Antena Căutare

Serial Adela, 26 august 2021. Nuți și Mitu rămân în vila “Andronicilor” până la urmă, iar Adela își păstrează jobul în televiziune

În episoadele 3 și 4 ale sezonului 2 din "Adela - Adevăr și eliberare", povestea devine tensionată și emoționantă în multe puncte. E momentul când Călin îi oferă oferă lui Mihai umărul pe care să plângă, iar Adela are o izbucnire în fața lui Nuți. De altfel, Nuți și Mitu rămân în vila lui Paul Andronic, în cele din urmă, iar Adela își păstrează jobul în televiziune.

Colaj foto din Serial Adela, 26 august 2021, episoadele 3 și 4 Galerie
Serial Adela, 26 august 2021, episoadele 3 și 4 | Antena 1

Pe 19 august 2021 a început sezonul al doilea al îndrăgitului serial Adela, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea ce se bucură de o distribuţie de excepţie.

Adela, sezon 2. Episod 3: Mihai e distrus când vede cum se comportă Adela cu el. Călin îi e suport: "Nu renunța. Hai, fruntea sus!"

Episodul 3 din sezonul 2 din Adela se deschide cu Adela, care pleacă să își semneze demisia din compania "Andronicilor". Povestea evoluează intens cu celelalte personaje. Paul Andronic, Delia și mama lor au o discuție aprinsă, după ce aceștia află că nu are nicio boală, în care cea din urmă îi amenință.

Nuți nu vrea să plece nici în ruptul capului din casa mogulului media și face tot posibilul să amâne acest lucru.

Adela ajunge față în față cu Mihai, în timp ce Andreea, însărcinată, întinsă într-o canapea, nu le ratează nicio mișcare. Mihai încearcă, încă o dată, să îi deschidă ochii Adelei în ceea ce privește adevărul, că bebelușul pe care urmează să îl aibă Andreea nu este al lui.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

"Mihai, tu nu faci altceva decât să te joci cu mintea mea. În plus, nu vreau să mă bag în viața voastră", le spune Adela celor doi.

"E copilul lui Bebe, ai înțeles, e copilul lui Bebe!", îi urlă Mihai Andreei.

"Nu contează al cui e copilul. Eu nu o să fiu cu un bărbat care s-a culcat cu soră-mea", spune Adela.

"Dar nu m-am culcat cu ea!", îi răspunde Mihai.

Între timp, Dorin Drăghici îi mărturisește Floricăi că o iubește pe Laura, dar situația e mai complicată. Decide să plece la Butimanu și îi spune și fiicei lui acest lucru. "Eu chiar nu am nimic împotrivă dacă tu asta vrei să faci plus că m-am săturat să nu te văd fericit", i-a răspuns Livia.

Între timp, Andeea este convinsă să plece din casa lui Mihai.

Citește și: Serial Adela,19 august 2021.Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă și în locul lor să se mute Andreea și Ana Maria

Așezați unul lângă altul, lângă un lac, Mihai și Călin au o discuție ca frații, în care își deschid sufletele. Mihai se simte un om "fără vlagă și fără rost".

"E absurd. De ce să mi se întâmple asta? Am impresia că cineva își bate joc de mine", spune Mihai.

"Te înțeleg", îi spune Călin.

"Nu, Căline, nu ai cum să mă înțelegi. Nici eu nu mă înțeleg. Îmi doresc să mă urc în mașină și să plec unde văd cu ochii".

Călin îi oferă lui Mihai tot sprijinul lui: "O să fiu aici, lângă tine. Hai, fruntea sus!".

Între timp, Paul Andronic îi spune Monei că e posibil să piardă totul.

"Ce s-a întâmplat?", îl întreabă ea.

"S-a întâmplat că e posibil să ajung mai sărac decât tine. Să ajungem, de fapt...", a spus Paul.

"Hai, că nu te lași tu așa ușor! Ne avem unul pe celălalt și acum o să avem și un copil...", îi spune Mona.

