul pus la cale minuţios cu Lucian(Daniel Nuţă): “Începând de mâine, Lucian mă lasă pe mine la conducerea televiziunii!”.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu îndrăgitele personaje, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

"Adela", sezonul 3, rezumat 17 februarie 2022. Lucian rămâne în arest, iar Andreea preia conducerea televiziun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x