Antena Căutare

Episoadele de pe 19 mai din serialul Adela s-au impus ca lider de audiență

#dacăejoieAdela! Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al treilea sezon Adela, astfel că telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele tensionate din cele mai noi episoade ale proiectului.

Adela și Mihai Galerie
Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură | Antena 1

Serialul Adela s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef. Aproape 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:41, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:30-23:01, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 6.1 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu MasterChef, cu o medie de 4.6 puncte de rating şi 15.6% cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 6.6 puncte şi 17.6% cota de piaţă, urmat de această dată de Kanal D, care în acelaşi interval şi la nivelul aceluiaşi target a înregistrat 6.1 puncte de rating şi 16.4% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivel national, unde Antena 1, cu serialul Adela a înregistrat 7.3 puncte de rating şi 18.9% cota de piaţă, urmat tot de Kanal D, cu 6.5 puncte de rating şi 16.7% cota de piaţă.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Adelei (Mara Oprea) de a demonstra că cineva i-a răpit copilul. În ciuda faptului că ştirea tv despre răpirea lui Bogdănel a generat o mulţime de apeluri false, regretele încep să apară. „Crezi că Lascu ştie că noi am otrăvit-o pe Adela?” l-a întrebat aseară Andreea (Oana Moşneagu) pe Lucian (Daniel Nuţă), iar el i-a răspuns: „Dacă ajung la puşcărie din cauza ta, o să îţi pară rău!”.

Citește și: Adela, sezon 3, episoadele 33 și 34 din 19 mai 2022. Adela este din ce în ce mai aproape de aflarea adevărului. Lucian șterge urme

La ameninţări a recurs şi Silviu (Conrad Mericoffer): „O să plăteşti pentru ce i-ai făcut lui tăică-miu!”, i-a spus lui Lucian, în vreme ce Deliei (Anca Androne) i-a mărturisit că el este fiul lui Toma: „Am vrut să îţi spun adevărul, pentru că te plac!”. În vreme ce Ana Maria (Ioana Abur) bănuieşte tot mai mult că Andreea este implicată în răpirea lui Bogdănel, Mitu (Marian Râlea) e şi el tot mai aproape de aflarea adevărului: „De data asta nu mai mint pentru voi! O să spun tot!”. Ce se va întâmpla mai departe, dacă o va susţine Lucian pe Andreea sau dacă Silviu îşi va duce la bun sfârşit ameninţările, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade ale acestui sezon, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Adela, sezon 3, episoadele 33 și 34 din 19 mai 2022. Adela este din ce în ce mai aproape de aflarea adevărului. Lucian ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x