Antena Căutare

"Adela" -Tot ce nu se vede" - Distracția începe și se termină cu Nuami Dinescu și Marius Rizea

Acesta este startul episodului patru al seriei jocurilor “Adela - Tot ce nu se vede” în care actorii din serialul “Adela” joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare și de improvizație.

nuami dinescu și marius rizea imbracati lejer la filmari Galerie
Nuami Dinescu și Marius Rizea sunt actorii responsabili cu distracția din episodul 4 al seriei "Adela -Tot ce nu se vede" | Antena 1

Episodul patru îi aduce față în față pe actorii Nuami Dinescu și Marius Rizea, ce au rolurile de bucătăreasă, respectiv șoferul familiei Andronic. Ei trebuie să răspundă, contra timp, unor întrebări și apoi să continue o poveste începută deja, și să-și testeze abilitățile de improvizație.

Plini de haz și voie bună, cei doi se simt mai pregătiți ca niciodată să dea startul distracției și să facă față provocărilor jocurilor care le-au fost pregătite. Cei doi se focusează să își încheie jocurile înainte să sune clopoțelul de final.

Dacă nu terminăm până sună clopoțelul, dăm vina pe el, adică pe Marius, a precizat Nuami Dinescu.

Replicile dintre Nuami Dinescu și Marius Rizea o prezintă pe Nuami mai pregătită ca niciodată să înceapă seria provocărilor

Ești pregătită? întreabă Marius Dinescu.

M-am născut pregătită, a venit replica, imediat.

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Oana Moșneagu și Daniel Nuță. Vezi cum s-au distrat cei doi

Pentru început, în caz că nu știați cum își cheamă Regina Angliei câinii la joacă, puteți lua aminte de la Nuami Dinescu."pui, pui, pui, pui", a spus aceasta, surprinsă, ea însăși de răspunsul dat.

Și dacă nu cunoașteți pe nimeni care vorbește în somn, dar aveți curiozitatea să aflați cam ce spun oamenii în somn, tot Nuami vă dă răspunsul. Potrivit spuselor sale, oamenii în somn spun, de cele mai multe ori, Nu mă părăsi, te rog, nu mă părăsi, te rog.

O altă întrebare care le-a stârnit amuzamentul este legată de laptele de cămilă. Iubitorii de lactate pot lua aminte de sfaturile utile oferite de Nuami, cu privire la beneficiile și ântrebuințările acestuia. Real sau nu, în accepțiunea contra cronometru a actriței, din laptele de cămilă iese o brânză, mamă-mamă, mai ceva ca gustul autohton și, asemeni Cleopatrei, femeile îl pot folosi să facă baie în el.

Citește și:„Adela - Tot ce nu se vede”, Toto Dumitrescu și Cristina Ciobănașu au acceptat provocările. Cu ce surprize din culise vin cei doi

În altă ordine de idei, o întrebare amuzantă a concluzionat că, în casa lui Marius Rizea, totul e perfect, mai puțin el, care e defect.

Ce e stricat la tine în casă? Eu, a spus Marius. Toate sunt la locul lor, doar eu mă mai duc pe alături. Și, dacă nu știți cine e mereu vinovat pentru tot ceea ce s-a întâmplat, tot Nuami vă luminează: pisica.

Seria jocurilor s-a încheiat cu o poveste începută, dar prea detaliată, care a adus sunetul clopoțelului de final, cu mult înainte de încheierea acesteia, dar per total, cei doi actori s-au distrat copios în culise și întreg momentul a fost presărat cu zâmbete și veselie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x