Antena Căutare

Adela, sezon 3, episoadele 35 și 36 din 26 mai 2022. Lucian ajunge acționar unic al televiziunii. Familia Andronic pierde totul

Povestea de azi vine cu o răsturnare de situație dar și complicații neașteptate în familia Andronic. Paul pierde televiziunea iar adevărul despre copilul Adelei este pe cale de a fi aflat.

colaj adela Galerie
Lucian a știut să manevreze situațiile cât să câștige totul | Antena 1

După cele întâmplate în episoadele precedente, viețile membrilor familiei Andronic se complică de la o zi la alta. Adela tot încearcă să își gîsească fiul iar Silviu, băiatul lui Toma, părea că vrea să le dea o mână de ajutor.

Situația s-a schimbat însă, în momentul în care a intervenit Lucian. Acesta i-a propus un târg care l-a avantajat mai mult, așa că s-a răzgândit în a o mai ajuta pe Adela.

Adela, sezon 3, episoadele 35 și 36 din 26 mai 2022. Lucian îl sfătuiește pe Silviu să ia banii oferiți de el și să se răzbune pe Marta. "Ia banii. Marta nu lasă lucrurile neterminate"

Acesta a mers la procurorul Lascu și i-a spus, în final, că nu știe nimic de copilul dispărut al Adelei și că el a fost văzut pe terasa casei pentru că venise după Marta.

În plan paralel, Mitu, soțul lui Nuți și tatăl Andreei, suspectează că bebelușul din casa Mioarei dein Butimanu, este Bogdan și vrea cu orice preț să meragă la Adela și să-i spună adevărul.

Nuți și Andreea încearcă să-l oprească însă, la un moment dat, intervine Lucian și le spune celor două să-l lase să meargă să se convingă care este adevărul.

Citește și:Adela, sezon 3, episoadele 33 și 34 din 19 mai 2022. Adela este din ce în ce mai aproape de aflarea adevărului. Lucian șterge urme

Andreea și Nuți erau extrem de îngrijorate, dar ele nu știau că Lucian aranjase deja lucrurile și adusese un alt bebeluș în locul lui Bogdan, doar ca să nu mai suspecteze Mitu ceva.

Vorbind despre suspiciuni, Anamaria suspectează, în continuare, că Andreea a furat copilul Adelei, așadar îi cere lui Ilie să o urmărească. Doar că Andreea se prinde imediat iar nuți are grijă să-l amenințe pe acesta.

Între timp, Marta, la rândul ei, vrea să-l întâlnească pe Silviu pentru a discuta, însă, atunci când se văd, discuția lor este întreruptă de Adela care îi spune încă o dată că ea îl suspectează că știe unde e Bogdan.

În cele din urmă, Marta îi cere Deliei să meargă să vorbească cu Silviu și să încerce să afle informații de la el, pentru că ea crede că el a furat copilul.

Adela, sezon 3, episoadele 35 și 36 din 26 mai 2022. Lucian câștigă totul. Devine unicul acționar al televiziunii

Lucrurile iau iarăși o întorsătură uimitoare atunci când Paul obține semnătura lui Lucian și devine unic acționar al televiziunii.

Planul lui Paul era ca după ce obține semnătura lui Lucian, să cumpere televiziunea de la noii proprietari.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 34, 19 mai 2022. Lucian încearcă să-l mituiască pe Silviu: ”Cât vrei să-ți dau ca să dispari?”

În momentul în care Lucian a semnat, acesta i-a și spus că el este noul proprietar și i-a propus un târg, anume să-i redea televiziunea în schimbul copilului.

Faptul că Lucian nu a avut nicio reacție, l-a pus puțin pe gânduri pe Paul, însă, o clipă de neatenție l-a costat totul.

Nici nu a apucat să dea vestea bună familie, că Paul a fost chemat de Lucian în birou unde a fost informat că, de fapt, noii investitori i-au vândut lui totul. Acela a fost momentul în care Paul a înțeles că a pierdut totul.

Paul, într-un moment de panică, a scos pistolul din sertar și a vrut să-l împuște pe Lucian însă momentul a fost oprit la timp de către Adela.

Urmărind un alt fir al poveștii, Mioara devine din ce în ce mai lacomă și cere din ce în ce mai mulți bani de la Nuți și Andreea.

În final, pentru că cele două nu vor să-i mai dea, aceasta chiar vine acasă la Nuți și o amenință că va spune totul, fără să îi pese că va merge la închisoare.

Adela, după ce a aflat că Paul a pierdut totul, merge la Andreea în cameră și îi zice să plece din casă. Au o discuție mai aprinsă iar fratele Liviei, Luca, intervine să vadă despre ce e vorba.

El încearcă să o calmeze pe Andreea, însă chiar atunci spre dormitor se îndreaptă Lucian și acesta se ascunde în baie.

Speriată, Andreea îi spune că Adela i-a dat afară din casă iar Lucian i-a spus să se calmeze pentru că oricum trebuiau să plece pentru a putea adopta copilul Adelei.

Însă acesta nu știa că nu sunt singuri. În momentul acela, Luca a ieșit din baie amenințând că va spune adevărul.

Atunci, pentru a-l împiedica, Lucian îl prinde de gât și pare că-l sugrumă, sub privirile împietrite și înlăcrimate ale Andreei.

Între timp, Mioara sună pe linia specială pentru găsirea lui Bogdan și-l pune pe acesta la telefon iar Adela îi recunoaște glasul imediat.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
x