Antena Căutare

"Adela", sezonul 3, rezumat 17 februarie 2022. Lucian rămâne în arest, iar Andreea preia conducerea televiziunii

Dacă episoadele 5 și 6 din sezonul trei al producției "Adela - Ce e al meu e și al tău" aduc în prim plan o nouă dorință de răzbunare din partea Andreei, episoadele 7,8 vin cu noi răsturnări de situație în familia Andronic. În absența lui Lucian, televiziunea va fi condusă de o nouă persoană.

colaj andreea si lucian Galerie
Lucian rămâne în arest și, în lipsa lui, Andreea va prelua conducerea televiziunii | Antena 1

Episoadele 7, 8 vin cu ițe noi țesute în vila familiei Andronic. Dacă până acum, povestea s-a învârtit în jurul planului de răzbunare al Andreei și al secretelor lui Lucian, de această dată, cuplul format din Lucian și Andreea este transparent. Știe cine sunt, știu cine e, nu mai are nimeni nimic de pierdut, a spus Andreea.

Deja Andreea simte că Lucian nu mai are nimic de ascuns, și nici ea nu mai are nimic de ascuns.

Însă, ceea ce nu știe ea, este că, deși ea crede în Lucian, acesta nu are încredere totală pentru că știe că are o oarecare slăbiciune pentru Adela.

Așadar, el are totuși un plan pentru Andreea, dar mai are și un plan de rezervă, în cazul în care ea l-ar trăda.

Citește și:"Adela", sezonul 3, rezumat 10 februarie 2022. Andreea și Lucian se căsătoresc, dar sunt separați de gratii. Nuți este împușcată

Iar asul lui este un șantaj pe care îl are pregătit pentru Floppy, pe care vrea să-l facă mâna lui dreaptă, tocmai pentru că nimeni nu ar bănui vreodată ceva.

Inițial, Floppy refuză, însă este amenințat cu un secret pe care Lucian îl știe despre un jaf de bijuterii în care acesta a fost implicat, așa că, Floppy este la mâna lui Lucian și va trebui să fie de acord să-l ajute.

"Adela", sezonul 3, rezumat episoadele 7,8 din 17 februarie 2022. Adela o convinge pe Marta să vadă urmarea unui tratament contra bolii sale, ca pe o opțiune, de dragul strănepotului ei

Pe de altă parte, el este atât de sigur că va ieși repede din închisoare, încât îi promite Andreei că va veni acasă în curând.

Citește și:Adela, sezon 3, rezumat 27 ianuarie 2022. Andreea trăiește, copilul ei moare, iar Adela și Mihai vor deveni părinți

Ce nu știe el, însă, este faptul că, într-un final, senatorul Iftimie se hotărăște să semneze declarația împotriva lui, fapt ce se va traducere în încă 30 de zile de arest pentru Lucian.

Între timp, Andreea îi simte lipsa din ce în ce mai mult și rememorează toate momentele frumoase pe care cei doi le-au petrecut împreună. De altfel, ea are o altercație cu Adela și iubitul ei, în încercarea de a-l apăra pe Lucian.

În plan paralel, unul câte unul, membrii familiei Andronic află că Marta a fost diagnosticată cu cancer și că aceasta nu vrea sub nicio formă să urmeze un tratament pentru a mai rămâne în viață.

Rând pe rând, copiii și nepoții și chiar cei care nu o au la inimă, vin să încerce să o convingă să lupte pentru viața ei.

Însă, neîncrederea este mare dar și regretele sunt pe măsură.Astfel, nimeni nu reușește să o convingă.

Între timp, Adela se gândește că ar fi o idee bună să încerce și ea. Astfel, aceasta merge în camera Martei și îi vorbește sincer, așa cum a făcut de fiecare dată.

Știi, copilul meu este primul tău strănepot. N-ai vrea să te cunoască, El nu știe trecuttul tău. Pentru el ești nouă. Te va cunoaște așa cum vrei tu să te cunoască. Dacă într-adevăr regreți ceva din ceea ce ai făcut până acum, acesta este momentul să demonstrezi. Luptă pentru strănepotul tău, i-a spus Adela.

"Adela", sezonul 3, rezumat episoadele 7,8 din 17 februarie 2022. Adela începe să aibă primele simptome de sarcină și pe cât de normal este, pe atât de emoționați sunt toți din familie. Însă și acest moment va fi stricat de vestea dată de Andreea

Pe când se credea că se instalează puțină liniște pe la vina Andronic, o cină în familie este stricată de vestea că Andreea a îl va suplini pe Lucian, la conducerea televiziunii.

Văd că mai e loc la masă. Și chiar dacă nu sunt binevenită, voiam să vă anunț că, de acum, eu voi fi la conducerea televiziunii.

Lucian m-a lăsat pe mine în locul lui. Așa că, acum sunteți, cu toții, angajații mei, a spus Andreea.

Și cum nu a fost bineprimită la masă, aceasta a plecat și, din umbră, uitându-se la ei, și-a spus, uitându-se la Adela, că totul va fi al ei, în final.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x