"Iartă-mă, dar eu nu pot să mă conectez la tipul ăsta de gândire pozitivă acum, iartă-mă, mă gândesc doar la ce să fac, cum să fac..."

Nuţi şi Mitu, două personaje-cheie în serial, își fac griji cu privire la Vali, care a mers în Butimanu, iar aceștia se gândesc cum să scape de el. Într-o situație disperată, Nuți îi cere ajutorul Andreei, dar când vede că e ignorată, îi strigă: "S-a suit scroafa în copac, bre, aici! Cine te-a făcut pe tine mare? Cine te-a adus aici, în casă?". Mitu încearcă să o controleze, reușește cu greu. Adela o consolează.

"Mamă, gata, s-a terminat. Noi chiar nu avem ce căuta aici". Dar Nuți pare că nici nu o ascultă, iar tânăra izbucnește: "Auzi, mama, m-ai întrebat și pe mine măcar o dată cum mă simt după ce am aflat că Andreea a rămas însărcinată cu Mihai? M-ai întrebat cum sunt? Vorbesc mai mult cu străinii!".

Paul Andronic încearcă să o facă pe Adela să rămână, așa că apelează, pe ascuns, la Lucian. Acesta din urmă îi spune Adelei să nu renunțe, să nu își dea demisia pentru că ar fi păcat și e nevoie de oameni ca ea în televiziune. "Fă-o pentru mine, pentru noi", moment în care o ia în brațe pe Adela, iar Mihai îi surprinde.

Nuți merge la mama lui Paul Andronic, Martha, să îi spună "adevărul".

Adela, sezon 2. Episod 4: Reîntoarcerea Adelei în casă o face să revină la amintirile plăcute cu Mihai

Nuți merge la mama lui Paul Andronic, Martha, să îi spună "adevărul" și o amenință cu unele imagini din telefonul ei. Îi cere acesteia să rămână în vilă, dar Martha îi spune că nu are loc, să stea în casa anexă. Martha: "Poți să vii în fiecare zi să luăm masa împreună". Înțelegerea rămâne în picioare.

Mai departe, Adela le cere lui Mihai și lui Lucian să nu o mai trateze ca pe un copil, că face ce vrea cu viața ei. Pe rând, Lucian îi cere acesteia să nu își dea demisia, Mihai îi spune că o vrea de soție și tot așa.

Între timp, Vali găsește pălăria unchiului lui, iar Paul Andronic și sora lui se gândesc cui vrea Martha să cedeze acțiunile și au în calcul câteva variante, poate un nepot de-ai ei. Mihai și Delia își doresc să o trimită la închisoare pe Martha, însă Paul nu este de acord cu planul lor.

Adela își întreabă mama cum de nu mai pleacă din vilă, dar mama nu dă niciun răspuns concret, iar femeia nu își mai încape în piele de bucurie că vor mai rămâne acolo.

Delia are o discuție cu fiica ei, Lia, și cu iubitul acesteia, Adi. Ea nu pare deloc încântată de relația celor doi.

Totodată, Alin încearcă să afle de la Gheorghe cine este fratele lui Mihai.

Călin îi cere lui Mihai să nu o agaseze totuși pe Adela, să îi lase puțin timp, când îl vede pe acesta că vrea să meargă să o vadă. "Simt că viața mea e în derivă, se duce dracului tot", spune Mihai.

Vali merge să îi arate lui Mitu pălăria unchiului, pe care a găsit-o în curtea lor, și îi cere bărbatului lămuriri, dar acesta se fâstâcește.

Înaintând în episod, situația se schimbă radical. Adela se răzbună pe Andreea și decide să nu renunțe la jobul de producător, ba chiar se întoarce și în casa Andronic, fix în camera surorii ei. "Ce e al meu, e și al tău! Nu-i așa, surioară?", i-a spus Adela surorii ei, Andreea.

Reîntoarcerea Adelei în casă o face pe aceasta să revină la amintirile plăcute cu Mihai și nu rezistă tentației de a-l invita în oraș.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x